xristin@ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Γεια σασ, εχω μια απορια σχετικα με τα ιεκ λογιστικησ και τα ταχυρρυθμα σεμιναρια λογιστικησ. Εχω τελειωσει διοικηση επιχειρησεων και θελω να συνεχισω και για λογιστικη, θα ηταν καλυτερα να παω σε ενα ιεκ για ενα χρονο και να παρω το πτυχιο η να κανω ταχυρρυθμα σεμιναρια 3 μηνεσ και να παρω μια πιστοποιηση; Σκεφτομαι οτι με τα σεμιναρια γλυτωνω χρονο και χρηματα αλλα αξιζει;
BANanas=P Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 αν τα ιεκ λογιστικής έχουν καμια σχέση με τα ιεκ πληροφορικής τότε δεν αξίζει καθόλου... πήγα έτσι από απορία και γράφτηκα σε ιεκ για προγραμματισμό... 4 καθηγητές.. ο ένας ήταν ο ορισμός του άσχετου..(όχι κακός για καθηγητής αλλα ΝΤΙΠ άσχετος μιλάμε ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα στο insomnia ξέρει περισσότερα) ο άλλος ήταν απλά σχετικός με την έννοια ότι ήξερε πως ανοίγουν το pc και τι είναι τα windows... ότι υπάρχουν και αλλα λειτουργικά κτλ και παπαγάλισε σελίδες βιβλίων χωρίς να κάνει λάθος... (ο πρώτος παπαγάλιζε και λάθος τα όσα είχε να παραδώσει που ήταν copy paste από αλλα βιλβία κολεγίων ) οι άλλοι 2 ήξεραν τι τους γίνεται και καλώς τους δώσανε πτυχίο (εγώ κόβω το κεφάλι μου ότι ο πρώτος που ανέφερα δεν πρέπει να έχει καν πτυχίο... η το αγόρασε σε καμια βουλγαρία) το επίπεδο μαθημάτων είναι ΠΟΛΥ χαμηλό δηλαδή video στο youtube να παρακολουθούσε κανεις με how to θα είχε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για το αντικείμενο... και είναι πραγματικά κρίμα.. γιατί ok το αναγνωρίζω ιεκ πηγαίνουν συνήθως αυτοί που απέτυχαν εντελώς στις εξετάσεις και άρα αυτοί που δυσκολεύονται σε βασικές έννοιες στα μαθηματικά κτλ.. αλλα τα περισσότερα παιδιά (παρα τους κακούς βαθμούς που φαντάζομαι είχαν στο σχολείο) ήταν ξύπνια και μπορούσαν να καταλάβουν αρκετά πράματα απο οσα τους έχω εξηγήσει -γιατί οι καθηγητές δεν είχαν καθόλου μεταδοτικότητα- το καταλαβαίνανε με την πρώτη.... οι 2 τουλάχιστον από τους 4 καθηγητές είχαν τα προσόντα να παραδώσουν ανωτερου επιπεδου μαθήματα και ο τρίτος κάτι θα κατάφερνε.... ο τέταρτος πραγματικά ανιψιός κάποιου από εκεί μέσα θα ήταν δεν εξηγείται αλλιώς η ύπαρξη του και οι υποδομές ήταν σχετικά ικανοποιητικές... υπήρχε και διαδραστικός πινακας και προτζέκτορες κτλ κτλ όλα αυτά σε επώνυμο ιδιωτικό ιεκ στην αθηνα.
GKOSTA Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 www.seminarialogistikis.gr Μπορείς να ρίξεις μια ματιά ,είναι ιδανικό σεμινάριο για αποφοίτους οικονομικών σχολών.
chill Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 IEK=γτπ Σεμινάρια ασυζητητί. Δες κι εδώ http://www.kele.gr/cms/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα