Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,θα ήθελα την βοήθεια σας

σε Pc φίλου εξαφανίστηκαν όλα τα email από τα εισερχόμενα,

χρησιμοποιεί thunderbird (την τελευταία,Vers14.0 greek) σε windows 7.

Προφανώς ξεπέρασε το όριο μεγέθους που έχει για κάθε φάκελο(είχε αρκετά από όσο μου είπε και μάλλον δεν είχε κάνει ποτέ σύμπτυξη)...έψαξα αρκετά αλλα δεν μπορώ να βρω που μπορεί να εχουν πάει τα email.

Δεν θυμάμαι αν μου είπε οτι του εβγαλε κάποια στιγμή ένα μήνυμα για συμπίεση και μετά τα έχασε όλα απο το inbox...δεν είμαι σίγουρος γι αυτό

O λογαραισμός είναι pop,

επίσης υπάρχουν και οι τοπικοί φάκελοι (κρεμασμένοι) κάτω από το account του ,μέσα στους οποίους υπάρχουν παλαιότερα email από εισαγωγή μέσω outlook express.

Από τη στιγμή που έγινε αυτό ..έκανε restar στο pc και ξανασυνδέθηκε στο mail...με αποτέλεσμα να πάρει κάποια email..

τώρα το inbox του έχει πάρει μέγεθος κάποια λία mb (από όσο είδα στο φάκελο του profile που αποθηκεύει o thunderbird στο Pc).

Το θέμα έιναι αν μπορώ να βρώ κάπου το παλαιό inbox...από την στιγμή που έχει πάρει νέα email ....

το παλαιό αρχείο που μπορεί να υπάρχει....η απλά όταν ξεπερνάει ( κάποιο όριο μεγέθους ..αν δεν κάνω λάθος 4GB)...σβήνετε και χάνετε αυτόματα??? :( :(

Ευχαριστώ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για το που βρίσκονται οι φάκελοι μπορείς να κάνεις δεξί κλικ - ιδιότητες επάνω στα εισερχόμενα και θα σου το λέει στο Location . Οσον αφορά το μέγεθος των 4GB , το πρόβλημα το ειχα συναντήσει μονο στο Outlook Express αλλα και πάλι υπάρχουν προγραμματα επισκευής αυτων των αρχείων ... αλλα πάλι δεν μπορώ να σου πω σίγουρα , ρίξε μια ματια στον φάκελο μέσα και βλέπουμε ;)

Δημοσ.

καταρχήν μελλοντικά ας κάνει κανα MozBackup που και που να εχει σχετικά ήσυχο το κεφάλι του.

για το συγκεκριμένο κοίτα μήπως στα setting του καθε mail ειχε ενεργοποιημένο στο Disk Space καποιες από τις επιλογές για "delete" μετα απο κάποιες μέρες η καποιο αριθμό mail.

αυτο για τα 4GB μονο σε express το έχω δει οπως ειπε ο πάνω, αλλά και παλι νομίζω δε τα εσβηνε.

κοιτα στο φάκελο C:\Users\[username]\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\xxxxxxxxxxxx.default\Mail μηπως εχει κρατήσει καμια παραλλαγή του inbox π.χ inbox.old η κατι τετοιου στυλ αν και δεν το βλέπω.

δοκίμασε και κάποιο recovery μηπως σου βρει κάποιο deleted inbox αρχείο κτλ σε περίπτωση που εγινε τελείως delete και μετα αναδημιουργήθηκε.

Δημοσ.

οντως υπαρχει οριο, ανα φακελο, που εχεις φτιαξει στα εισερχομενα. αν δεν εχεις φτιαξει κανενα φακελο τοτε το οριο ισχυει για ολα τα εισερχομενα.

και δεν τα σβηνει απλα σε ενημερωνει με ενα μηνυμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...