stratos789 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 καλησπέρα guys. λοιπόν έχω τα εξής προβλήματα με το pc:1o αργεί να ανοίξει,2ο όταν πατάω να κλείσει μου βγάζει αυτό το μήνυμα: ότι το αρχείο authz.dll είναι κατεστραμμένο 3ο δεν μου ενεργοποιεί το τοίχος προστασιας των windows αλλά ούτε του antivirus και 4ο οταν πατάω ιδιότητες στον υπολογιστή μου λέει ότι ο επεξεργαστής και η ram δεν είναι διαθέσιμα ενώ στην διαχείριση συσκευών τα δείχνει κανονικά και το ίδιο εχω με την ασύρματη κάρτα δικτύου που είναι pci και δεν έχω internet παρά μονό μεσώ καλωδίου. ξέρετε τι έχει? Δεν αντέχω άλλο με αυτό το pc όλο προβλήματα βγάζει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
duffyduck Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) virus/trojan πιθανον Πανε σε ενα αλλο υπολογιστη και κατεβασε ενα απο τα: AVG Rescue CD http://www.avg.com/us-en/avg-rescue-cd-download Avira AntiVir Rescue System http://www.avira.com/en/download/product/avira-antivir-rescue-system φτιαξε ενα boot cd με την iso image που θα κατεβασεις και σκαναρε τον σκληρο δισκο Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από duffyduck
duffyduck Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Κανε αυτο που ειπα στο προηγουμενο μηνυμα μου (το εκανα edit αλλα δεν προλαβες να το δεις) Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από duffyduck
duffyduck Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αντι για boot CD μπορεις να φτιαξεις και bootable usb stickακι, νομιζω. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από duffyduck
stratos789 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 οταν τελειοσει με το scan τους ιους θα τους σβησει μονο του η πρεπει εγω να τους σβησω? Σκαναρω με το avg
ninos30 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Αυτά δεν φτάνουν παιδιά. Θέλει και το Malware Bytes για να πιάσει τα malware/trojans. Αλλά αν είναι μαμημένο το PC σου μόνο 2 τρόπους έχεις για να σωθείς (με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις εμπειρία απ' ότι βλέπω): - Να βγει ο σκληρός να μπει σε ένα καθαρό PC και να προσπαθήσεις να τον σώσεις από εκεί - Format, το οποίο θεωρώ και καλύτερη λύση επειδή μπορεί να χτύπησαν και αρχεία συστήματος
stratos789 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 θα δοκιμασω να του κανω format να τελειωνω μια και καλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα