Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι ακόμα, αν και η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μούφα ο φαν κοντρόλερ, δλδ δεν τα πειράζει και πολύ τα ανεμιστηράκια

και γενικά ενδιαφέρομαι για αναβάθμιση σε ψύξη γιατί δεν είμαι ικανοποιημένος από άποψη θερμοκρασιών και θορύβου, οπότε αν έχετε να προτείνεται κάτι πάνω σε αυτό...

Δημοσ.

Οχι ρε συ,δεν ειναι μουφα ο controller.Μια χαρα δουλεια κανει και τις ριχνει τις ταχυτητες.τα ανεμιστηρακια της xigmatek ειναι το θεμα οπου στις 1500 στροφες ακουγονται.

ο 17αρης επανω δουλευει μαξ 800 στροφες.και τερμα να τον εχεις,δεν ακουγεται καθολου.

Δημοσ.

αντιθέτως έχω παρατηρήσει ότι οι ανεμιστήρες του κουτιού δεν κάνουν καθόλου θόρυβο, τον θόρυβο τον κάνει αυτός του επεξεργαστή.

Δημοσ.

Ωραια αφου δεν σε ενοχλουν οι του κουτιου τοτε με μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη θα εισαι οκ.

Thermalright HR-02 Macho 43.00€ απο το συγκεκριμενο μαγαζι θα εχεις καποια μεταφορικα.εαν μας πεις απο που εισαι,θα βρουμε ακτι αλλο.η συγκεκριμενη ψυχτρα εχει αμεση παραδοση ακι ειναι πολυ καλη και σε επιπεδα θορυβου και σε θεματα θερμοκρασιων και overclocking.θελεις κατι πιο φθηνο που να κανει καλυτερη δουλεια απο την εργοστασιακη και απλα,δεν θα κανεις Overlclocking?

Δημοσ.

η τιμή είναι μια χαρά, ίσως έδινα και παραπάνω για μια πολύ καλή λύση, εγώ είμαι είτε ξάνθη είτε θεσσαλονίκη. θα μπορέσω να την βάλω μόνος μου? είναι εύκολο? overclocking μπορεί να θελώσω να κάνω στο μέλλον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...