aghsilaos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Γεια σας. Σκέφτομαι να κάνω ρινοπλαστική στο νοσοκομείο "Γεννηματάς" για ίσιωμα της μύτης. Έχει υποβληθεί κανένας σε τέτοια επέμβαση στη συγκεκριμένη κλινική και, αν ναι, έμεινε ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα; Είχε αποτυχία σε κανέναν; Φοβάμαι κι εγώ μήπως γίνω χειρότερα από αρχικά.
pavlinara Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Κάνουν τέτοιες εγχειρήσεις στον Γεννηματά; για πλαστική μιλάς;
aghsilaos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ναι, πλαστική στη μύτη. Απ' όσο ξέρω, κάνουν. Θα το συζητήσω, φυσικά, και με τον ΩΡΛ που έχω κλείσει ραντεβού.
pavlinara Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Σε κλινικές ξέρω ότι κάνουν όχι σε δημόσια νοσοκομεία.Πάντως δεν πονάει.
THEMACHINE Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Σε κλινικές ξέρω ότι κάνουν όχι σε δημόσια νοσοκομεία.Πάντως δεν πονάει. Αν πέσει φακελάκι κάνουν και στα δημόσια νοσοκομεία..... Απλά το δίνεις μετά για να δεις και το αποτέλεσμα. Sent from my iPhone using Insomnia
vk13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Λογικο να φοβάσαι... Το αποτέλεσμα είναι θέμα γιατρού αλλά αυτό και σε ιδιωτική κλινική να πας δεν μπορείς να ξέρεις αν θα είναι εγγυημένο το αποτέλεσμα αν δεν βρεις κάποιον να έχει κάνει. Επιπλέον βέβαια στο ιδιωτικό θα πληρώσεις και ένα κάρο λεφτά. Σε κλινικές ξέρω ότι κάνουν όχι σε δημόσια νοσοκομεία.Πάντως δεν πονάει. Μωρέ δεν πονάει σίγουα γιατί είσαι με ολική νάρκωση νομίζω. Για να δεις τι σου κάνει ο γιατρός ενώ εσύ κοιμάσαι ψάξε google Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από vk13
aghsilaos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Αν πέσει φακελάκι κάνουν και στα δημόσια νοσοκομεία..... Απλά το δίνεις μετά για να δεις και το αποτέλεσμα. Sent from my iPhone using Insomnia Και πόσο θα σε προσέξουν, αν είναι να πληρωθούν με φακελάκι; Ποιος ωτορινολαρυγγολόγος είναι εκεί; Δεν ξέρω. Στο 1535 κλείνονται πια τα ραντεβού.
aghsilaos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Ελάτε, κανείς που να έχει κάνει ρινοπλαστική στο "Γενηματάς";
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα