Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σε ολους.αντιμετωπιζω ενα προβλημα το οποιο καθημερινα με κανει κουρελι,εχω χασει κιλα απο την στενοχωρια μου,ολη μερα ειμαι χαλια δεν μπορω να φαω ουτε να κοιμηθω....το θεμα ειναι η αποσταση που μας χωριζει με την κοπελα μου....εγω μενω πειραια αυτη μενει κορινθο(σε ενα χωριο) γνωριστηκαμε μεσω κοινης γνωστης(συμφοιτητρια της στην σχολη που σπουδαζει) το θεμα ειναι το εξης : ειναι οτι ομορφοτερο μου εχει συμβει και δεν μπορουμε να βλεπομαστε συχνα.η δουλεια μου επισης εχει ιδιαιτεροτητες(βαρδιες-κυλιομενο ωραραιο,εργασια ακομα και ΣΚ και αργιες)οπως καταλαβαινετε ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.σας παρακαλω δωστε μου μια συμβουλη,οτιδηποτε.σας παρακαλω.νιωθω πως θα σκασω απο τη στενοχωρια μου,και σας παρακαλω επισης να μην υπαρξουν ειρωνειες γιατι ισως το θεμα σε καποιους να φανει ασημαντο ομως δεν ειναι.σας ευχαριστω εκ των προτερων

Επεξ/σία από spyros1981
  • Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχέση εξ' αποστάσεως είναι πολύ δύσκολο εως αδύνατο να περπατήσει.

Αν θες την γνώμη μου, σταμάτα το εδώ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οντως, εαν δεν μπορειτε να βρίσκεστε τοτε καλυτερα να το σταματησετε. Αλλα μπορειτε να βρειτε μια κοινή λυση π.χ. το ενα σκ θα ερχεται εκεινη και το αλλο θα πηγαίνεις εσυ κτλ ετσι ωστε και να βρισκεστε αλλα και να μοιράζονται τα εξοδα. Btw αυτη μενει εκει επειδη εκει ειναι η δουλεια της ή επειδη ειναι ανεργη και μενει με τους γονεις της;

Επεξ/σία από geowizard
Δημοσ.

Σκεφτόμουν αυτό που είπε ο Λούσι. Όταν είδα το θέμα νόμιζα θα διαβάσω για απόσταση μίνιμουμ Ιωάννινα - Ρόδο (σε επίπεδο επικράτειας) και Θεσ/νίκη - Παρίσι (σε διεθνές). Πειραιά - Κόρινθο ΔΕΝ είναι απόσταση, trust me. Αν τώρα πια σας είναι τόσο δύσκολη η μετακίνηση, τί να πω, συμβαίνουν κι αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Οντως, εαν δεν μπορειτε να βρίσκεστε τοτε καλυτερα να το σταματησετε. Αλλα μπορειτε να βρειτε μια κοινή λυση π.χ. το ενα σκ θα ερχεται εκεινη και το αλλο θα πηγαίνεις εσυ κτλ ετσι ωστε και να βρισκεστε αλλα και να μοιράζονται τα εξοδα. Btw αυτη μενει εκει επειδη εκει ειναι η δουλεια της ή επειδη ειναι ανεργη και μενει με τους γονεις της;

οχι εκει μενει μονιμα.σπουδαζει ακομα και μενει με τους γονεις της.

Σχέση εξ' αποστάσεως είναι πολύ δύσκολο εως αδύνατο να περπατήσει.

Αν θες την γνώμη μου, σταμάτα το εδώ.

δεν μπορω να την χωρισω ετσι χωρις λογο.μετα θα ειναι τρεις χειροτερα τα πραγματα.την αγαπαω και με αγαπαει.
Δημοσ.

Πειραιας - Κορινθος ειναι ολο το θεμα???

Παρ'ολα αυτα αν δεν εχετε τροπο να βρισκεστε συχνα , τοτε θα συμφωνησω στο να τελειωσεις τη σχεση πριν σε τελειωσει αυτη.

Ναι ξερω πανω στην καψα κλπ κλπ δεν γινεται και σου φανταζει το πιο απιθανο σεναριο στον κοσμο το να χωρισεις, αλλα αν μιλαμε για σοβαρο προβλημα τοτε θα πρεπει να μπει στα option σου, γιατι υπαρχει περιπτωση η ψυχολογικη φθορα και των 2 (αλλα και της σχεσης) να σας στοιχισει πολυ παραπανω απο ενα χωρισμο.

Δημοσ.

Άσε Σπύρο είχα κι εγώ μία, έμενε Βικτώρια, έμενα Γέρακα, μία ώρα στις συγκοινωνίες. Ε δεν τράβηξε το πράμα, μας σκότωσε η απόσταση.

• Like 12
Δημοσ.

Καπως ετσι ειχα χωρισει κι εγω στο γυμνασιο την Χριστινα. Μιση ωρα με το ποδηλατο αποσταση τα σπιτια μας (ασε που δεν με αφηναν οι γονεις μου να παω εκει γιατι επρεπε να διασχισω μεγαλη λεωφορο καθετα) ενω στο σχολειο οταν ημουν εγω πρωινος αυτη ηταν απογευματινη.

Ε σε σκοτωνει η αποσταση ή δε σε σκοτωνει μετα? :P

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ειναι οτι ωραιοτερο μου εχει συμβει και σας μιλαω ειλικρινα.δεν ειναι απο ενθουσιασμο αυτο που λεω.και ετυχε (γαμωτο!!!!!)να ειναι απο μακρυα!ενταξει μιλαμε καθημερινα στο τηλεφωνο αλλα .....

Δημοσ.

παιδια ειναι οτι ωραιοτερο μου εχει συμβει και σας μιλαω ειλικρινα.δεν ειναι απο ενθουσιασμο αυτο που λεω.και ετυχε (γαμωτο!!!!!)να ειναι απο μακρυα!ενταξει μιλαμε καθημερινα στο τηλεφωνο αλλα .....

Δεν πειραζει. Περισσοτερες σχεσεις σκοτωνει η ελλειψη αποστασης.

• Like 2
Δημοσ.

Μεγαλε ΔΕΝ ειναι μακρυα!

Δημοσ.

Μεχρι και προαστιακο εχει η Κορινθος...

Μπορεις να βρεις πολυ μεγαλυτερες αποστασεις(λογω χρονου) μεσα στην Αθηνα απο το Πειραιας-Κορινθος

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mιλάμε για μια απόσταση 80χλμ που καλύπτεται σε μια ώρα και με συγκονωνία και η σχέση θεωρείται από απόσταση?? Μισό λεπτό να ρωτήσω ζευγάρια που τους χώριζαν 400 και 500χλμ και βλεπόντουσαν μια φορά το μήνα πως τα κατάφεραν...

Επεξ/σία από panos2171
Δημοσ.

παίζει κάποια στιγμή να είστε κοντά ή να μπορείτε να βλέπεστε πιο συχνά;

αν υπάρχει τέτοια περίπτωση, τότε κάνε υπομονή μέχρι τότε.

αν όχι, χώρισε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...