Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάρε τετραγωική ρίζα

Αν και θα ναι λάθος οι μονάδες μέτρησης,

Edit: χμμμμ ναι, μου ξέφυγαν ίσα με 100 μηνύματα στην ανάγνωση. Συνεχίστε αυτό με τις κατσίκες, αλλά να μας πει και ο γνωστός κατσικολάγνος του φόρουμ την άποψη του.

Και σημείωση, 30άρα ακομπλεξάριστη δαγκωτό σε σχέση με 20άρα κι ας έχει και σώμα της εβαγκελίστα (μου) στα 20 της.

• Like 1
  • Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασχολιαστα ολα αυτα για τις κατσικες και τις γιδες....

Εγω εχω να πω οτι οταν καποιος ¨μπλεκει ¨ με μια γυναικα μεγαλυτερη του και οι δυο ξερουν τι θελουν απο αυτην την σχεση.

Απο τις πρωτες κιολας μερες τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα....

Απο την αλλη με μια πιτσιρικα που μια εχει τα ψυχολογικα της,μια φοβαται μην την δουν οι φιλοι της,μια μην το μαθουν οι γονεις της,τηλεφωνα μηνυματα ολη μερα, μια το ενα μια το αλλο σε δουλεια να βρισκομαστε....

Οταν βλεπω κατι τυπους που τρεχουν απο πισω απο μια πιτσιρικα σαν τρελοι,χανουν το μυαλο τους και μπεμπεκιζουν ολοκληροι μαντραχαλοι απο μεσα μου λεω

´´καλα ποσο χαμηλα μπορειτε να πεσετε απλα για να γ@μ...τε ´´

Τίποτε από αυτά που λες δεν υφίσταται. ΤΙΠΟΤΕ όμως.

Άλλο τι μπορεί να έχεις στο μυαλό σου ως θεωρία και άλλο τι συμβαίνει στην πράξη....

Δημοσ.

προς τον τοπικ σταρτερ.τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα αδερφε.1 ωρα δρομος!με νορμαλ ταχυτητα!και εχεις και αμαξι!!!!ουτε καν να το συζητας!οσο αφορα τους φοβους σου ενα πραγμα θα σου πω : ΖΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!το πραγμα θα κυλησει με τον καιρο!αν αγαπιεστε θα αντεξετε!ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!σου ευχομαι τα καλυτερα

• Like 1
Δημοσ.

Τίποτε από αυτά που λες δεν υφίσταται. ΤΙΠΟΤΕ όμως.

Άλλο τι μπορεί να έχεις στο μυαλό σου ως θεωρία και άλλο τι συμβαίνει στην πράξη....

Σοβαρα?

Εγω φιλε μου ξερω οτι οσες σχεσεις ειχα με μικροτερες ηταν μια ταλαιπωρια ενω οταν ημουν με μια μεγαλυτερη ακομπλεξαριστη γυναικα περνουσα μια χαρα.Δεν μιλαω θεωρητικα αλλα βαση των δικων μου εμπειριων.

Φυσικα δεν ειναι κανονας αυτα που λεω και βεβαια υπαρχουν ωριμες 20χρονες και το αντιθετο αλλα μια σχεση με μια πιτσιρικα (μαξιμουμ 23) με εναν 30+ εχει καποιες αντικειμενικες δυσκολιες

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάλι όσο κατέβαινα ηλικιακά τόσο καλύτερα περνούσα. Και εννοώ καλύτερα από ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ.

Τώρα δε που είμαι στο προσωπικό ηλικιακό μου όριο, πιο χαμηλά δεν πάει για μένα 18άρα γαρ :P, θεωρώ ότι είμαι στα καλύτερα μου. Και παρόλο που δεν θα τραβήξει γιατί από Σεπτέμβρη θα φύγει πιθανότατα για σπουδές πάλι το συγκεκριμένο ηλικιακό group θα ναι το target μου.

Δημοσ.

Συνεχίστε αυτό με τις κατσίκες, αλλά να μας πει και ο γνωστός κατσικολάγνος του φόρουμ την άποψη του.

Χουχ. Δεν έχω θέση. Δε με ένοιαζε ποτέ η ηλικία. Αν κάποια έχει θέματα επειδή είναι 35 ή επειδή είναι 20 δε με αφορά, είναι δική της δουλειά να τα λύσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...