Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lol. Περίμενα να διαβάσω καμιά σοβαρή απόσταση και βλέπω για Πειραιάς - Κόρινθος. Ξανά lol.

Μεγάλε δεν υπάρχει καμία απόσταση μεταξύ σας, μη λέμε κι ό,τι να'ναι! Εγώ εδώ και τρία χρόνια κάνω συνέχεια το Κρήτη - Πάτρα. Το ίδιο και η δικιά μου. Μιλάμε για 1 ημέρα ταξίδι, με έξοδα, προετοιμασία, κλπ, όχι για μία ώρα με το τραίνο! Εγώ φεύγω απ'το σπίτι μου στις 6 το απόγευμα και φτάνω την άλλη μέρα το πρωί στις 11. Πάρτι θα έκανα αν ήμουν τόσο κοντά όσο εσύ!

Επεξ/σία από Haldol
  • Like 2
Δημοσ.

Αν η απόσταση για εσένα είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα και αν σε λίγα χρόνια (1-3) δεν βλέπεις να είστε κάπου μαζί τότε μπορείς να δεις και μόνος σου ότι δεν μπορεί να τραβήξει αυτό το πράγμα...*

Το "ωραιότερο πράγμα" ή ότι "δεν είναι ενθουσιασμός" ας τα αφήσουμε απ' έξω....είναι λογικό να νιώθεις έτσι, όλοι οι ερωτευμένοι έτσι νιώθουν... αλλά πίστεψε με υπάρχουν και ωραιότερα και πολύ καλύτερα...και πάνω από όλα, πολύ κοντινότερα!!

* η ταλαιπωρία γενικά φθείρει την σχέση και αυτό είναι ένα είδους ταλαιπωρία, όμως δεν το έχω "ψάξει" και δεν μπορώ να σου πω αν είναι από τις ταλαιπωρίες που θα φθείρουν την σχέση σας, και όταν τελικά μείνετε στην ίδια περιοχή μαζί αν θα είστε όπως ήσαστε τώρα και πιο πριν ή αν θα έχετε κρυώσει μεταξύ σας και δεν θα μπορείτε να το πιστέψετε!

Δημοσ.

πάει τελειώνει το καλοκαίρι σε λίγο... άρχισε να πλέκεις σκουφάκια για τα κερατάκια :P

με μια ώρα απόσταση και προαστιακό μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα... μέχρι να το πάρεις απόφαση να πας.. αυτή θα έχει προλάβει να γνωρίσει ήδη 10 διαφορετικές σχέσεις... ευτυχώς που εγώ έχω γκόμενα στις ηνωμένες πολιτείες και είμαστε κοντά έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Λήχτο έδω OP, που να τρέχεις τώρα μέχρι την Κόρινθο.

Βρες μια κοπέλα μωρέ από τη γειτονιά σου, να είστε και κοντά.

• Like 2
Δημοσ.

Άσε Σπύρο είχα κι εγώ μία, έμενε Βικτώρια, έμενα Γέρακα, μία ώρα στις συγκοινωνίες. Ε δεν τράβηξε το πράμα, μας σκότωσε η απόσταση.

είσαι μεγάλο αρχ... τελικά :lol:

πάντως τον προαστειακό δεν πρέπει να τον έχει ακούσει το παληκάρι..

Δημοσ.

Εγω Αθηνα, αυτη κομοτηνη για 5 χρονια. Επιτελους τελειωσε την σχολη της και πλεον ειμαστε μαζι. Μια χαρα αντεξαμε την αποσταση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσε Σπύρο είχα κι εγώ μία, έμενε Βικτώρια, έμενα Γέρακα, μία ώρα στις συγκοινωνίες. Ε δεν τράβηξε το πράμα, μας σκότωσε η απόσταση.

καλα ρε λουσι, τοσα ματσο προαστια εχεις γύρω γυρω, εσυ βικτώρια διάλεξες;

:P

Πραγματικα πάντως θα προτιμούσα να κάνω το πειραιαάς κορινθος παρα το γερακας βικτώρια - ιδίως με λεωφορειο

@ts δεν θεωρω οτι υφίσταται πρόβλημα, απεναντιας, δεν την εχεις καθε μέρα να σου σπάει τα @@,

υ.γ. ποσο χρονων εισαι...;

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Εγω Αθηνα, αυτη κομοτηνη για 5 χρονια. Επιτελους τελειωσε την σχολη της και πλεον ειμαστε μαζι. Μια χαρα αντεξαμε την αποσταση.

μένεις σε ψηλοτάβανο σπίτι ε? :P κομοτηνή κιόλας το μεγαλύτερο **παζαρο :P τυφλα να έχει το Thessaloniki by night...

Δημοσ.

Εγώ Βάρκιζα, αυτή στο 2ο στα Πατήσια εδώ και 3 χρόνια. Όλα τέλεια, το παν είναι να έχεις σθένος και να ξέρεις τι θες.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σε ολους.αντιμετωπιζω ενα προβλημα το οποιο καθημερινα με κανει κουρελι,εχω χασει κιλα απο την στενοχωρια μου,ολη μερα ειμαι χαλια δεν μπορω να φαω ουτε να κοιμηθω....το θεμα ειναι η αποσταση που μας χωριζει με την κοπελα μου....εγω μενω πειραια αυτη μενει κορινθο(σε ενα χωριο) γνωριστηκαμε μεσω κοινης γνωστης(συμφοιτητρια της στην σχολη που σπουδαζει) το θεμα ειναι το εξης : ειναι οτι ομορφοτερο μου εχει συμβει και δεν μπορουμε να βλεπομαστε συχνα.η δουλεια μου επισης εχει ιδιαιτεροτητες(βαρδιες-κυλιομενο ωραραιο,εργασια ακομα και αργιες)οπως καταλαβαινετε ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.σας παρακαλω δωστε μου μια συμβουλη,οτιδηποτε.σας παρακαλω.νιωθω πως θα σκασω απο τη στενοχωρια μου,και σας παρακαλω επισης να μην υπαρξουν ειρωνειες γιατι ισως το θεμα σε καποιους να φανει ασημαντο ομως δεν ειναι.σας ευχαριστω εκ των προτερων

Mε τα λίγα που λες, είναι σα να προκαλείς για να σε "ειρωνευτούν". Πάλι καλά που πήρες τις απαντήσεις που πήρες - τις οποίες θα τις χαρακτήριζα νορμάλ...

Κατά τ' άλλα, όπως ήδη σου έχουν πει, η απόσταση σαν απόσταση δεν είναι δα και τραγική, αλλά άλλα είναι τα πιθανά θέματα : Πόσων ετών είσαι; 31 που υποδηλώνει το νίκνέιμ; Κι η κοπελιά πόσο; Γύρω στα 20 όπως περίπου συνάγεται από όσα έγραψες γι' αυτήν; Αν ναι, η περίπου 10χρονη διαφορά ηλικίας, είναι ένα θέμα πάνω στο οποίο πρέπει να σκεφτείς σοβαρά, όταν λες πως...χάνεις ύπνο και κιλά κλπ. Αν όντως είσαι ολίγον "ανώριμος" όπως προκύπτει από αυτά που λες (31 χρονώ να τραβάς τέτοια ζόρια, είναι κάπως...), και αν κι αυτή είναι μια "χωριατοπιτσιρίκα" χωρίς εμπειρίες κλπ και που πιθανώς "προσπαθεί να ξεκολλήσει από σπίτι και ΜΠΑΜΠΑ", κατά πάσα πιθανότητα μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, όταν εσύ θα κοντεύεις μέση ηλικία, αυτή τότε "θα ανακαλύπτει τη ζωή" και ποιός ξέρει τί θα γίνει μεταξύ σας...Μ' άλλα λόγια, έχε στον νου σου, πως στην θεωρία τουλάχιστον, δύσκολα μια σχέση με αυτά τα ηλικιακά (και όχι μόνο) δεδομένα, θα έχει μέλλον. Για να μην πω κάτσε να συζήσετε πρώτα, και να δεις που μπορεί να πάει το "το πιο όμορφο πράγμα που μου 'χει συμβεί"... Καλό είναι να κοιτάς το τώρα και το τί νιώθεις γι' αυτήν, δε λέω, αλλά το να κοιτάξεις και λίγο μακρύτερα, ίσως έστω σε "χαλαρώσει" λίγο. Στα 31 σου περισσότερο τη δουλειά σου πρέπει να έχεις τον νου σου και στην "καθημερινότητά σου" (μην πω και το μέλλον σου), κι όχι να χαλιέσαι από το συγκεκριμένο ζήτημα που βιώνεις...

Από την άλλη βέβαια και σε καταλαβαίνω και σέβομαι το τί νιώθεις και περνάς εξ' αιτίας αυτού. Όμως τέτοιες καταστάσεις θέλουν να έχεις γερό στομάχι και καθαρό μυαλό, και για να τις αντιμετωπίσεις, αλλά και για να μη σου χαλάσουν το υπόλοιπο μέρος της ζωής σου. Συν το ότι τα προβλήματά σας θα έπρεπε να τα συζητάτε/ξεπερνάτε (ακόμη και μέσω τηλεφώνου) μαζί, ούτε να ξεροσταλιάζεις μόνος, ούτε να ψάχνεις για λύσεις (ή ανακούφιση) στο Ίντερνετ. Μήπως δεν είναι καν σε θέση (λόγω ηλικίας και άλλων) η κοπελιά για να το κουβεντιάζετε σοβαρά (εννοώ να μην μπορεί καν να προτείνει "λύσεις"); Αναρωτιέμαι μάλιστα πόσο καιρό είναι που γνωριστήκατε, αν περάσατε κάποιο "εύλογο" διάστημα "από κοντά" (ή απλά "τα...φτιάξατε" και μετά ο καθ' ένας στην πόλη του), αν έχετε ολοκληρώσει σχέσεις, αν οι σπουδές που λες πως κάνει είναι στην πόλη της ή γύρω ή στην Αττική, και απλά "σου λείπει" τώρα που έχει πάει στο πατρικό της για καλοκαίρι... Γενικά δηλαδή αναρωτιέμαι "πόσο κι ο ίδιος την ξέρεις", πόσο το πράγμα έχει βάσεις για να προχωρήσει (αν δεν σπουδάζει Αττική...ξέχνα το θα τολμούσα να πω) - και για χίλιους-δυο άλλους παράγοντες : πχ, οι δικοί της το ξέρουν το μεταξύ σας; Είναι διατεθειμένη ν' αλλάξει περιβάλλον στα επόμενα χρονάκια; Διότι αν είναι να μείνει αυτή στο χωριό της κι εσύ σπίτι σου (ελπίζω σε δικό σου χώρο κι όχι σε κανένα πατρικό), πώς διάλο θα προχωρήσετε και θα βλεπόσαστε; Χλωμό ξέρεις να πηγαίνεις από το σπίτι της (μια και αναφέρθηκε το "σιγά την απόσταση") και να κοιμόσαστε μαζί κλπ... Γενικά ρε παιδί μου, καλό το συναίσθημα, και μπορεί όντως σαν άτομα να τα βρίσκετε μια χαρά (και χέσε ηλικιακές διαφορές κλπκλπ) - αλλά όλ' αυτά πρέπει να έχουν και πιο πρακτικές βάσεις...Σαν τί σκοπεύετε να κάνετε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ώστε να έρθετε πρακτικώς πιο κοντά...; Ή δεν υπάρχει πλάνο κι απλώς σοροπόλογα στο τηλέφωνο; Και πες (στις μέρες μάλιστα που ζούμε, ακούγεται το λιγότερο αστείο) πως άντε και αποφασίζεις να πας να...εγκατασταθείς σε καμμιά Κόρινθο (βασικά εκεί που σπουδάζει θα πας, ό,που κι αν είναι αυτό), να βρεις εκεί δουλειά κλπ (λες κι είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο εν τω μεταξύ - αλλά λέμε τώρα...), θα το δεχτεί; Οι γονείς της; Οι δικοί σου; Καλό το "σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός κλπ", αλλά αυτά άντε και ίσχυαν παλιότερα : την σήμερον ημέρα το πιο πιθανότερο που θα σας φέρει προβλήματα θα είστε...οι ίδιοι μεταξύ σας, το γνωρίζεις αυτό; Πώς λοιπόν κάποιος από τους δυο να πάρει "μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον του με τον άλλον", όταν ΚΑΝ δεν έχετε συζήσει μαζί για να ξέρετε ο ένας τον άλλον; Ξέρεις πόσο εύκολα κουρελιάζονται τα αρχικά συναισθήματα ΣΗΜΕΡΑ ειδικά; Μιας και οι άνθρωποι είναι κατά πολύ περισσότερο εγωιστές...

Δεν θέλω να σε ξενερώσω, και πιθανότατα αυτά και ήδη στα 'χουν πει άλλοι (και ίσως κι ο ίδιος σου ο εαυτός ακόμα), κι ούτε να σου πω "σταμάτα το όσο όσο είναι νωρίς - όσο κι αν πονάει και δεν το μπορείς". Απλά οφείλω να σου πω ότι...οφείλεις να δεις κάποια πράγματα, πιθανώς πολύ σοβαρότερα απ' ό,τι μέχρι τώρα. Βεβαίως το δικό σου κουπί θα τραβήξεις στην τελική, και μάλιστα με τον τρόπο που το νομίζεις (και το πιθανότερο είναι ότι θα συνεχίσεις να "τυραννιέσαι", να "προσπαθάς" και "να ελπίζεις μέχρι να σου βγει η ψυχή", γιατί στην πλειονότητα των περιπτώσεων έτσι γίνεται)...

Όπως και να 'χει πάντως, ό,τι κι αν βγει από αυτό που ζεις, πρέπει από ΤΩΡΑ ν' αρχίσεις να ελέγχεις το "ζόρι" που λες πως τραβάς. Πρέπει ν' αρχίσεις να συγκεντρώνεσαι σε πράγματα που πριν από αυτήν έκανες (κι ας ήταν και πολύ παλιότερα) και σε γέμιζαν, και που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις πια όρεξη/κουράγιο να κάνεις....επειδή "αγαπάς και πονάς". Όσο τραβήξει αυτό το ξελίγωμα που ζεις (και βάλτε μαζί κάποιο βιώσιμο πλάνο, έστω στα 2-3 χρονιά μπροστά, ώστε να είστε κάποια στιγμή να συζείτε), βάλε καλά στο μυαλό σου πως πρέπει να ενδυναμωθείς (κι όχι να χάνεις ύπνο και κιλά) και σωματικά και ψυχικά και πνευματικά, διότι χωρίς γεμάτες μπαταρίες δεν πας πουθενά. Και να ξεχάσεις το "την θέλω εδώ και τώρα κι υποφέρω". Αυτά είναι για να τα περνάνε 15χρονα χωρίς μυαλό ευθύνες κι υποχρεώσεις, κι όχι ώριμοι άνθρωποι που έχουν ανάγκες στη ζωή τους...

Καλό κουράγιο πάντως, όπως και να πάει.

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 1
Δημοσ.

Αν θεωρείς αυτή την απόσταση μεγάλη...μάλλον δεν είσαι και τόσο ενθουσιασμένος. Αν είναι φοιτήτρια, έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο...και αν το θέλει και αυτή θα βρεθεί τρόπος να αυξήσετε το πόσο βλέπεστε. Πίστεψέ με το κάθε μέρα δεν λέει και τίποτα. Καλύτερα κάθε Σ/Κ για να εκτιμά και λίγο ο ένας τον άλλο.

Μέχρι να ερθει το Σ/Κ υπάρχει και το γιουπόρν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι μου θυμίζει η ιστορία. Σαν να την εχω διαβάσει πάλι. Κόρινθο, δουλεια, αποσταση, κλπ. Μήπως είναι παλιά ιστορία και ξεπήδησε απο κανενα bug του update; Μήπως το εχεις ρωτήσει και σε άλλο forum;

Ontopic: Οι απαντήσεις είναι τρεις

• Πατας ποδι να ανέβει Αθήνα
  • Σφυράς λήξη άμεσα
  • Αποδέχεσαι οτι δεν θα είσαι ο μόνος που βάζει το δάχτυλο στο μέλι

EDIT: Καλά το θυμόμουν. Ανάλογη ιστορία και εξι σελίδες συζήτησης. Μήπως να το κάνουμε στικι;

http://www.insomnia....η-εξαποστασεως/

Στη θέση σου δεν θα το έλεγα παρα-εξω. Χωρίς να θέλω να θίξω την εντιμότητα της κοπέλας σου, αλλά οι πειρασμοί ... είναι πειρασμοί. Ξέχασε το παρελθόν και ζήσε το παρόν. Αφου περνάτε καλα, μείνε σε αυτό.

Επεξ/σία από isay
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...