orion1986 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 καλο θα ειναι να μας πει το παιδι αν εχει αμαξι (αν εχει μιλαμε οτι μαλλον μας κανει πλακα ειναι 1 ωρα δρομος!) καθως και ποσο ειναι η κοπελα.ωστε να το ψαξουμε λιγο το θεμα.παντως δεν ειναι αποσταση απαγορευτικη φιλε μου.μην τρελαινεσαι!
spyros1981 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 λοιπον 31 ειμαι η κοπελα ειναι 23.ναι εχω αμαξι.αλλα γιατι να κανω πλακα??τωρα οσο για αυτο που μου λετε τι βλεπω να γινεται μετα απο καποια χρονια,η κοπελα θα τελειωσει σε 2 χρονια τις σπουδες της.το εχουμε συζητησει και λεει πως θελει να μεινουμε μαζι.τωρα βεβαια σε ποιο μερος αυτο ειναι καλο ερωτημα.η'κορινθο η' αθηνα....το θεμα ειναι να βρει και δουλεια βεβαια(σπουδαζει φιλολογια)
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 λοιπον 31 ειμαι η κοπελα ειναι 23.ναι εχω αμαξι.αλλα γιατι να κανω πλακα??τωρα οσο για αυτο που μου λετε τι βλεπω να γινεται μετα απο καποια χρονια,η κοπελα θα τελειωσει σε 2 χρονια τις σπουδες της.το εχουμε συζητησει και λεει πως θελει να μεινουμε μαζι.τωρα βεβαια σε ποιο μερος αυτο ειναι καλο ερωτημα.η'κορινθο η' αθηνα....το θεμα ειναι να βρει και δουλεια βεβαια(σπουδαζει φιλολογια) Μεγαλε, εχεις αυτοκινητο και μια αποσταση περιπου μιας ωρας και το κανεις θεμα; Νταξ, δεν θα βρισκεστε και καθε μερα αλλα τα σ/κ και καποιες αλλες μερες ανετα μπορειτε να βρεθειτε.
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 λοιπον 31 ειμαι η κοπελα ειναι 23.ναι εχω αμαξι.αλλα γιατι να κανω πλακα??τωρα οσο για αυτο που μου λετε τι βλεπω να γινεται μετα απο καποια χρονια,η κοπελα θα τελειωσει σε 2 χρονια τις σπουδες της.το εχουμε συζητησει και λεει πως θελει να μεινουμε μαζι.τωρα βεβαια σε ποιο μερος αυτο ειναι καλο ερωτημα.η'κορινθο η' αθηνα....το θεμα ειναι να βρει και δουλεια βεβαια(σπουδαζει φιλολογια) και ποσο καιρο τραβαει αυτη η δυσκολη σχεση; 2 μηνες; Πειραιας - Κορινθος, ετη φωτος.... like μονο και μονο γτ την σωστη χρηση του ετους φωτος.
spyros1981 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 το κανω θεμα για τον εξης απλο λογο: μετα απο τοσα χρονια κολλησα και γω με καποια τι να κανω?δεν εχω ξανακολλησει ετσι με καμμια αλλη κοπελα.παραπανω ειπε ενας φιλος εμεσσως πλην σαφως οτι δεν εχουμε μελλον λογω διαφορας 8 χρονων.εως τωρα ολες οι σχεσεις μου ηταν πανω κατω 2-4 χρονια διαφορα.και ποτε δεν ειχα τοση χημεια οσο με την συγκεκριμενη.αν παλι θεωρειτε οτι την εχω μονο για σεξ τοτε ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! 6 μηνες ειμαστε μαζι για την κοπελα που ρωτησε παραπανω
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ααααχ καποιοι ανθρωποι ειναι αχαριστοι. δεν υπαρχει καμια αποσταση και κανενα προβλημα και γκρινιαζεις χωρις λογο. αλλοι εχουν διαφορα χωρας και κρατανε χρονια ολοκληρα.
spyros1981 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ααααχ καποιοι ανθρωποι ειναι αχαριστοι. δεν υπαρχει καμια αποσταση και κανενα προβλημα και γκρινιαζεις χωρις λογο. αλλοι εχουν διαφορα χωρας και κρατανε χρονια ολοκληρα. χωρας?με συγχωρεις αυτο δεν ειναι σχεση
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 το κορινθος-πειραιας επισης δεν ειναι αποσταση. 4
tehAllantin Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Σε λίγο οι άνθρωποι θα ρωτάνε την γνώμη των φόρουμ και για το αν επιτρέπεται να κλάσουν στα ασανσέρ.. Φόρουμ, τα τηλεφωνικά medium/χαρτοριχτρες/καφετζούδες του 21ου αιώνα!! 2
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 το κορινθος-πειραιας επισης δεν ειναι αποσταση. Πεστα βρε κοπελα μου! 20 ατομα εχουμε βαλθει να του το πουμε και ακουει (διαβαζει) μονο εσενα! Αντε πες του το μπας και το καταλαβει! Μεγαλε, η αποσταση 1 ωρας δεν ειναι κατι το τραγικο. Σαφως και δεν θα την βλεπεις καθε μερα (αν και υπαρχει και το skype) οπως θα εκανες εαν εμενε στην γειτονια σου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να πηγαινεις τα σαββατοκυριακα ή και οποιες αλλες μερες εχεις ορεξη. Η 1 ωρα δεν ειναι απαγορευτικη. Εγω κανω 1 ωρα για να παω στη δουλεια! Σε λίγο οι άνθρωποι θα ρωτάνε την γνώμη των φόρουμ και για το αν επιτρέπεται να κλάσουν στα ασανσέρ.. Φόρουμ, τα τηλεφωνικά medium/χαρτοριχτρες/καφετζούδες του 21ου αιώνα!! I like it! Εγκρίνω! 1
spyros1981 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μία ώρα δρόμος με το αμάξι χρεώνεται απόσταση; Δηλαδή εγώ είμαι ο Μαγγελάνος. ειναι παραπανω φιλε μου λουσι.δεν πηγαινω και με τρελλη ταχυτητα.1000 κυβικα αμαξι εχω
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ειναι παραπανω φιλε μου λουσι.δεν πηγαινω και με τρελλη ταχυτητα.1000 κυβικα αμαξι εχω Μεγαλε! Ε, εσυ! Πες μου οτι υπαρχω και οτι δεν ειμαι φαντασμα! Σε παρακαλω διαβασε τα προηγουμενα μου ποστ. δεν ειπαμε να πηγαινεις και με 1000! με νορμαλ ταχυτητα ειναι μια ωρα! Εαν πιστευεις οτι με μια ωρα αποσταση δεν μπορεις να την βλεπεις, τοτε καλυτερα μην το τραβηξεις παραπανω διοτι εαν παντρευτειτε και κανετε παιδια, τοτε θα δεις δρομολόγια που θα εχεις! 2
xpapias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Αν 1:15 σε προβληματίζει... απλά ξέχνα το. Πίστεψε με, στη ζωή θα αντιμετωπίσεις πολύ σοβαρότερα προβλήματα....
Liverpool89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγω 17 χρονων καθε παρασκευη μετα το σχολειο πηγαινα απο Μουδανια- Θεσσαλονικη με το κτελ...Και το χαιρομουν.. Αμα εκεινη την εποχη ειχα αμαξι καθε μερα θα το εκανα...Τωρα αμα εισαι οπως λες 31 χρονων..ουτε καν απο μυαλο σου δεν επρεπε να σου παιρναει.. Μενεις μονος ή με τους γονεις σου? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από Liverpool89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα