Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως δεν τον αφήνουν να φεύγει μακρυά από το σπίτι οι γονείς;; Η ξέρω γω

-Στις 12 να είσαι στο σπίτι

-Μα, μαμάααα..

-Στις 12 ΕΙΠΑ.

-Τουλάχιστον να αρχίσω να έρχομαι στις 12;;; ΠΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΖ;;;!!1!11!! (puppy eyes)

• Like 2
  • Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω πως η αποσταση ειναι μεγαλυτερη απο εκεινη καποιου που μενει Κηφισια και εχει κοπελα στη Γλυφαδα και θελει να συναντηθει μια ημερα με μετρια κινηση ξερωγω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακυρο

Αλλα εξακολουθώ να θελω να πείτε οτι υπαρχω

Επεξ/σία από geowizard
Δημοσ.

ρε παιδιά γιατί ασχολείστε τόσο πολύ;

οντοπικ: στα είπανε, αν νομίζεις ότι είναι μεγάλη η απόσταση χώρισε

Δημοσ.

Λοιπόν, η απόσταση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ (για σχέση). Στο παρελθόν έκανα την απόσταση Ν. Ηράκλειο-Ηλιούπολη (Π.Α.= Προ Αττικής οδού) και αισθανόμουν ότι είχα jet lag. Ειλικρινά, δεν αξίζει. Βρες κάποια εντός λεκανοπεδίου.... μαλακία, βρες κάποια από Πειραιά. Κάνουμε σχέση για να περνάμε χρόνο με το ταίρι μας, όχι για να γράφει το fb "in a relationship".

Δημοσ.

Λοιπόν, η απόσταση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ (για σχέση). Στο παρελθόν έκανα την απόσταση Ν. Ηράκλειο-Ηλιούπολη (Π.Α.= Προ Αττικής οδού) και αισθανόμουν ότι είχα jet lag. Ειλικρινά, δεν αξίζει. Βρες κάποια εντός λεκανοπεδίου.... μαλακία, βρες κάποια από Πειραιά. Κάνουμε σχέση για να περνάμε χρόνο με το ταίρι μας, όχι για να γράφει το fb "in a relationship".

Μα υποτίθεται οτι μετα θα συγκατοικήσουν οποτε θελει να το συνεχισει.

Υ.Γ. απο ποτε πρεπει η κοπελα να ειναι εντος μιας ακτινας χιλιομέτρων για να πηδήξει καποιος;

Δημοσ.

Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου, για 2 χρόνια έκανα Πάτρα - Αθήνα κάθε Σ/Κ με τραίνο/λεωφορείο. Έφευγα Παρασκευή βράδυ και επέστρεφα Δευτέρα ξημερώματα κατευθείαν για μάθημα.

Φυσικά δεν ήμουν ο μόνος...που το έκανε αυτό και φυσικά δεν ήταν και καμια απόσταση, σιγά το πράγμα.Αν για σενα είναι το Κόρινθος - Αθήνα τι να πώ.

Λοιπόν, η απόσταση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ (για σχέση). Στο παρελθόν έκανα την απόσταση Ν. Ηράκλειο-Ηλιούπολη (Π.Α.= Προ Αττικής οδού) και αισθανόμουν ότι είχα jet lag.

Παίζει να χρειαζόσουν περισσότερη ώρα γι'αυτή την απόσταση απο κάποιον που έμενε π.χ. Χαιδάρι για να πάει Κόρινθο.

Δημοσ.

Παιδιά θέλω και εγώ βοήθεια. Η σχολή μου είναι 2 ώρες από το σπίτι μου και πρέπει να πηγαίνω καθημερινά (άντε δευτέρα-τετάρτη-παρασκευή). Τι να κάνω;

Δημοσ.

το κανω θεμα για τον εξης απλο λογο: μετα απο τοσα χρονια κολλησα και γω με καποια τι να κανω?δεν εχω ξανακολλησει ετσι με καμμια αλλη κοπελα.παραπανω ειπε ενας φιλος εμεσσως πλην σαφως οτι δεν εχουμε μελλον λογω διαφορας 8 χρονων.εως τωρα ολες οι σχεσεις μου ηταν πανω κατω 2-4 χρονια διαφορα.και ποτε δεν ειχα τοση χημεια οσο με την συγκεκριμενη.αν παλι θεωρειτε οτι την εχω μονο για σεξ τοτε ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

6 μηνες ειμαστε μαζι για την κοπελα που ρωτησε παραπανω

Ωραία κόλλησες, δεν είναι κακό αυτό, από κει και πέρα θεωρείς τα 80χλμ και την μια ώρα και είκοσι λεπτά χρονοβόρο δρομολόγιο που σημαίνει ότι θες να βρεις τρόπο να την βλέπεις κάθε μέρα σωστά?? Αυτό όμως γιατί

α)θες να την βλέπεις κάθε μέρα?

β)θες σεξ κάθε μέρα?

γ)ζηλεύεις και θες να την έχεις από κοντά κάθε μέρα μην βρει άλλον και σε παρατήσει??

Με αυτά τα προβλήματα που εμφανίζεις και με το κόλλημα που λες ότι έχεις καταλήγω στο γ) σωστα?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θέλω και εγώ βοήθεια. Η σχολή μου είναι 2 ώρες από το σπίτι μου και πρέπει να πηγαίνω καθημερινά (άντε δευτέρα-τετάρτη-παρασκευή). Τι να κάνω;

Σε περιπτωση που δεν εχει σαρκαστικο περιεχομενο, λεωφορείο με λεωφορείο οπως ολα τα παιδια της επαρχιας.

Επεξ/σία από geowizard
Δημοσ.

Ωραία κόλλησες, δεν είναι κακό αυτό, από κει και πέρα θεωρείς τα 80χλμ και την μια ώρα και είκοσι λεπτά χρονοβόρο δρομολόγιο που σημαίνει ότι θες να βρεις τρόπο να την βλέπεις κάθε μέρα σωστά?? Αυτό όμως γιατί

β)θες σεξ κάθε μέρα?

γ)ζηλεύεις και θες να την έχεις από κοντά κάθε μέρα μην βρει άλλον και σε παρατήσει??

Με αυτά τα προβλήματα που εμφανίζεις και με το κόλλημα που λες ότι έχεις καταλήγω στο γ) σωστα?

σωστος B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

β)θες σεξ κάθε μέρα?

Το θεμα ειναι οτι και διπλα να μενανε, παλι δεν θα μπορουσε να την βλεπει καθε μερα λογο δουλειών κτλ οποτε ή θα κατεβαινει σ/κ και οποτε μπορει ή αντε γεια

Υ.Γ. το γ) δεν ειναι κακο αρκει να γινεται με μετρο

Επεξ/σία από geowizard
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα ειναι οτι και διπλα να μενανε, παλι δεν θα μπορουσε να την βλεπει καθε μερα λογο δουλειών κτλ οποτε ή θα κατεβαινει σ/κ και οποτε μπορει ή αντε γεια

Υ.Γ. το γ) δεν ειναι κακο αρκει να γινεται με μετρο

δεν υπαρχει μετρο σε αυτο που λες. το εχω δει το σεναριο κανα δυο φορες και το χειροτερο ειναι οταν το συνειδητοποιει η γυναικα. ειναι σπαστικο/κουραστηκο/ψυχοφθορο οσο κι αν γουσταρει τον αντρα της και της δινει κινητρο να τον χωρισει. καμια γυναικα δεν θελει εναν αντρα που φοβαται τοσο πολυ. αν νιωθεις οτι δεν σου αξιζει μια τετοια (σαν αυτη με την οποια εισαι ενωω) γυναικα τοτε πιθανως εχεις δικιο!

Επεξ/σία από evabb
Δημοσ.

δεν υπαρχει μετρο σε αυτο που λες. το εχω δει το σεναριο κανα δυο φορες και το χειροτερο ειναι οταν το συνειδητοποιει η γυναικα. ειναι σπαστικο/κουραστηκο/ψυχοφθορο οσο κι αν γουσταρει τον αντρα της και της δινει κινητρο να τον χωρισει. καμια γυναικα δεν θελει εναν αντρα που φοβαται τοσο πολυ. αν νιωθεις οτι δεν σου αξιζει μια τετοια (σαν αυτη με την οποια εισαι ενωω) γυναικα τοτε πιθανως εχεις δικιο!

Γι αυτο και ειπα με μετρο. Δηλαδη εαν εσυ εβλεπες τον δικο σου να δουλευει σε ενα γραφειο γεματο με εμφανίσιμες γυναικες (και ειναι κι αυτος λιγο εμφανίσιμος) δεν θα ενιωθες καπως περιεργα;

Γενικα η <<ζήλια >> αλλα με μετρο δειχνει οτι υπαρχουν συναισθήματα και οτι δεν εισαι αναίσθητος, αλλιως μπορει να σε παρατησει η χαρχαλο ακριβως επειδη εισαι αναίσθητος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...