tehAllantin Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αρχίζω ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ότι δεν είμαι ούτε ψώνιο, ούτε νάρκισσος ούτε και νομίζω ότι είμαι "ανώτερος νοητικά" από τον μέσο όρο. Απλά τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι η ανθρωπότητα είναι ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. Αυτά που βλέπω στη δουλειά μου, από αφηγήσεις γνωστών μου κλπ, από προσωπικές μου εμπειρίες. Δεν γίνεται αυτό. Idiocracy μιλάμε. Γενικά εμείς οι homo sapiens σαν όντα θέλουμε το καλύτερο για τον εαυτό και τους "δικούς" μας χωρίς πάντα να το αξίζουμε, χωρίς να προσπαθούμε. Αυτό που βλέπω κάθε μέρα γύρω μου, πχ η κατάντια της οικονομίας, δεν οφείλεται πρωτίστως σε "λάθος οικονομικούς χειρισμούς" αλλά σε γενική αποδόμηση της ηθικής, των ηθών, του σεβασμού στον άνθρωπο από τον άνθρωπο. Δυστυχώς δεν συμβαίνει μόνο τώρα ότι οι "ισχυροί" και γενικά οι άνθρωποι που έχουν την ευφυΐα να ηγηθούν εκμεταλλεύονται τους λαούς και τις μάζες αντί να τους προστατέψουν. Δεν μπορώ όμως να πιστέψω ότι αυτό θα γίνεται πάντα. Κάαααααααποια στιγμή θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως είτε θα αυτοκαταστραφούμε είτε θα αλλάξουμε λίγο(ή και πολύ) λογική και τρόπο σκέψης. /discuss? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από tehAllantin 1
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Αρχίζω ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ότι δεν είμαι ούτε ψώνιο, ούτε νάρκισσος ούτε και νομίζω ότι είμαι "ανώτερος νοητικά" από τον μέσο όρο. Απλά τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι η ανθρωπότητα είναι ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. Αυτά που βλέπω στη δουλειά μου, από αφηγήσεις γνωστών μου κλπ, από προσωπικές μου εμπειρίες. Δεν γίνεται αυτό. Idiocracy μιλάμε. Γενικά εμείς οι homo sapiens σαν όντα θέλουμε το καλύτερο για τον εαυτό και τους "δικούς" μας χωρίς πάντα να το αξίζουμε, χωρίς να προσπαθούμε. Αυτό που βλέπω κάθε μέρα γύρω μου, πχ η κατάντια της οικονομίας, δεν οφείλεται πρωτίστως σε "λάθος οικονομικούς χειρισμούς" αλλά σε γενική αποδόμηση της ηθικής, των ηθών, του σεβασμού στον άνθρωπο από τον άνθρωπο. Δυστυχώς δεν συμβαίνει μόνο τώρα ότι οι "ισχυροί" και γενικά οι άνθρωποι που έχουν την ευφυΐα να ηγηθούν εκμεταλλεύονται τους λαούς και τις μάζες αντί να τους προστατέψουν. Δεν μπορώ όμως να πιστέψω ότι αυτό θα γίνεται πάντα. Κάαααααααποια στιγμή θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως είτε θα αυτοκαταστραφούμε είτε θα αλλάξουμε λίγο(ή και πολύ) λογική και τρόπο σκέψης. /discuss? Μεγαλε δεν ειμαστε homo sapiens αλλα homo sapiens sapiens, που οπως φαινεται, καποιοι εχουν παραμεινει στο ενα sapiens. Εγω παλι ειμαι Homo Universalis του 21ου αιών, κλασεις ανωτερος απο εσας. Συναδελφος μου πιστευει οτι το γραφειο του το κυριευει φαντασμα. Σιριουσλι!
javavall Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μεγαλε δεν ειμαστε homo sapiens αλλα homo sapiens sapiens, που οπως φαινεται, καποιοι εχουν παραμεινει στο ενα sapiens. Εγω παλι ειμαι Homo Universalis του 21ου αιών, κλασεις ανωτερος απο εσας. Συναδελφος μου πιστευει οτι το γραφειο του το κυριευει φαντασμα. Σιριουσλι! Τι έγινε τώρα που βρήκατε το Higgs Boson, κατέβασε ρολά το Cern? Άντε γρήγορα στη δουλειά!
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Τι έγινε τώρα που βρήκατε το Higgs Boson, κατέβασε ρολά το Cern? Άντε γρήγορα στη δουλειά! Αυτο το βρηκε αλλη ομαδα στο αμερικα. Η ομαδα μου ασχολείται σε εντελώς διαφορετικο θεμα.
tehAllantin Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ε, κόφτε το σπαμ κ το τρολλ, εδώ είναι σοβαρά τα πράματα, άντε να'ούμε
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ε, κόφτε το σπαμ κ το τρολλ, εδώ είναι σοβαρά τα πράματα, άντε να'ούμε Γιατι, σου εδωσα την εντύπωση οτι δεν μιλαω σοβαρα;
tolis_01 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Πάντα στον πάτο είμασταν, δεν νομίζω ότι πάει πιο κάτω. Επίσης, η ανθρωπότητα δεν αλλάζει επειδή δεν θέλει να αλλάξει. 1
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 δρομος. οσο ποιο μπροστα εισαι, τοσα περισσοτερα βλεπεις. Οσο περισσοτερο βλεπεις, τοσο ποιο πολλα καταλαβαινεις...
tehAllantin Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ναι, αλλά αν είσαι μπροστά, βλέπεις και καταλαβαίνεις περισσότερα τοτε γιατί να τα χρησιμοποιήσεις για ίδιον όφελος και όχι να ωφελήσεις την ανθρωπότητα; Πως γίνεται οι άνθρωποι να είναι κοινωνικά ζώα και τόσο εγωιστικά ταυτόχρονα;
kfyros Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Συναδελφος μου πιστευει οτι το γραφειο του το κυριευει φαντασμα. Σιριουσλι! λιακό κι έτσι ; ελοχίμ νεφελίμ κλπ;
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) λιακό κι έτσι ; ελοχίμ νεφελίμ κλπ; Λεει οτι κρύβεται στα συρταρια. Να σου δωσω το τηλ. του; Ειλικρινά μας εχει βγαλει την πιστη! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από geowizard
kfyros Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Λεει οτι κρύβεται στα συρταρια. Να σου δωσω το τηλ. του; Ειλικρινά μας εχει βγαλει την πιστη! να μου δώσεις , βέβαια !! αυτό που πίνει είναι ποολύυυυ καλόοοοο!! θέλω κι εγώ
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ναι, αλλά αν είσαι μπροστά, βλέπεις και καταλαβαίνεις περισσότερα τοτε γιατί να τα χρησιμοποιήσεις για ίδιον όφελος και όχι να ωφελήσεις την ανθρωπότητα; Πως γίνεται οι άνθρωποι να είναι κοινωνικά ζώα και τόσο εγωιστικά ταυτόχρονα; η εποχη του εγωισμου εχει αλλες πρακτικες και αλλες ασθενειες. επισης για να βοηθησεις τους αλλους θα πρεπει να γινεις πρωτα καλυτερος απο αυτο που ησουν χθες... ψιλα γραμματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα