Προς το περιεχόμενο

Air Condition Toyotomi Akira GAN/GAG A240GVR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...

Αγόρασα την Παρασκευή το παραπάνω κλιματιστικό και το Σάββατο έγινε η εγκατάστασή του. Όταν το έβαλαν να λειτουργήσει δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Στη συνέχεια "παίζοντας" λίγο με τις ρυθμίσεις, παρατήρησα ότι, ενώ στην αρχή με του που αρχίζει να λειτουργεί είναι "αθόρυβο" (ακούγεται μόνο ο αέρας που βγαίνει) σε μικρό χρονικό διάστημα αρχίζει να κάνει ένα συνεχόμενο έντονο βουητό ανεξαρτήτως θερμοκρασίας και επιπέδου ανεμιστήρα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Ή φταίει κάτι στο συγκεκριμένο μηχάνημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να θέλω να σε επηρέασω εγω έχω το ίδιο μοντελο σε 12000btu & δεν κάνει κάτι τέτοιο. Το έβαλα πριν 10 μέρες περίπου. Και πριν 15 ημέρες μια οικογενειακή μας φίλη έβαλε το ίδιο μ´εσενα. Δεν μου ανάφερε κάτι, ούτε για θόρυβο κλπ. Απλα ότι έμεινε αρκετά ευχαριστημένη απο την απόδοση του.

Πληροφοριακά μπορείς να μου πεις ποσο το αγορασες;

Εάν συνεχίζει να στο κάνει να τους πάρεις αυριο τηλ να έρθουν να το δουν τωρα που είναι & φρέσκια η εγκατάσταση του.

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από greekparot
Δημοσ.

Από απόδοση δεν το συζητώ είναι καταπληκτικό. Θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο, αλλά είπα να δω πρώτα μήπως επειδή είναι μεγάλο κάνει αναγκαστικά θόρυβο. Όσο για τα χρήματα είχε 1229€ νομίζω στο Media markt. Τους είπα ότι στον Κωτσόβολο το βρήκα 960 (αλλα δεν επέμενα κ πολύ γιατι δεν ήξερα αν ήταν ετοιμοπαράδοτο) κ τελικά μου το άφησαν 1110 μαζί με την τοποθέτηση κ 12 άτοκες με πιστωτική κάρτα. Είμαι σίγουρη ότι μπορείς να το βρεις κ φθηνότερα αλλά δεν είχα το περιθώριο ούτε να το ψάξω, ούτε να περιμένω να το φέρουν.

Δημοσ.

Τελικά λύθηκε το θέμα. Άψογο το κλιματιστικό. Στην τοποθέτηση ήταν το θέμα. Συντόνιζε η εξωτερική μόναδα (κραδασμοί) με τον τοίχο...

Δημοσ.
Τελικά λύθηκε το θέμα. Άψογο το κλιματιστικό. Στην τοποθέτηση ήταν το θέμα. Συντόνιζε η εξωτερική μόναδα (κραδασμοί) με τον τοίχο...

Άρα λάθος των τεχνικών που στο τοποθέτησαν. Τουλάχιστον τωρα θα το χαρεις αφου λύθηκε το πρόβλημα. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...