Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και ο Apoll το είπε για πλάκα, σαν προγραμματιστής μπορείς να αλλάξεις εύκολα χώρες γιατί συνήθως όλοι στον κλάδο σου μιλάνε αγγλικά και υπάρχουν θέσεις εργασίας σχεδόν παντού..

Αλλά δεν θα ταξιδεύεις συνεχώς και κατά 99% δεν είναι αυτό που ψάχνεις.

Απλά είναι σχετικά εύκολο να αλλάζεις χώρα ανά 2-3 χρόνια...

Δεν κάνω καθόλου πλάκα. Γι αυτό ήμουν συγκεκριμένος για το είδος εταιρίας, θέσης και αντικειμένου.

Μιας και αυτή είναι η δουλειά μου στην εταιρία που εργάζομαι το τελευταίο επτάμηνο. Έχωντας οργώσει όλα τα λιμάνια της Βόρειας Ευρώπης, από Μπελφάστ μέχρι Αγία Πετρούπολη. Αυτή την περίοδο ανεβοκατεβαίνω Γκετεμποργκ (Σουηδία), γιατί αυτό είναι το τελευταίο εμπορικό λιμάνι που αγόρασε η εταιρία.

Το περασμένο δίμηνο ήταν Ροτερντάμ, και πιο πριν Εσμπέργκ (Δανία).

Δημοσ.

Με 6μηνά-12μηνα contracts ως προγραμματιστής, μπορείς όντως να γυρίσεις τον κόσμο.

Το σκέφτομουν σοβαρά, μέχρι που άρχησα να δουλεύω στην DFDS.

Δημοσ.

Δεν ξερω για τωρα, παλαιοτερα στις ελληνικες εταιρειες καθαριζαν 2κ ευρω το μηνα (με τα μπονους) και μια προυπηρεσια γυρω στα 5 χρονια.

Τα υπολοιπα ειναι συναρτηση των δρομολογιων. Το ιδανικο απο αποψης τουρισμου, ειναι ενα Αθηνα-Αμερικη που συνηθως ειναι χωρις ανταποκριση και πας εκει και καθεσαι κανα 3ημερο 4ημερο πριν ξαναπεταξεις.

Δεν ξέρω τι παίζει μετά τα 5 χρόνια, αλλά πριν κάνα 3χρονο αν θυμάμαι καλά, δεν ήταν τόσο καλή η φάση στην αρχή και σίγουρα δεν έφτανες διχίλιαρο. Δούλευε η κοπέλα μου ως αεροσυνοδός και μου τα έλεγε αλλά κράτησα μόνο το ζουμί της υπόθεσης ("κακή φάση") και δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Μπορώ να της πω να ποστάρει αν ενδιαφέρεσαι ή ο TS όμως.

Δημοσ.

Developer.

Όσοι δουλεύουν ας στην ΙΝΤΡΑΛΟΤ έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο.

Ορκωτός Λογιστής

Το ίδιο όπως και προηγουμένως.

Γενικά να δουλεύεις σε πολυεθνική σε θέση που μπορεί να καλύψει ανάγκες σε όλο τον πλανήτη!

ps Αν βαριέσαι τα παραπάνω, δούλεψε απλά παρουσιαστής στο Top Gear. Σκατοδουλειά, αλλά έχει ασφάλιση τουλάχιστον!!!!

Δημοσ.

CIA Agent. Την μια εισαι στην Ρωσια και την αλλη στη Γερμανια. Ταξιδια, πίου-πιου, ξυλο, gadgets, χοντρα λεφτά. Ονειρο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...