xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά,δεν ξέρω αν έχετε ακούσει νέα τελευταία,αλλά γίνονται πολλές και τακτικές και η μία μετά την άλλη, διακοπές ρεύματος στην πρωτεύουσα της Λέσβου,την Μυτιλήνη,όπου και μένω..Και λόγο ότι φοβόμαστε μην καούν τηλεοράσεις,ψυγεία γενικότερα οι συσκευές μας..Ο πατέρας μού είπε να πάρω πολύπριζο ασφαλείας όπως έχω για τον υπολογιστή. http://www.you.gr/b2...1428D6D6627398C έχω αυτό εδώ..Μπορώ να πάρω το ίδιο για βάλουμε πάνω tv/ψυγείο κτλ; Ευχαριστώ. (όχι προτάσεις για ups παρακαλώ) Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από xtrmsnpr
dimitrisOS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Αυτά είναι καλά για την υπέρταση δηλαδή αν έρθει στην πρίζα σου για ένα μικρο χρονικό διάστημα ms ή και μs πάνω από 230V τότε αυτό θα σε προστατέψει για να μην καεί η συσκευή σου αν είναι ανοιχτή αν όμως έρθει κάτω από 200V αυτό δεν θα σε προστατέψει εκεί πρέπει να έχεις ups ! Πάντως καλό να υπάρχει ένα τέτοιο στις μεγάλες συσκευές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι ups έχω για τον υπολογιστή εδώ,(αλλά πλέον πολύ μικρό).Αλλά δεν γίνεται να πάρουμε ups για τις άλλες συσκευές...needs φράγκα πολλά Καλά αν δείτε τί γίνεται με το ρεύμα θα τρελαθείτε ..Έρχεται-φεύγει,ξανά έρχεται...φεύγει για ώρες..Αχα,και ένα τέτοιο πριζάκι ε;Νόμιζα ότι στα πολύπριζα ασφαλείας έχει τέτοιο από μόνο του. http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=48C8F07151006648869066815B200EA3&pa=9EA90FB7ACFE454DA1428D6D6627398C γιαυτό λέει λευκές συσκευές.. Ευχαριστώ για την απάντηση..Δηλαδή καλύτερα να πάρω αυτό εδώ; ή να το συνδυάσω με το πολύπριζο; Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από xtrmsnpr
poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 μια χαρα για την δουλεια τους ειναι τα apc surge arrest.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 απλα υποτιθεται οτι τα μεγαλυτερα surge arrest εχουν μια προστασια για παραπανω ampere /joule δεν θυμαμαι ακριβως και υποτιθεται οτι δινουν μεγαλυτερη αποζημιωση αν γινει κατι επειδη ειναι πιο safe υποτιθεται.δεν το λεω για την αποζημιωση αλλα για καλυτερη προστασια. πχ το απλο Μέγιστη ενέργεια κρουστικής τάσης: 1060 Joules. Μέγιστη αιχμή: 13 kAmps. ενω το performance Μέγιστη ένταση γραμμής ανά φάση: 10A. Surge energy rating: 2525 Joules. eP Joule Rating: 3400. EMI/RFI απόρριψη θορύβου (100 kHz to 10 mHz): 70 dB. υπαρχει το απλο home υπαρχει το surge arrest to performance που υποτιθεται οτι ειναι το πιο ακριβο υπαρχει το av που ειναι για τηλεορασεις κτλ και εχει υποδοχη και για κεραια και κατι τετοια πανω υπαρχει το office Κτλ κτλ. αυτο ειναι απο τα πιο καλα APC PF8VNT3-GR PERFORMANCE SURGE ARREST 8 BLACK και ολα δινουν εγγυηση εφορου ζωης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα