leonloukas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 καλησπέρα σκέφτομαι να παω στα ΙΕΚ ακμή αλλα δυστυχώς στο site δεν λέει τιμές ξέρει κανεις τι γίνεται θέλω να σπουδάσω δομικών έργων ευχαριστώ.
Downloadpercent Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 γιατί δεν δίνεις για να μπεις σε ένα ΤΕΙ ή ΑΕΙ της πλάκας, μεγάλη μλκια είναι τα ΙΕΚ ρε, πεταμένα λεφτά και όποιος σχολιάσει σε αυτό που είπα απλά ας δει λίγο την πραγματικότητα... 3
leonloukas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 οταν λες πεταμένα λεφτά τι ενοοίς ? έβγαλα λίγα μόρια και δεν πέρασα θεσ/νικη και θέλω να σπουδάσω θεσ/νικη με βολέυει πολυ το οικονομικό
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 γιατί δεν δίνεις για να μπεις σε ένα ΤΕΙ ή ΑΕΙ της πλάκας, μεγάλη μλκια είναι τα ΙΕΚ ρε, πεταμένα λεφτά και όποιος σχολιάσει σε αυτό που είπα απλά ας δει λίγο την πραγματικότητα... Επειδή μπορεί να μην είναι γνωστή η πραγματικότητα... Ποια είναι η πραγματικότητα;
geowizard Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Γενικα καλυτερα δωσε και του χρονου πανελ. να δεις αν περασεις και τοτε στην χειρότερη πηγαινε ιεκ. Γενικα τα ιεκ εχουν την φημη του σχολειου για μαθητες που εχουν μεινει σε ολα τα μαθηματα. Σαν τα ΕΠΑΛ ενα πραγμα.
Downloadpercent Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Επειδή μπορεί να μην είναι γνωστή η πραγματικότητα... Ποια είναι η πραγματικότητα; γιατί ρωτάς εμένα/??? βγες έξω και δες τι γίνεται... φίλε ΤΣ - Χάλια καθηγητές - χάλια ύλη - δεν αναγνωρίζεται, δηλαδή θα πας στη δουλειά και με το που θα δουν ΙΕΚ στο βιογραφικό σου θα σταματήσουν εκεί... αυτή είναι η πραγματικότητα παίδες, μην γελιόμαστε τώρα, άρα θα έχεις δώσει τα λεφτά σου για τι? να σου πω εγώ, για να πας 2 χρόνια πόσο είναι, να μην μάθεις τίποτα και το χαρτί να μην κάνει ούτε για κορνίζα... ξαναδώσε του χρόνου, έχεις και αρκετό καιρό... προσωπικά σου λέω να βγεις έξω σε γνωστούς και να ρωτήσεις... μην πας χαμένος (μπορεί να σκέφτεσαι έτσι επειδή δεν πέρασες, άραξε λίγο και δες τι θα κάνεις...) 1
sphinxgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ναι είναι εντελώς άχρηστα τα ΙΕΚ. Ειδικά όταν ασχολούνται με ειδικότητες οι οποίες υπάρχουν και σε ΑΕΙ - ΤΕΙ. Μην ξεχνάμε όμως και ότι απο ΑΕΙ-ΤΕΙ σου δίνουν επαγγελματικό μέλλον ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Θα έλεγα μετρημένα στα δάκτυλα και αυτά μόνο εφόσον το τελείωσες αφού το γούσταρες τρελά και το έκανες δικό σου. Γενικά θα πήγαινα σε ΙΕΚ μόνο εφόσον ήταν ειδικότητα δίχως συναγωνισμό και μόνο εφόσον ήξερα πως θα αφιερώσω άλλο τόσο χρόνο για να μάθω επιπλέον πράγματα. Αν το έκανα αυτό όμως, μάλλον θα μπορούσα να το κάνω και σε κάποιο ΤΕΙ. Οπότε χαμένη υπόθεση το βλέπω απο χέρι αν καταλήγεις στο ΙΕΚ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Επιστροφη μερους ή και ολοκληρου ποσου διδακτρων σε καποιους http://www.voucher-iek-ggdvm.gr/
sistah Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Και για να απαντησει καποιος στην ερωτηση του TS, ειναι αναλογα την ειδικοτητα. Υπολογισε 2000 με 3000e τον χρονο. Αμα τα δωσεις ολα καπακι εχεις και μια εκπτωση γυρω στο 5%........ Εαν τους πιεσεις πολυ, εννοω παρα πολυ, σου κοβουν κανα 500αρι ασχετα αν τα δωσεις ολα μαζι η οχι. Απλα εχεις αργησει λιγακι, αλλα προλαβαινεις. Αυτα για πριν 2 χρονια, δεν ξερω αν εχουν ριξει τις τιμες ή ειναι περισσοτερο ανεκτικοι.
Xaralambos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 για δημόσιο ΙΕΚ είναι γύρω στα 360 το εξάμηνο. Αυτα που σου λένε για άχρηστα δημόσια ΙΕΚ κτλ είναι @@ .. Αν έχεις όρεξη να μάθεις και σου αρέσει αυτό που κάνεις, θα μάθεις. Στον ιδιωτικό τομέα κοιτάνε τι μπορείς να κάνεις και πόσο όρεξη έχεις (και υπομονή εννοείται). Δεν θα μπω στη διαδικασία να σου περιγράψω καταστάσεις, απλώς θα σου φέρω σαν παράδειγμα εμένα τον ίδιο που σαν απόφοιτος ιεκ εκτός του ότι έχω δουλειά σε εταιρεία είμαι σε θέση να διώχνω πελάτες που πολύ απλά δεν προλαβαίνω να αναλάβω σαν freelancer. Δες τι σου αρέσει, ψάξου, μάθε, ρώτα, τι πως και γιατί .. (απο όλες τις απόψεις) πχ πόσα χρόνια-ένσημα μπορεί να χρειάζονται για να έχεις κάποιο δικαίωμα υπογραφής στη δουλειά που θέλεις να κάνεις .. η ότιδίποτε άλλο .. και καλό κουράγιο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα