Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.... εχω ενα Flash Stick USB για να εχω ασυρματο σε σταθερο Η/Υ.... Εχω το Μοντελο TP-Link (TL-WN722N) ενω μου βρισκει το δικτιο (στο σπιτι μου) μου βγαζει ενα κιτρινο τριγωνακι και λεει χωρις προσβαση!!

ενα κουφο ειναι πως οταν παω το Η/Υ διπλα στο Router!! δουλευει κομπλε... οταν το απομακρινω λιγο μου βγαζει το παραπανο προβλημα!!! Με αλλο USB Stick Δουλευει κανονικα..!!! τι γινετε?? Η Συνδεση μου ειναι απο Forthnet (Αν αυτο βοηθησει)

Συγγνωμη για τα ορθογραφικα!!!

Δημοσ.

Βρικα τι φταιει...!!! δεν πιανει καλο σημα!!! και ι αποσταση απο το ROUTER ειναι ουτε 5 μετρα.... μου εχει σπασει ι καιρεα.... εξου και το οτι πιανει ρολοι οταν εχω κοντα το Η/Υ στο Router...!!! ευχαριστω για τον κοπο σου Poulinos..!! To εκτιμω!!

Δημοσ.

η κεραια αλλαζει οποτε βαλε μια αλλη.ουτε 3 ευρω δεν κανει.αν εχει φυγει μονο το πλαστικο εξω απο την κεραια παιζει μια χαρα.αν εχει σπασει ομως η κεραια (δηλαδη να εχει σπασει να εχει μικρυνει σε μεγεθος να εχει κοπει τοτε ναι εχεις θεμα)οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.

Δημοσ.

εχει σπασει πολυ κατω.... απο που μπορω να παρω μια καινουργια?? μην δοσω τσαμπα λεφτα για καινουργιο USB... σε τετοιες μερες!! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...