kuzko21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Για κοίταξε σε κάποιες πόλεις όπως το Παρίσι, το Μαχνάταν κλπ πόσο πάει το m2 και σε πόσα τετραγωνικά επιλέγουν να μείνουν κάποιοι άνθρωποι μόνοι τους καταρχην το manhattan ειναι περιοχη. επισης απασχολει τα 2/3 των εργαζομενων της Νεας Υορκης και ειναι απο τις ακριβοτερες θεσεις στις ΗΠΑ γενικα. Οποτε αστο , ετσι και αλλιως ειναι off the grid τετοιων συγκρισεων. Τωρα για το Παρισακι , παρε ενα σπιτακι στο κΩλονακι και τα ματα-ξαναλεμε μαν.
christiana78 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μπα, όπως το λένε τα παιδια.Εγώ είχα κοντά μου ένα τέτοιο μαγαζί και δεν τα είχα πάει ποτέ.Οτι μπορούσα το κουβαλούσα στο πατρικό μου τα υπόλοιπα στο χέρι.Δεν μου άρεσε η ιδέα να πάω πετσέτες κι εσώρουχα εκεί.Και άλλωστε μου φαινόταν χαμένος χρόνος να κάθομαι να περιμένω πότε θα τελειώσει η πλύση.
sphinxgr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 καταρχην το manhattan ειναι περιοχη. επισης απασχολει τα 2/3 των εργαζομενων της Νεας Υορκης και ειναι απο τις ακριβοτερες θεσεις στις ΗΠΑ γενικα. Οποτε αστο , ετσι και αλλιως ειναι off the grid τετοιων συγκρισεων. Τωρα για το Παρισακι , παρε ενα σπιτακι στο κΩλονακι και τα ματα-ξαναλεμε μαν. και για το Παρίσι αναφέρομαι στο Δήμο Παρισίου. αν είναι να μιλήσουμε όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένα να ανεβάσουμε κ πίνακες με αξίες σπιτιών κλπ. το οποίο δεν νομίζω να αποδείξει τα αντίθετα απο αυτά που λέω. Άσε που δεν υπάρχει σύγκριση μεγεθών για το σύνολο των κατοίκων Παρισιου και Κολωνακίου
kuzko21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 και για το Παρίσι αναφέρομαι στο Δήμο Παρισίου. αν είναι να μιλήσουμε όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένα να ανεβάσουμε κ πίνακες με αξίες σπιτιών κλπ. το οποίο δεν νομίζω να αποδείξει τα αντίθετα απο αυτά που λέω. παρολο που το παρισι ειναι η θεωρείται απο τις ακριβες ευρωπαικες πολεις , go for it. Άσε που δεν υπάρχει σύγκριση μεγεθών για το σύνολο των κατοίκων Παρισιου και Κολωνακίου με την ιδια λογικη δε θα μπορουσαμε να συγκρινουμε και αλλα οικονομικα μεγεθη χωρων διαφορετικου πληθυσμού.
Heatspreader Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Στην Αμερικη μπορεις καποιος να εξηγησει, γιατι δεν εχουν πλυντηρια;
zazik Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Στο Διδυμοτειχο είχε 2-3 τέτοια μαγαζιά και κάνανε χρυσές δουλειές λόγω φαντάρων....εκεί όμως έδινες τα ρούχα σου ( τα στρατιωτικά και τα βρακιά σου) στις 5-6 , και μέχρι τις 9 ήτανε πλυμμένα και στεγνωμένα , και σιδερωμένα.
Narayan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Στην Αμερικη μπορεις καποιος να εξηγησει, γιατι δεν εχουν πλυντηρια; Είναι θέμα χώρου κυρίως, όσοι μένουν σε μικρά διαμερίσματα δεν έχουν χώρο (μπαλκόνια κλπ) για να απλώσουν τα ρούχα να στεγνώσουν όπως στην Ελλάδα. Επομένως εκτός από πλυντήριο χρειάζονται και στεγνωτήριο και λόγω έλλειψης χώρου δεν βάζουν κανένα από τα δύο, ως εκ τούτου τα laundromats έχουν πέραση εκεί. Είναι και θέμα νοοτροπίας πάντως, ακόμα και στις μονοκατοικίες που έχουν backyard (πίσω αυλή) είναι σπάνιο να βρείς κάποιον να απλώνει τα ρούχα για να στεγνώσουν, λόγω φθηνού ρεύματος όλοι προτιμούν να τα βάλουν στο στεγνωτήριο που διαθέτει το σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα