Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα για κούρεμα σε ένα κομμωτήριο και μου λέει η κομμώτρια, βλέπω αραίωση γιατί δεν κάνεις κάτι?

Ε τι να κάνω λέω αφού στο τέλος δεν θα γίνει τίποτα.

Έχω λέει ένα καταπληκτικό προιόν που έχει φέρει αποτελέσματα σε γνωστούς μου.

Και μου έδωσε το προιόν της εικόνας.

Το έχει ξαναδεί κανείς? Θα κάνει τίποτα ή θα μου πέσουν και τα υπόλοιπα?

2nbbtbp.jpg

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο προιόν δεν το γνωρίζω και σε όποιον μου αναφέρει τριχόπτωση συστήνω το dercos της vichy (υπάρχει ολόκληρη σειρά, σαμπουάν, αμπούλες whatever) το οποίο χρησιμοποίησα πριν χρόνια και είδα θεαματικά αποτέλεσματα σχεδόν άμεσα.

Δημοσ.

τι ειδους τριχοπτωση εχετε ρε παιδια; οφειλεται σε ορμονικη αιτια; σε κληρονομικη; ειναι καποια ελειψη βιταμινης ή αμινοξεων;

Δημοσ.

Η δικιά μου λόγω κώματος και ΜΕΘ....περισσότερο από χρόνο χωρίς ίχνος στέρεας τροφής ή νερού....μαλλί είναι τι να σου κάνει, έπεσε :P

Δημοσ.

Eσεις που παιρνετε περιεργες αμπουλες και ειδικα σκευασματα που σας συστηνουν ψαγμενοι γιατροι/κομμωτες κλπ, την ξερετε την ιστορια με τον καραφλα επιχειρηματια που εγινε τραβεστι, ετσι? Κανονιστε τη πορεια σας :-D

Δημοσ.

Ελα που η μοιρα σε θελει καραφλα ομως :devil:

H γονιδιακή υπεροχή της chilloφαμίλιας εξασφαλίζει πλούσια κόμμη μέχρι το τέλος :devil:

Δημοσ.

Πήγα για κούρεμα σε ένα κομμωτήριο και μου λέει η κομμώτρια, βλέπω αραίωση γιατί δεν κάνεις κάτι?

Ε τι να κάνω λέω αφού στο τέλος δεν θα γίνει τίποτα.

Έχω λέει ένα καταπληκτικό προιόν που έχει φέρει αποτελέσματα σε γνωστούς μου.

Φαντάζομαι κατάλαβες οτι στόχος της «φιλικής» κουβέντας ήταν η πώληση, έτσι;

Αν δεν πωλούσε κάτι σχετικό, δεν θα εκανε καμια αναφορά για να μην σε χάσει απο πελάτη.

Αν δεν εχετε πολύ καλή σχέση, την επομενη φορά θα της έλεγα οτι βρήκα τις αμπουλες αλλου στη μισή τιμη.

Δημοσ.

Υπάρχουν και σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης αλλά στα ψιλά γράμματα λένε ότι μειώνουν την τριχόπτωση που οφείλεται στο σπάσιμο της τρίχας οπότε αν σου βγαίνουν από τη ρίζα ή είναι κληρονομικό προφανώς δεν θα βοηθήσει. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για την τριχόπτωση και τα σκευάσματα βγαίνουν ειδικά για κάθε μία κατηγορία.

Μια επίσκεψη σε δερματολόγο πάντως θα είναι πολύ πιο διαφωτιστική από μια κομμώτρια που πιθανώς να θέλει να προωθήσει το προϊόν της

• Like 1
Δημοσ.

Eσεις που παιρνετε περιεργες αμπουλες και ειδικα σκευασματα που σας συστηνουν ψαγμενοι γιατροι/κομμωτες κλπ, την ξερετε την ιστορια με τον καραφλα επιχειρηματια που εγινε τραβεστι, ετσι? Κανονιστε τη πορεια σας :-D

χαχαχα καιρό είχα να γελάσω έτσι. Ωραίος.

Η δικιά μου λόγω κώματος και ΜΕΘ....περισσότερο από χρόνο χωρίς ίχνος στέρεας τροφής ή νερού....μαλλί είναι τι να σου κάνει, έπεσε :P

!!!! :fear: :fear: :fear: :fear:

Δημοσ.

!!!! :fear: :fear: :fear: :fear:

Και ο άλλος ο μαλακας τραγουδάει χωρίς νερό μπορώ χωρίς εσένα όχι.

ΞΕΣ ΡΕ ΤΙ ΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΚΙΑΜΕ Ε ΚΙΑΜΕ :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης ήταν σχετικά φθηνό προιόν, 20 ευρώ έκανε. Μήπως είναι εκτός από ενδεχομένως άχρηστο και επικίνδυνο?

με τοσες φορες που θα πρεπει να βαζεις

μαλλον οχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...