funbreaker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Πήγα για κούρεμα σε ένα κομμωτήριο και μου λέει η κομμώτρια, βλέπω αραίωση γιατί δεν κάνεις κάτι? Ε τι να κάνω λέω αφού στο τέλος δεν θα γίνει τίποτα. Έχω λέει ένα καταπληκτικό προιόν που έχει φέρει αποτελέσματα σε γνωστούς μου. Και μου έδωσε το προιόν της εικόνας. Το έχει ξαναδεί κανείς? Θα κάνει τίποτα ή θα μου πέσουν και τα υπόλοιπα?
chill Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Το συγκεκριμένο προιόν δεν το γνωρίζω και σε όποιον μου αναφέρει τριχόπτωση συστήνω το dercos της vichy (υπάρχει ολόκληρη σειρά, σαμπουάν, αμπούλες whatever) το οποίο χρησιμοποίησα πριν χρόνια και είδα θεαματικά αποτέλεσματα σχεδόν άμεσα.
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 ειχα περασει προβλημα τριχοπτωσης και ο δερματολογος μου εγραψε αυτες τις βιταμινες + σαμπουαν Castallia. σε 3 μηνες ειχα γινει αφανα
evabb Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 τι ειδους τριχοπτωση εχετε ρε παιδια; οφειλεται σε ορμονικη αιτια; σε κληρονομικη; ειναι καποια ελειψη βιταμινης ή αμινοξεων;
chill Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Η δικιά μου λόγω κώματος και ΜΕΘ....περισσότερο από χρόνο χωρίς ίχνος στέρεας τροφής ή νερού....μαλλί είναι τι να σου κάνει, έπεσε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Eσεις που παιρνετε περιεργες αμπουλες και ειδικα σκευασματα που σας συστηνουν ψαγμενοι γιατροι/κομμωτες κλπ, την ξερετε την ιστορια με τον καραφλα επιχειρηματια που εγινε τραβεστι, ετσι? Κανονιστε τη πορεια σας
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Χίλιες φορές τραβεστί παρά καράφλας!!!! Ελα που η μοιρα σε θελει καραφλα ομως
chill Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ελα που η μοιρα σε θελει καραφλα ομως H γονιδιακή υπεροχή της chilloφαμίλιας εξασφαλίζει πλούσια κόμμη μέχρι το τέλος
isay Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Πήγα για κούρεμα σε ένα κομμωτήριο και μου λέει η κομμώτρια, βλέπω αραίωση γιατί δεν κάνεις κάτι? Ε τι να κάνω λέω αφού στο τέλος δεν θα γίνει τίποτα. Έχω λέει ένα καταπληκτικό προιόν που έχει φέρει αποτελέσματα σε γνωστούς μου. Φαντάζομαι κατάλαβες οτι στόχος της «φιλικής» κουβέντας ήταν η πώληση, έτσι; Αν δεν πωλούσε κάτι σχετικό, δεν θα εκανε καμια αναφορά για να μην σε χάσει απο πελάτη. Αν δεν εχετε πολύ καλή σχέση, την επομενη φορά θα της έλεγα οτι βρήκα τις αμπουλες αλλου στη μισή τιμη.
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Υπάρχουν και σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης αλλά στα ψιλά γράμματα λένε ότι μειώνουν την τριχόπτωση που οφείλεται στο σπάσιμο της τρίχας οπότε αν σου βγαίνουν από τη ρίζα ή είναι κληρονομικό προφανώς δεν θα βοηθήσει. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για την τριχόπτωση και τα σκευάσματα βγαίνουν ειδικά για κάθε μία κατηγορία. Μια επίσκεψη σε δερματολόγο πάντως θα είναι πολύ πιο διαφωτιστική από μια κομμώτρια που πιθανώς να θέλει να προωθήσει το προϊόν της 1
ennoeitai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Eσεις που παιρνετε περιεργες αμπουλες και ειδικα σκευασματα που σας συστηνουν ψαγμενοι γιατροι/κομμωτες κλπ, την ξερετε την ιστορια με τον καραφλα επιχειρηματια που εγινε τραβεστι, ετσι? Κανονιστε τη πορεια σας χαχαχα καιρό είχα να γελάσω έτσι. Ωραίος. Η δικιά μου λόγω κώματος και ΜΕΘ....περισσότερο από χρόνο χωρίς ίχνος στέρεας τροφής ή νερού....μαλλί είναι τι να σου κάνει, έπεσε !!!! :fear: :fear:
chill Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 !!!! :fear: :fear: Και ο άλλος ο μαλακας τραγουδάει χωρίς νερό μπορώ χωρίς εσένα όχι. ΞΕΣ ΡΕ ΤΙ ΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΚΙΑΜΕ Ε ΚΙΑΜΕ 1
funbreaker Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Επίσης ήταν σχετικά φθηνό προιόν, 20 ευρώ έκανε. Μήπως είναι εκτός από ενδεχομένως άχρηστο και επικίνδυνο?
viper2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Επίσης ήταν σχετικά φθηνό προιόν, 20 ευρώ έκανε. Μήπως είναι εκτός από ενδεχομένως άχρηστο και επικίνδυνο? με τοσες φορες που θα πρεπει να βαζεις μαλλον οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα