panosmentz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Γειά σας, Θα ήθελα την βοήθειά σας για την αγορά ενός smartphone.Δεν ειμαι hardcore user των κινητων,αυτο που θελω ειναι μια συσκευη 4-4.3'' οθονη ,χαρτες και κανα παιχνιδι οπως angry birds κτλ. (Η καμερα δεν με ενδιαφερει καθολου) Διαθέτω 250-300 ευρω Τις τελευταιες 5 μερες εχω διαβασει απειρα threads,εχω δει ολες τις διαθεσιμες συσκευες σε αυτα τα λεφτα και εχω καταληξει στο οτi οι εταιριες αυτη τη στιγμη στα smartphones ειναι καπως ετσι : Samsung>Sony>HTC>LG>.. Τα sony για καποιο λογο δεν μου αρεσουν καθολου οσο δυνατα και να ειναι και ετσι καταληγω σε Samsung ή HTC.Τα HTC μου αρεσουν παρα πολυ. Χωρίς πολλα πολλα έχω καταλήξει στις εξης επιλογες : HTC Desire HD HTC HD2 LG L7 Samsung Galaxy S Plus Samsung Nexus S Sony Ericsson Xperia Arc S Huawei Honour Γνωριζω οτι πολλες απο τις παραπανω συσκευες ειναι αρκετα παλιες εως και 2 χρονων αλλα οπως ειπα δεν χρειαζομαι και πολλα πραγματα απο το κινητο. Μου αρεσουν παρα πολυ τα 2 HTC και ξερω οτι το HD2 ειναι windows phone αλλα δεν με ενοχλει καθως θα περασω custom rom. Αλλο ενα θεμα που θα ηθελα να σας ρωτισω ειναι η αγορα συσκευης unlocked απο ebay,θα εχω καποιο προβλημα με τα ελληνικα δικτυα η οχι?O λογος που ρωταω ειναι επειδη το HTC HD2 δεν κυκλοφορει πλεον Ελλαδα,μονο μεταχειρισμενα. Τελος,αν περασω custom ROM σε οποιαδηποτε συσκευη αυτοματα χανω την εγγύηση σωστα? Αν αυτο ισχυει και τα unlocked κινητα απο το ebay λειτουργουν κανονικα στην Ελλαδα τοτε συμφερει παρα πολυ απο αποψη τιμης γιατι κατα 70% θα ασχοληθω με custom ROMS. Ευχαριστώ πολυ και συγνωμη για το μεγαλο post
anta_n Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Από τα καλύτερα value for money κινητά αυτή τη στιγμή (ίσως και το max value for money) ειναι το Xperia Sole της sony. Κοντά στα 200 ευρώ και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα άλλα πιο ακριβά μοντέλα.
danaz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μπορείς να δεις και το xperia P που είναι κοντά στο πάνω όριο των χρημάτων που διαθέτεις.
ektor7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Αν βρεις το hd2 σε καλη κατασταση μεχρι τα 150ευρο,νωμιζω οτι ειναι καλο deal!Για καινουριο νωμιζω καλυτερα να κοιταξεις ενα απο τα νεα διπυρινα οπως το sole που σου εχουν προτεινει πιο πανω! Εγω θα προτιμουσα να επερνα,αν το εβρισκα σε καλη τιμη,το sgs2 κυριο λογο τεραστιας υποστηριξεις και μεγαλη γκαμα απο customs roms!
weber122 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 αν μπορείς να πάρεις το xperia P που αναφέρθηκε παραπάνω, τότε θα είσαι μια χαρά. πολύ καλό κινητο σε θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα