Fotis_Greece Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Παιδια γεια σας. Εγκατεστησα τα Win7 64bit στο εν λογω laptop και ολα δουλευουν ενταξει εκτος απο το ασυρματο προσαρμογεα. Ενω την βλεπει σαν συσκευη και δεχεται τους drivers δεν δουλευει γιατι δεν ειναι ανοιχτο. Δεν εχει διακοπτη καπου αλλα και η επιλογη Fn+F2 (το F2 δειχνει το εικονιδιο του ασυρματου) δεν κανει τιποτα. Υπαρχει στην σελιδα υποστηριξης του multirama ενα αρχειο για τετοια δουλεια αλλα δεν κατεβαινει και δεν ξερω φυσικα αν κανει για Win7 http://www.multirama.gr/downloads/drivers/0340487/Wireless%20Switch%20II.zip Μηπως τυχον κανεις εχει υποψιν του κατι να μπορεσω να ενεργοποιησω το ασυρματο? Ευχαριστω
georger_volos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 είναι πιθανόν οι συνδυασμοί των πλήκτρων fn να μη δουλεύουν λόγω ασυμβατότητας(ή να λείπουν γενικά τα driver τους), δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τον προσαρμογέα πηγαίνοντας Υπολογιστής μου>>δίκτυο(αριστερά κάτω)>>Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης>>αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα.
iniohos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 στο δικο μου για να δουλεψουν οι fn συνδιασμοι, ηθελε ξεχωριστο προγραμματακι. Καποιοι συνδιασμοι δουλευαν (πχ για την ενταση) αλλα καποιοι αλλοι απλα δεν "ακουγαν" στο πατημα (πχ η απενεργοποιηση του touchpad και το wifi). Δες αν υπαρχει καποιο τετοιο software και εγκατεστησε το. Απο την αλλη, δες το προγραμμα διαχειρησης του wifi (αν ειναι αλλο απο αυτο των windows), αν εχει εκει μεσα επιλογη για ανοιγμα κλεισιμο του wifi, αν και το default ειναι το να ειναι ανοιχτο. Και η 3 επιλογη που μου ερχετε στο μυαλο και πρεπει να κοιταξεις, ειναι αν η ασυρματη καρτα ειναι enabled. Επισης δες αν η ΕΝσυρματη καρτα δεν εχει καποια επιλογη του στυλ "απενεργοποιηση ασυρματου δικτυου οταν υπαρχει ενσυρματη συνδεση". Αυτα μου ερχονται στο μυαλο, με δεδομενο πως οι drivers εχουν κατσει καλα και δεν εχεις θαυμαστικα στο Device Manager.
Fotis_Greece Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις αλλα τιποτα δεν μου δουλεψε. και το πιο πανω αρχειο τελικα κατεβασα αλλα και εκεινο δεν το ανοιγει ενω ειναι εγκατεστημενο κανονικα και ενεργοποιημενο και δυστηχως για 64αρια συστηματα το intel pro wireless λογισμικο που εβαλα δεν κανει τιποτα, απλα drivers βαζει. Κατεληξα στην αγορα ενος μικρου usb wifi ωστε να κανει την δουλεια του και βλεπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα