laptopakias69 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/1998704/Sony-Vaio-SV-S1511N3E-i5-3210M-4GB-640GB.html?from=autocomplete Παιδιά ενδιαφέρομαι για το λάπτοπ παραπάνω.Σκέφτομαι να το αγοράσω ή από το πλαίσιο ή από το msystems.Αρχικά θα το αγόραζα από το msystems,αλλά ανεβάσανε κατά 85 ευρώ την τιμή σε περίοδο που γίνονται κάποιες προσφορές και εκπτώσεις.Επειδή το έψαξα πολύ με την τιμή και δε θέλω να δώσω παραπάνω λεφτά για το ίδιο λάπτοπ παρακολουθούσα τις τιμές κανα εικοσαήμερο και στο τέλος του μήνα αυτό θα το αγόραζα.Όμως ενω είχα αποφασίσει να το αγοράσω από msystems με 1015 ευρώ που το είχε,μπαίνω πριν κάποιες μέρες και βλέπω ότι περιμένουν νέα παραλαβή και μάλιστα είχαν ανεβάσει την τιμή στα 1099 ευρώ.Από την άλλη το πλαίσιο το έχει εδώ και πολύ καιρό 989 ευρώ,αλλά για τους γνωστούς λόγους το σκέφτομαι εκατό φορές αν πρέπει να αγοράσω από το πλαίσιο.Μάλιστα χθες είδα ότι το βγάλανε το συγκεκριμένο λάπτοπ στο stock house,οπότε φαντάστηκα μήπως έχουν τίποτα ελλαττωματικά και για αυτό τα πουλάνε με web offer τόσο φτηνά,αφού όπως και να το κάνουμε εκεί δεν κάνουνε εκπτώσεις για να επωφεληθεί ο πελάτης,αλλά αυτοί.Εσείς τι λέτε λοιπόν;Οι εναλλακτικές μου είναι δύο.Η πρώτη είναι να πάρω τα χίλια ρίσκα και να το παραγγείλω από το πλαίσιο και η δεύτερη να περιμένω μήπως μειωθεί πάλι η τιμή από msystems και να το παραγγείλω κατευθείαν από εκεί.
beez Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 εγω θα ελεγα απο τον φθηνοτερο. ετσι και αλλιως η εγγύηση παρεχεται απο την sony - τωρα αν υπάρχουν δειγματα γραφής οτι το e-gate θα σε εξυπηρετήση σε περίπτωση DOA - που ετσι και αλλιως ολα τα καταστήματα ειναι υποχρεωμένα ασχετο αν δεν το κανουν. ο e-experts εχει ιδιο αριθμο αξιολογήσεων με το mg manager που ειναι ποιο γνωστο, ενω παραληλλα ο εξπερτ εχει και καλύτερες βαθμολογιες. η αλλη λύση ειναι να βρεις ενα καλο μαγαζι και να ζητησεις price-match το στυλ το εχω βρει στο σκρουτζ τοσο - θα μου κάνεις την ιδια τιμή? 2
xristoforos89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Απο το e-experts εχω αγορασει αρκετα πραγματα και ειναι αψογοι στην εξυπηρετηση παντως. 1
laptopakias69 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Λέτε δηλαδή ότι είναι αξιόπιστα αυτά τα μαγαζιά(e-experts,e-gate,mg manager);Επειδή δεν έχω ξαναψωνίσει από online μαγαζιά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστα πάντως οι τιμές τους είναι πολύ καλές.Οπότε θα περιμένω καμιά βδομάδα,γιατί απ' ότι είδα δεν υπάρχει το λάπτοπ αυτό στα συγκεκριμένα online μαγαζιά που ανέφερα,αλλά το περιμένουν από βδομάδα.Οπότε θα δω τις τιμές τότε και θα αποφασίσω.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
*Kezar* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 msystem ειναι απλα τελειοι..οτι εχω αγορασει σε ενημερωνουν μεσω μηνυματος 2-3 φορες την ημερα..και παντα στην ωρα τους οχι σαν κατι αλλα μαγαζια.
laptopakias69 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Το ξέρω ότι το msystems είναι πολύ καλό και αξιόπιστο,γι' αυτό όταν το λάπτοπ που θέλω το είχε πιο φτηνά θα το έπαιρνα από εκεί άσχετα αν μπορούσα να το βρω ακόμα πιο φτηνά.Όμως δεν είμαι σε οικονομική θέση να αγοράσω κάτι που μπορώ να το βρω τουλάχιστον 100 ευρώ πιο κάτω απλά για να το πάρω από το msystems.
geopolit Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Απο το e-experts εχω αγορασει αρκετα πραγματα και ειναι αψογοι στην εξυπηρετηση παντως. συμφωνώ και εγώ για το e-experts έχω πολύ καλές εντυπώσεις
djcat Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Το ξέρω ότι το msystems είναι πολύ καλό και αξιόπιστο,γι' αυτό όταν το λάπτοπ που θέλω το είχε πιο φτηνά θα το έπαιρνα από εκεί άσχετα αν μπορούσα να το βρω ακόμα πιο φτηνά.Όμως δεν είμαι σε οικονομική θέση να αγοράσω κάτι που μπορώ να το βρω τουλάχιστον 100 ευρώ πιο κάτω απλά για να το πάρω από το msystems. Επικοινώνησε μαζί τους και πες τους το. Σε τέτοιες εποχές πολύ πιθανό το βλέπω να ματσάρουν την προσφορά.
cabdik Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 απο αυτο http://www.e-laptops....php?prd=2074�� τι διαφορες εχει?
geopolit Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 από την στιγμή που όπως κατάλαβα ψάχνεις sony με full hd και i5 καλή και αρκετά πιο οικονομική πρόταση http://www.skroutz.gr/s/387791/Sony-VPC-F23K1E-i5-2430M-4GB-500GB.html?keyphrase=Sony+Vaio+F23K1E%2FB+ 1
xristoforos89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 απο αυτο http://www.e-laptops....php?prd=2074�� τι διαφορες εχει? To ενα ειναι 13αρι ενω το αλλο 15αρι.
madboy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Θα σου πρότεινα απο το Mgmanager. Εχω πάρει μια 23άρα Dell οθόνη και ενα λάπτοπ Dell Xps 17άρι και δεν έχω κανένα παράπονο. Επίσης και το Msystems είναι πολύ καλό κατάστημα και πολύ εξυπηρετικοί. Σε όποιο και απο τα 2 καταστήματα αποφασίσεις να κάνεις την αγορά θα μείνεις αρκετά ευχαριστημένος εγγυημένα.
laptopakias69 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Επειδή έγινε διαθέσιμο το λάπτοπ που θέλω από e-experts ή mgmanager λέτε να το παραγγείλω;Από e-experts είναι 20 ευρώ πιο φθηνό.Να το παραγγείλω απο εκεί;Είδα πιο πάνω καλές γνώμες και για τα δύο.Μήπως είναι το ίδιο και να το παραγγείλω από το πιο φθηνό;
liopyr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Το e-gate δεν είναι ιντερνετικό μαγαζί "φάντασμα", έχει φυσικό κατάστημα την Αλεξάνδρας, όσες φορές έτυχε να ψωνίσω μου φάνηκαν τυπικότατοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα