athlios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 . ΤΟ να μας ζαλιζει το μπουτσο ή να πεταει βατραχια σταρχιδιαμας ετσι? 1
Toxovolinos_UK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 θεος ο Σουηδος.Παιζει κ στο τρου μπλαντ.Ε το χει ολο το πακετο δε μπορω να ζητησω παραπανω.
athlios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Toxovοlinos λογικα αυτος θα σου αρεσει. http://www.insomnia.gr/topic/154149-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-insomnia-%CE%BC%CE%B5-photo-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/page__st__7485
UncleBens Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Είσαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουμε; Ok, για μένα ο τέλειος άντρας είναι ο Adam Jones. Αχ και βαχ. Έχει το πακέτο. Αν είναι αυτός που βγαίνει στα πρώτα αποτελέσματα του google σαν ποντίκι είναι... (ένας καφετής με ματια κινέζου και λεπτή μύτη) ===================================================================== Για μένα η τέλεια γυναικα είναι αυτή που θα με στηρίζει θα με υποστηρίζει θα ανέχεται καμια φορα τις ιδιοτροπίες μου θα συζητάει και θα συμβιβάζεται αν χρειάζεται στα πλαίσια του λογικού θα την βλέπω και θα καλυτερεύει η μέρα μου αυτή που θα έχω να πω κάτι μαζί της όχι μονο sex και αυτή που θα τιμήσει την σχέση μας δεν θα κοιτάει μονο τις προσωπικές της ανάγκες (πχ αν φύγω ένα ταξίδι να γυρίσω με κερατα ) καλά να μαγειρεύει είναι ένα + Αν έχει όλα τα παραπάνω δεν με νοιάζει αν δεν είναι όμορφη και καλλίγραμμη... νταξ ok να τρώγεται λίγο τουλάχιστον όχι υπέρβαρη με ένα μάτι κτλ Αν δεν έχει το από πάνω πακέτο θέλω να είναι μελαχρινή γαλανά ματια με μέτριο στήθος τατουάζ με λεπτές γραμμές (όχι πολύ πυκνό όπως πχ δράκος κτλ) στο στερνο και στην κοιλια η ένα πυκνό από την λεκάνη μέχρι τα πλευρά και κανένα μανίκι λεπτή μέση περιφέρεια λίγο μεγαλύτερη από την μέτρια μπουτάκια αλλά χωρίς ψωμάκια γάμπες γυμνασμένες για να δείχνουν όταν φοράει τακούνι, θεληματικό πιγούνι.. ωραίες γλυκές πατουσουλες και χερια με καλοσχηματισμένα δάχτυλα και νυχάκια, χειλάκια μεγάλα όχι όμως και φουσκωτά... φρουκτώδη κάπως... θα ήθελα να έχει τριχούλες κάτω χαμηλά αλλα περιποιημένες σε σχήμα γεωμετρικό η κάτι άλλο πάντως μικρή περιοχή να έχει πολλαπλούς οργασμούς και να πιτσιλάει με πίεση Ανάστημα όχι πολύ μεγάλο το πολύ μέχρι 1.80 EDIT: σχετικά με το προηγούμενο topic που κλειδώθηκε και αναφέρεται ο TS.. η απάντηση μου είναι πως όλοι ξέρουμε πoιο είναι το αρχαιότερο επάγγελμα 1
ribo7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Κάπου που το είδα postαρισμένο.. "Έψαχνα την τέλεια γυναίκα.. Την βρήκα.. Αλλά έψαχνε και αυτή τον τέλειο άνδρα.." Το θέμα για μένα δεν είναι πώς θα βρεις την τέλεια. Αλλά πόσο θα συμβιβαστείς με αυτή που έχεις και που θεωρητικά απέχει (πολύ/λίγο) από το τέλειο..
santana99 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 λοιπόν για να βάλω το θέμα σε μια τάξη , θα πρότεινα να γράφουν οι άντρες την ιδανική για αυτούς γυναικά αλλά και πως νομίζουν ότι είναι ο ιδανικός άντρας, και οι γυναίκες το ίδιο... επίσης πλακώνεται στο θέμα και γράφει σελίδες το φορουμ αβέρτα,, προτείνω από τον διαχειριστή να επιτρέπεται να ποστάρει κάποις στο φορουμ κάθε μισή ώρα και έχω να σχολιάσω 2 πραγματάκια... καταρχήν να μην μπαίνουμε σε λεπτομέρειες (ή ΄μάλλον περιγραφές) χαρακτήρα μιας και είναι πολυσύνθετο θέμα....αλλά καθαρά σε θέμα εμφάνισης όμως και εδώ δεν νομίζω να είνια κάτι στανταρ γιατί τα γούστα αλλλαζουν κάθε τόσο.. πχ άλλες φορές θες μια μαύρη, άλλες μια πολύ κοντή, άλλες μια θεόψηλη κλπ να πως λοιπόν και τα γούστα μου. Ανεξαρτήτως το τι επιθυμώ κάθε μέρα, η γυναίκα που μου κόβει την ανάσα είναι στο 1,70 περίπου, λεπτό σώμα (όχι στέκα), μακρύ μαλλί curly ή ίσιο, μαύρο ή καστανό, ελάχιστα γυμνασμένο σώμα, και φάτσα ή γλυκό πρόσωπο ή πρόσωπο γυναίκας. τώρα ποιο αντρικό σώμα θα ήθελα να ήμουν (μιας και το ιδανικό που θεωρεί ένας άντρας είναι και αυτό που θα ήθελε να έχει πιστεύω χαχα) είναι http://www.wallsave....ries-221962.jpg (μιλάω καθαρά για σώμα, όχι μαλλί-μουσι-τατου). Σε ύψος 1,82-1,88. (και υποτίθεται ο άντρας θα έχει μια βαρβάτη ψωλή και η γυναίκα ένα μαζεμένο...) χαχαχ
little loulou Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Αρχικά πριν γράψω για τον τέλειο άντρα,θα ήθελα να είμαι τέλεια εγω. To τέλειο "εγώ" : Εμφανησιακά θα ήθελα να είμαι ψηλή μέχρι 1.75,κοκκινομάλλα(αν και το μελαχροινό δεν με χαλάει,ότι από τα δύο θέλει να μου χαρίσει η φύση), λεπτή μέχρι τα 60-65 κιλά,τέλεις αναλογίες,κανένα ψεγάδι,στητό στήθος και πισινό για πάντα με τέλεια καλίγραμμα πόδια.Μάτια κατά προτίμηση πράσινα και να με λέγανε "Αφροδίτη" (τουμ τουμ τουμ τουμ) Θα ήθελα να είναι ιταλίδα,γαλλίδα,ισπανίδα ή αγγλίδα που ήρθε Ελλάδα γύρω στα 10 και να έχω αυτή την σπαστή προφορά. Για σπουδές να έβγαινα εξωτερικό,να έκανα μεταπτυχιακά,το ένα το άλλο και να ένιωθα-ήμουν μορφωμένη. Να ήξερα για ποιητές,συγγραφείς,ιστορίες,πολιτικά,κοινωνικά,ψυχολογία,τα πάντα. Να είχα μία μόνιμη δουλειά με ένα ικανοποιητικό εισόδημα και να ζούσα άνετα την ζωή μου ανεξάρτη κι ωραία. Θα ήθελα να ήμουν παίχτρια του βόλευ,να έχω συνέχεια καλή διάθεση,να μην βαριέμαι την ζωή μου,να ταξιδεύω και να μην σταματάω να αποκτώ νέες εμπειρίες. Θα ήθελα να μην αλλάζει η διάθεση μου με το παραμικρό,να είμαι κοινωνική σε λογικά πλαίσια και να μην σταματάω να γελάω. τέλειος άνδρας: Να είναι λίγο πιο ψηλός από μένα,μελαχροινός,αναλογία ύψους και βάρους και να έχει ψιλοχαρακτηριστικά του "nerd" Να είναι 2-3 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα,να έχει μορφωτικό επίπεδο,να είναι ψαγμένος σε μουσική,ταινίες,παιχνίδια και να μου μαθαίνει κι εμένα πράγματα στα οποία είμαι άσχετη. Να είναι ανοιχτόμυαλος,να μην ζηλεύει όπως δεν ζηλεύω κι εγώ,να είναι πάντα σε ετοιμότητα να δοκιμάσουμε νέα πράγματα και προκλήσεις και όποτε μας έρχεται μια ιδέα να είμαστε πάντα σε διάθεση να την υλοποιήσουμε. Αγαπάω την τρέλα και την καφρίλα οπότε να τα έχει και αυτά τα χαρακτηριστικά. Εννοείται ότι θα πρέπει να έχει μια αξιοπρεπη δουλειά και κατά προτίμηση όχι χειρονακτική. Να είναι αξιοπρεπής ,όχι εγωιστής αλλά να μην έχει πρόβλημα που εγώ είμαι ένα εγωιστικό σκουλήκι. Και το κυριότερο,ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ είναι να καταλαβαίνει τα αστεία μου
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Tελεια γυναικα, Bellucci. Αναλογιες και απ'ολα. Classy στυλ φυσικα. Σιγουρα οχι κοριτσακι σε συμπεριφορα (αν και αυτο ειναι ανεξαρτητο απο τη βιολογικη ηλικια). Nuff said. 3
UncleBens Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 τέλειος άνδρας: Να είναι λίγο πιο ψηλός από μένα,μελαχροινός,αναλογία ύψους και βάρους και να έχει ψιλοχαρακτηριστικά του "nerd" Να είναι 2-3 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα,να έχει μορφωτικό επίπεδο,να είναι ψαγμένος σε μουσική,ταινίες,παιχνίδια και να μου μαθαίνει κι εμένα πράγματα στα οποία είμαι άσχετη. Να είναι ανοιχτόμυαλος,να μην ζηλεύει όπως δεν ζηλεύω κι εγώ,να είναι πάντα σε ετοιμότητα να δοκιμάσουμε νέα πράγματα και προκλήσεις και όποτε μας έρχεται μια ιδέα να είμαστε πάντα σε διάθεση να την υλοποιήσουμε. Αγαπάω την τρέλα και την καφρίλα οπότε να τα έχει και αυτά τα χαρακτηριστικά. Εννοείται ότι θα πρέπει να έχει μια αξιοπρεπη δουλειά και κατά προτίμηση όχι χειρονακτική. Να είναι αξιοπρεπής ,όχι εγωιστής αλλά να μην έχει πρόβλημα που εγώ είμαι ένα εγωιστικό σκουλήκι. Και το κυριότερο,ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ είναι να καταλαβαίνει τα αστεία μου εμενα περιγράφεις μονο που εγώ προς το παρόν δεν έχω δουλειά πέρα από την φωτογραφία Γιατί να έχει δουλειά όμως ποσο χρόνον είσαι? και μάλιστα τι πειράζει αν είναι χειρωνακτική ισα ισα θα έχει γυμνασμένα χερια Τέσπα αυτά που λένε οι γυναίκες είναι ψέματα όχι επειδή δεν πιστεύουν αυτά που λένε.. απλά δεν ξέρουν οι ίδιες τι θέλουν και πως να περιγράψουν αυτά που νιώθουν... γιαυτο λένε πολλοί της γυναικας η καρδια είναι μια άβυσσος... γιατί αλλα λένε και κάνουν... Η γυναικα θέλει ένα άνθρωπο με αυτοπεποίθηση που να τις κάνει να αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά και ότι μπορούν να στηριχτούνε επάνω του.. επίσης έναν άντρα αυτάρκη να μην φαίνεται ότι είναι υπό στην σχέση η ότι έχει ανάγκη την άλλη (δεν λέω να την φτύνει...) Αν είσαι τέτοιος άντρας έχεις οποια γυναικα θες αρκεί να βλέπεσαι... Tελεια γυναικα, Bellucci. Αναλογιες και απ'ολα. Classy στυλ φυσικα. Σιγουρα οχι κοριτσακι σε συμπεριφορα (αν και αυτο ειναι ανεξαρτητο απο τη βιολογικη ηλικια). Nuff said. :wub: :wub: :wub: και παναγια με μεσαιωνικά ρούχα μες στις λάσπες και στις ψεύτικες ρυτίδες την κάνανε και πάλι καύλα ήταν...
evabb Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 τι σκεφτηκα μολις ειδα το θεμα; αμαν πιο μπακουρι ανοιξε παλι κατι τετοιο; 1
athlios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Επεσες εξω ομως γιατι ο τοπικ σταρτερ εχει γκομενα και μαλιστα την κυκλοφοραει με το α4 του. Επισης σκεψου τωρα γυναικα που στο "Tι εχεις- Γιατι εισαι ετσι" δεν θα απαντησει "Εγω? τιποτα!-γιατι πως ειμαι? Μια χαρα ειμαι"
little loulou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Γιατί να έχει δουλειά όμως ποσο χρόνον είσαι? Πρέπει να έχει δουλειά για να βγάζει χρήματα και για να μην είναι συνέχεια μέσα στα πόδια μου και παναγια με μεσαιωνικά ρούχα μες στις λάσπες και στις ψεύτικες ρυτίδες την κάνανε και πάλι Γκαύλα ήταν... Fixed ;D 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Και να μαντέψω.. Το γεμίζει με κηροζίνη κατευθείαν από το λίαρ τζετ του καθώς κάνει ελεύθερη πτώση πάνω από το σαλέ του στην Ελβετία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις