Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουμε; :P

Ok, για μένα ο τέλειος άντρας είναι ο Adam Jones. Αχ και βαχ. Έχει το πακέτο.

28513.png&w=350&h=254

• Like 2
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Geowizard άνοιξες το τόπικ αλλά δεν μας είπες κι εσύ περιγραφή της τέλειας γυναίκας!

Να κάνω μια μαντεψιά;

Αστέρι στην κουζίνα, τσαχπινογαργαλιάρα στο κρεβάτι και αναλογίες 90-60-90;

Αρχικα να ξεκαθαρισω οτι μιλαω για την τελεια και οχι για μια απλα καλη γυναικα.

Πρεπει να ειναι μελαχρινη

Επισης να εχει γλυκο πρόσωπο, να περιποιείται τον εαυτο της συνεχεια (π.χ. εαν δω κοπελα να κυκλοφορει εξω με σαγιονάρα ειναι αισχρη για μενα), εννοειται να ξερει να μαγειρεύει, και να εχει δικη της βουληση, δηλαδη να μην της αρεσουν αναγκαστικά οτι ειναι στην μοδα επειδη ετσι λεει π.χ. το STAR!

Δημοσ.

Μέτριο ύψος . Συνήθως , και δυστυχώς , όσες ξεπερνάνε τον "φραγμό" του 1,73-1,77 , χάνουν σε ομορφιά προσώπου και γίνονται άλογα , αν όχι άλογα , γενικά υφίστανται μια "αρσενικοποίηση" χαρακτηριστικών , σε σημείο να σε απωθούν και να μην θυμίζουν κάτι απο κοπέλα/γυναίκα ( ανάλογα την ηλικία ) .

Καμπύλες και "ζουμί" . Διότι αν η κοπέλα/γυναίκα ( ανάλογα την ηλικία που ψάχνεις ) δεν είναι ζουμερή , τι να την κάνεις ? Δυστυχώς τα πρότυπα της ψηλής άβυζης στέκας καλά κρατούν και πέραν απο τον εκμηδενισμό και την εξαφάνιση της θυληκότητας , αποτινάσουν και το εκ φύσεως και θαυμαστό σύμβολο θυληκότητας , γονιμότητας και μητρότητας .

Να μαυρίζει εύκολα. Οχι όλο τον χρόνο εκείνο το μόνιμο καφέ , διότι παραπέμπει σε τουρκόγυφτο . Απλά επιβάλλεται να μην είναι άσπρη σαν αναιμικία / με ίκτερο , και το καλοκαίρι με 2-3 ημέρες μπάνια να γίνεται σοκολατί .

Μαλλί : Μεσογειακό καστανό/μελαχρινό . Διότι είναι απλά το κατεξοχήν ωραιότερο , δεν υπάρχει άνθρωπος - φίλος του καστανομελαχρινού - που να αρνείται οτι το χρώμα αυτό βγάζει μια ζεστασιά , θαλπορή και γλυκήτητα .

Μάτια : Μεσογειακά , γυαλιστερά καστανά , καφέ , μελί , αλλα το ονειρεμένο είναι το πρασινολαδί

και το κυριότερο όλων ....

Να προσπαθεί να καταλαβαίνει τον άλλο , να βρίσκει τα θετικά στοιχεία του , να μην έχουν τα μυαλά της αέρα κοπανιστό , να είναι προσγειωμένη , να μην ζητάει παραπάνω απο οτι μπορεί ο άλλος να της προσφέρει . Να μην είναι κολλημένη , και κυρίως ...

να γελάει και να είναι πρόσχαρη

• Like 4
Δημοσ.

Και για τους άντρες το θέλουμε αυτό!

Εννοειται, αλλα να φανταστεις οτι απο τις περιπου 20 κοπελες που ειχα σχεση μεχρι τωρα, αντε το πολυ 5 να ήξεραν να μαγειρεύουν! Δηλαδη ειναι ντροπη για τις γυναικες αυτο! Δεν λεω να κανει και μουσακα αλλα καμια μακαροναδα βρε κοπελια.....!

Μαλλί : Μεσογειακό καστανό/μελαχρινό . Διότι είναι απλά το κατεξοχήν ωραιότερο , δεν υπάρχει άνθρωπος - φίλος του καστανομελαχρινού - που να αρνείται οτι το χρώμα αυτό βγάζει μια ζεστασιά , θαλπορή και γλυκήτητα .

Αυτο! ξανθια γυναικα μπορω να βρω μονο sexy, ομορφη ​(με ολη τη σημασια της λεξης) μονο μελαχρινη βρίσκω!

Δημοσ.

Προσωπικά το απεχθάνομαι το ξανθό . Υπήρξε και αιτία χωρισμού , διότι έκανε το λάθος απο ενα μελαχρινό κλυκήτατο πλάσμα να τα βάψει ξανθά επειδή εκανε μια φίλη της .

Ε άντε γεια

Δημοσ.

Η τελειότητα είναι βαρετή .

Ισχύει .

Γιαυτό και κάτι εκτώς προτύπου είναι ευχαρίστως αποδεκτό

Δεν λεμε οτι κατι διαφορετικο δεν ειναι αποδεκτο, απλα μιλαμε για κατι πολυ παραπάνω απο αποδεκτό. Για αυτο που θα κανατε τα παντα για να το κρατησετε.

Προσωπικά το απεχθάνομαι το ξανθό . Υπήρξε και αιτία χωρισμού , διότι έκανε το λάθος απο ενα μελαχρινό κλυκήτατο πλάσμα να τα βάψει ξανθά επειδή εκανε μια φίλη της .

Ε άντε γεια

Απευθείας κρεμάλα η κοπελιά!

Δημοσ.

Δε σχολιαζω για γκομενετα ,δε με αφορουν.

Ο τελειος αντρας ομως πως τον φανταζομαι (βασικα μη χεσω τον εχω αλλα διασκεδαζω το νημα)

υψος:απο 1.85 ως 1.95.Ιδανικα ψηλοτερος του 1.90 που ειμαι γω αλλα οχι πολυ ψηλοτερος μου.Βασικα ολα τα υψη γουσταρω στον αντρα αλλα σιγουρα ο ιδανικος πρεπει να ειναι ψηλεας

βαρος:ως ρατσιστης στα σωματομετρικα κ ειδικα στο βαρος σε καμια περιπτωση να μην ξεπερνα τα +5 κιλα απο το υψος του εκτος αν εχει ιδιαιτερα αναπτυγμενο μυικο ιστο.Αντιστοιχα οχι κατω απο 10 κιλα απο το υψος του.

φυλη:αδιαφορη αν κ με ψηνει πολυ το σοκολατι χρωμα και οι νοτιο ασιατες.Οι μαυροι επισης δε με αφηνουν αδιαφορο.Τεσπα δε κολαμε στη φυλη,ολοι γουελκαμ

προσοντα: Δεν ειμαι νευρωτικος με μεγεθη.Ολα οκ οχι κ γαριδακι φαση.Γενικα αδιαφορο το μεγεθος.

παιδεια: ρατσιστης του κερατα εκει.Τουλαχιστον ρε φιλος ενα βασικο πτυχιο να το εχεις.

τσεπη: καλο παιδι να εισαι κ στη τελικη σε συντηρω εγω για καποιο διαστημα.Δε θα μας καβαλησεις ομως.

προσωπικοτητα and skills: ευελικτος,εξυπνος,εξωστρεφης,χιουμορ-δε μπορω τα απταιτ τυπακια με τπτ.Στανταρ να μαγειρευει γιατι ειμαι αχρηστος εκει.Παντα να λεει οτι εχω δικιο κ ας μην εχω.Θα του το αναγνωριζω σιωπηλα. Καλη καρδια,ψυχη.Ευαισθητος,καλλιτεχνικος,ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ, να μπορει να πιασει κουβεντα για πολιτικα κ current affairs.Οπως και δηποτε σινεφιλ.Επισης να εχει υψηλο empathy (μην εισαι στοκος ρε φιλε οταν ειμαι ρακος,να το πιανεις χωρις να μιλησω).

*ατριχος (ιδανικα απο φυσικου του).Δε μπορω την τριχα με την καμια.

Δε νομιζω να ξεχναω κατι.

Δημοσ.

Δε σχολιαζω για γκομενετα ,δε με αφορουν.

Ο τελειος αντρας ομως πως τον φανταζομαι (βασικα μη χεσω τον εχω αλλα διασκεδαζω το νημα)

υψος:απο 1.85 ως 1.95.Ιδανικα ψηλοτερος του 1.90 που ειμαι γω αλλα οχι πολυ ψηλοτερος μου.Βασικα ολα τα υψη γουσταρω στον αντρα αλλα σιγουρα ο ιδανικος πρεπει να ειναι ψηλεας

βαρος:ως ρατσιστης στα σωματομετρικα κ ειδικα στο βαρος σε καμια περιπτωση να μην ξεπερνα τα +5 κιλα απο το υψος του εκτος αν εχει ιδιαιτερα αναπτυγμενο μυικο ιστο.Αντιστοιχα οχι κατω απο 10 κιλα απο το υψος του.

φυλη:αδιαφορη αν κ με ψηνει πολυ το σοκολατι χρωμα και οι νοτιο ασιατες.Οι μαυροι επισης δε με αφηνουν αδιαφορο.Τεσπα δε κολαμε στη φυλη,ολοι γουελκαμ

προσοντα: Δεν ειμαι νευρωτικος με μεγεθη.Ολα οκ οχι κ γαριδακι φαση.Γενικα αδιαφορο το μεγεθος.

παιδεια: ρατσιστης του κερατα εκει.Τουλαχιστον ρε φιλος ενα βασικο πτυχιο να το εχεις.

τσεπη: καλο παιδι να εισαι κ στη τελικη σε συντηρω εγω για καποιο διαστημα.Δε θα μας καβαλησεις ομως.

προσωπικοτητα and skills: ευελικτος,εξυπνος,εξωστρεφης,χιουμορ-δε μπορω τα απταιτ τυπακια με τπτ.Στανταρ να μαγειρευει γιατι ειμαι αχρηστος εκει.Παντα να λεει οτι εχω δικιο κ ας μην εχω.Θα του το αναγνωριζω σιωπηλα. Καλη καρδια,ψυχη.Ευαισθητος,καλλιτεχνικος,ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ, να μπορει να πιασει κουβεντα για πολιτικα κ current affairs.Οπως και δηποτε σινεφιλ.Επισης να εχει υψηλο empathy (μην εισαι στοκος ρε φιλε οταν ειμαι ρακος,να το πιανεις χωρις να μιλησω).

*ατριχος (ιδανικα απο φυσικου του).Δε μπορω την τριχα με την καμια.

Δε νομιζω να ξεχναω κατι.

Toxovοlinos λογικα αυτος θα σου αρεσει.

alexander+skarsgard-5.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...