George b Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα σας,τώρα προς το Δεκέμβρη λέω να τον i5 2500 αλλά επειδή το τροφοδοτικό είναι λίγο παλιό λέω μήπως πρέπει να πάρω άλλο.. το μοντέλο είναι αυτό http://www.e-shop.gr...l?id=PER.700140 και είναι αρκετά παλιό μοντέλο,λέω μήπως δεν κάνει και θα πρέπει να πάρω άλλο Το pc μου είναι το εξής Μπορώ να κρατήσω αυτό το τροφοδοτικό ή πρέπει να πάρω άλλο; Εάν πρέπει να πάρω άλλο,ένα καλό με χαμηλή τιμή; Εκτός από τον επεξεργαστή θα χρειαστώ τίποτα άλλο;πχ ψήκτρα? Ευχαριστώ!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Άριστο είναι το τροφοδοτικό σου, δεν χρειάζεσαι καμία αλλαγή. Στο δίπλα δωμάτιο ένα ίδιο κλείνει 10ετια απροβλημάτιστης 24/7 λειτουργίας.
George b Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Άριστο είναι το τροφοδοτικό σου, δεν χρειάζεσαι καμία αλλαγή. Στο δίπλα δωμάτιο ένα ίδιο κλείνει 10ετια απροβλημάτιστης 24/7 λειτουργίας. Ευχαριστώ Δεινόσαυρε για την γρήγορη και χρήσιμη απάντηση,γιατί στα multirama είπαν πως έπρεπε να το αλλάξω..ποιος ξέρει γιατί το είπαν.. offtopic:Αρκεα καλή τιμή μπορώ να πώ.. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-i5-2500-s1155-3-30GHz-6MB-BX80623I5250C.htm
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Γιατί έχουν άγνοια, γι αυτό. Η κάρτα γραφικών που έχεις κάποια της σειράς 77ΧΧ δεν είναι? Άψογη τιμή ο 2500, αλλά τον Δεκέμβρη δεν θα υπάρχει. Μπορεί ούτε την άλλη βδομάδα. Για ξεστοκάρισμα πρόκειται.
George b Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Γιατί έχουν άγνοια, γι αυτό. Η κάρτα γραφικών που έχεις κάποια της σειράς 77ΧΧ δεν είναι? Άψογη τιμή ο 2500, αλλά τον Δεκέμβρη δεν θα υπάρχει. Μπορεί ούτε την άλλη βδομάδα. Για ξεστοκάρισμα πρόκειται. Να τον πάρω οσο προλαβαίνω δηλαδή? Τελικά είδα ότι δεν μπορώ να τον παραγγείλο..εκτός και αν είμαι στο κατάστημα εκεί κοντά..κρίμα πάντως..
ninos30 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Απλώς να επιβεβαιώσω τον Dino. ΗΕC και τα μυαλά στα κάγκελα!
George b Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Παιδιά όποιος μπορεί να μου αγοράσει τον επεξεργαστή απο εκείνο το κατάστημα του πλαισιο ας μου στειλει πμ να τα βρουμε για τα χρηματα. Ευχαριστώ!
duffyduck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Φιλε παρε τηλεφωνο στο καταστημα και πες να στο στειλουν (φυσικα θα πληρωσεις τα μεταφορικα): Π. Π. Γερμανού 11 & Τσιμισκή 2310-252400
George b Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Φιλε παρε τηλεφωνο στο καταστημα και πες να στο στειλουν (φυσικα θα πληρωσεις τα μεταφορικα): Π. Π. Γερμανού 11 & Τσιμισκή 2310-252400 Χμμ φιλε ευχαριστω πολυ!Περνω αμέσως τηλέφωνω να μου τον φερουν!Λογικά τα μεταφορικά δεν θα είναι πανω απο 5 ευρω.. EDIT:Τελικά πήρα τηλέφωνω και έχει κρατηθεί για έναν πελάτη τους..
duffyduck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Πες τους οτι σε περιπτωση που δεν πουληθει, οτι εξακολουθεις να ενδιαφερεσαι (αφησε τηλεφ. και ονομα να σε παρουν). Μακαρι να εισαι τυχερος και τελικα να τον παρεις εσυ.
George b Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Πες τους οτι σε περιπτωση που δεν πουληθει, οτι εξακολουθεις να ενδιαφερεσαι (αφησε τηλεφ. και ονομα να σε παρουν). Μακαρι να εισαι τυχερος και τελικα να τον παρεις εσυ. Μου είπαν ότι ήρθε και τον πήρε..άλλη μια φτηνή λύση είναι και ο AMD Phenom II X4 965...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Αφού θα έδινες 150, δώσε 170 και πάρε τον 3450. Ίδιες επιδοσεις έχει με τον 2500 και μικρότερη κατανάλωση.
George b Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Θα τα έδινα αλλά με αρκετή πίεση..Θα δώ τι θα κάνω..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέχρι τον Δεκέμβρη είναι μεγάλο χρονικό διάστημα. Άνοιξε τότε νέο θέμα imho. Τροφοδοτικό πάντως μια φορά δεν χρειάζεσαι.
George b Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δηλαδή είναι πιο καλός έχει κάποια διαφορά? Θα είναι καλή επιλογή? Για gaming?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα