Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,τώρα προς το Δεκέμβρη λέω να τον i5 2500 αλλά επειδή το τροφοδοτικό είναι λίγο παλιό λέω μήπως πρέπει να πάρω άλλο..

το μοντέλο είναι αυτό http://www.e-shop.gr...l?id=PER.700140 και είναι αρκετά παλιό μοντέλο,λέω μήπως δεν κάνει και θα πρέπει να πάρω άλλο

Το pc μου είναι το εξής

post-205229-0-17407200-1343770679_thumb.png

Μπορώ να κρατήσω αυτό το τροφοδοτικό ή πρέπει να πάρω άλλο;

Εάν πρέπει να πάρω άλλο,ένα καλό με χαμηλή τιμή;

Εκτός από τον επεξεργαστή θα χρειαστώ τίποτα άλλο;πχ ψήκτρα?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Άριστο είναι το τροφοδοτικό σου, δεν χρειάζεσαι καμία αλλαγή. Στο δίπλα δωμάτιο ένα ίδιο κλείνει 10ετια απροβλημάτιστης 24/7 λειτουργίας.

Ευχαριστώ Δεινόσαυρε για την γρήγορη και χρήσιμη απάντηση,γιατί στα multirama είπαν πως έπρεπε να το αλλάξω..ποιος ξέρει γιατί το είπαν..

offtopic:Αρκεα καλή τιμή μπορώ να πώ.. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-i5-2500-s1155-3-30GHz-6MB-BX80623I5250C.htm

Δημοσ.

Γιατί έχουν άγνοια, γι αυτό. Η κάρτα γραφικών που έχεις κάποια της σειράς 77ΧΧ δεν είναι? Άψογη τιμή ο 2500, αλλά τον Δεκέμβρη δεν θα υπάρχει. Μπορεί ούτε την άλλη βδομάδα. Για ξεστοκάρισμα πρόκειται.

Δημοσ.

Γιατί έχουν άγνοια, γι αυτό. Η κάρτα γραφικών που έχεις κάποια της σειράς 77ΧΧ δεν είναι? Άψογη τιμή ο 2500, αλλά τον Δεκέμβρη δεν θα υπάρχει. Μπορεί ούτε την άλλη βδομάδα. Για ξεστοκάρισμα πρόκειται.

Να τον πάρω οσο προλαβαίνω δηλαδή?

Τελικά είδα ότι δεν μπορώ να τον παραγγείλο..εκτός και αν είμαι στο κατάστημα εκεί κοντά..κρίμα πάντως..

Δημοσ.

Παιδιά όποιος μπορεί να μου αγοράσει τον επεξεργαστή απο εκείνο το κατάστημα του πλαισιο ας μου στειλει πμ να τα βρουμε για τα χρηματα.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Φιλε παρε τηλεφωνο στο καταστημα και πες να στο στειλουν (φυσικα θα πληρωσεις τα μεταφορικα):

Π. Π. Γερμανού 11 & Τσιμισκή

2310-252400
Δημοσ.

Φιλε παρε τηλεφωνο στο καταστημα και πες να στο στειλουν (φυσικα θα πληρωσεις τα μεταφορικα):

Π. Π. Γερμανού 11 & Τσιμισκή

2310-252400

Χμμ φιλε ευχαριστω πολυ!Περνω αμέσως τηλέφωνω να μου τον φερουν!Λογικά τα μεταφορικά δεν θα είναι πανω απο 5 ευρω..

EDIT:Τελικά πήρα τηλέφωνω και έχει κρατηθεί για έναν πελάτη τους..

Δημοσ.

Πες τους οτι σε περιπτωση που δεν πουληθει, οτι εξακολουθεις να ενδιαφερεσαι (αφησε τηλεφ. και ονομα να σε παρουν). Μακαρι να εισαι τυχερος και τελικα να τον παρεις εσυ.

Δημοσ.

Πες τους οτι σε περιπτωση που δεν πουληθει, οτι εξακολουθεις να ενδιαφερεσαι (αφησε τηλεφ. και ονομα να σε παρουν). Μακαρι να εισαι τυχερος και τελικα να τον παρεις εσυ.

Μου είπαν ότι ήρθε και τον πήρε..άλλη μια φτηνή λύση είναι και ο AMD Phenom II X4 965...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...