Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίδιες επιδοσεις έχει με τον 2500 και μικρότερη κατανάλωση.

Το έγραψα παραπάνω. Για το gaming είτε πάρει αυτόν είτε έναν phenom II δεν θα δεις διαφορά. Από την κάρτα γραφικών σου εξαρτάται.

Μην παίρνεις και όρκο. Πετάει κι ο δεινόσαυρος τις κοτσάνες του κατά καιρούς.

Δημοσ.

Παράξενο γιατί σε ένα game cod4 με την καινούργια κάρτα γραφικών που έχω πιάνω 120 fps το πολύ και έλεγα ότι ο επεξεργαστής θα βοηθούσε για πιο πολλά..

Δημοσ.

Σε τι ανάλυση παίζεις? Τι να τα κάνεις περισσότερα από 120fps? Αφού μέχρι 60 βλέπει το μάτι... Πέρα απ αυτό, έχεις 120Hz οθόνη?

Ο επεξεργαστής παίζει μεγαλύτερο ρόλο όσο μικραίνει η ανάλυση της οθόνης. Αν παιζεις σε 1680 Χ 1050 και πάνω δεν θα δεις ουσιαστικές διαφορές. Η κάρτα γραφικών σου είναι το σημαντικό. Ποιά ακριβώς έχεις?

Δημοσ.

Άψογη είναι η κάρτα σου για την ανάλυση της οθόνης σου. Βάλε την native ανάλυση (1280 χ 1024). Ποτέ δεν αλλάζουμε ανάλυση στις tft.

Mάλλον δεν έχεις καταλάβει τι είναι frame per second. Πέρα απ το ότι το μάτι σου δεν μπορεί να δει πάνω από 60 και η οθόνη σου δεν μπορεί να σου δείξει πάνω από 75.

Άλλαξε την ανάλυση με αυτήν που σου είπα παραπάνω και ενεργοποίησε το vsync μέσα από το παιχνίδι. Δεν χρειάζεσαι περισσότερα frames, λιγότερα χρειάζεσαι. Έχεις tearing και αυτό είναι που σε ενοχλεί.

Δημοσ.

Τα 250 για αυτό τουλάχιστον το game είναι αναγκαία..

Μην σου πω και 1000fps ειναι ακομη καλυτερα.....

Απο που τα πηρες τα βιονικα ματια να παω να αγορασω και εγω ενα ζευγαρι!!

Ασε που το cod 4 εχει cap στα 90 fps το οποιο για να το ξεκλειδώσεις χρειάζονται εντολές απο την κονσολα εντολων του παιχνιδιου και τις οποιες σχεδον αποκλειω να γνωριζεις!!

Δημοσ.

Εγώ λέω για το multiplayer..ένα χρόνο παίζω..τι σκ@τα τόσο αρχάριος είμαι?

Οι άλλοι πως λένε ότι τα 250 fps είναι οκ και πρέπει να έχεις αυτά?

Δηλαδή εγώ βοήθεια ζητώ και αρχίζει το τρολλαρισμα..

Κανείς δεν τα ήξερε όλα..15 είμαι και μαθαίνω..Αλλά όταν βλέπω ότι αντί για βοήθεια πέφτη άλλο πράγμα τότε..καλύτερα να κόψω το Internet,να πάω στο χωριό να βοηθήσω καμιά γιαγιά με τις κατσίκες και τα πλεκτά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oταν λενε 250 εννοουνε το cap που πρεπει να βαλεις με το ξεκλειδωμα των 90fps ωστε να μης σε πετανε εξω οι επισημoi servers!!

Oποιοδηποτε fast paces first person shooter στα 100 - 120 fps θεωρήται αριστο ΑΛΛΑ επευθύνεται σε επαγγελματιες παικτες οι οποια κυνηγουν ακομη και το τελευταιο msec kai οι οποιοι βεβαια πρώτα εχουν κανονισει να εχουν τον καταλληλο εξοπλισμο σε mouse, keyboard, monitor ωστε να ελατώσουν το input lag στο ελαχιστο δυνατο.

Εγω, ο dino, εσυ και το 90% των gamer οτιδηποτε πανω απο τα 60 δεν εχουμε την φυσικη ικανονοτητα να το αντιληφθουμε!

Επεξ/σία από stm00192
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους, έφτιαξα αυτον τον λογαριασμό μόνο για να πω γιατι ο φίλος μας ο Γιώργος χρειάζεται τα 125 ή τα 250 fps.

Καταρχάς, στο cod4 υπάρχει ένα mod που οι 5000/9000 σερβερς το τρέχουν και λέγετε promod, σε κάθε μεγάλο lan υπάρχει και διαγωνισμός cod4 lan tournament με το promod ως mod φυσικά, 5 vs 5, πέρυσι δόθηκε το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ στην πρώτη ομάδα. το cod4 promod είναι ενα απο τα πιο γνωστα games για compatitive FPS. (googlaρετε wW Phantasy, Western Wolfes, CoD4 teams κτλ κτλ. άμα θέλετε ψάξτε και στο utube "phantasy cod4" ~~Phantasy είναι απο τους τοπ παίχτες αυτήν την στιγμή~~

1) Στην engine της quake3 υπάρχει μια μπαγκια, (το cod4 έχει φτιαχτεί με την quake3 engine) στα 1000 / 333 / 250 /125 fps έχεις προβάδισμα σε κάποια πράγματα :

• Κατά πολύ μεγαλύτερο πίδημα με τεχνική strafe (youtube it, ότι λέω υπάρχει, όπως είπα ύπαρχουν εκατομύρια βίντεο με fragmovies tutorials , gameplays , matches για το promod) ,
  • Λιγότερο hit όταν πέφτεις από ένα κτίριο.
  • Λιγότερο ήχο μόλις τρέχεις (πολύ συμαντικό 50% του game είναι ήχος)
  • Σφαίρες βγαίνουν πιο γρήγορα απο το όπλο, και έχεις και λιγότερο recoil.
  • Πιό γρήγορη τεχνική του wallrun.
  • Καλύτερο bouncing (συμβαδίζει με το strafe)

όπως καταλαβαίνετε, το να τα έχει κάποιος αυτά είναι must για το cod4 promod.

όσο για καποιον που είπε για τις cmds. Ελπίζω να κάνει πλάκα

commands που θυμάμαι αυτήν την στιγμή χωρίς καν να τσεκάρω το cod4 μου. (παίζω κανα χρονο, 2 ωρες την ημερα) "Ασε που το cod 4 εχει cap στα 90 fps το οποιο για να το ξεκλειδώσεις χρειάζονται εντολές απο την κονσολα εντολων του παιχνιδιου και τις οποιες σχεδον αποκλειω να γνωριζεις!! " (No offense, άλλα γέλασα λιγακι :s άμα έλεγες "μάλλον δεν ξέρεις" Οκ. άλλα σχεδόν αποκλείεις? δεν ειναι δα και κάτι τρομερό να θυμάσαι :I )

/r_lodscalerigid x

/r_lodscaleskinned x

/cg_drawfps 1

/r_fullbright 1

/fx_Draw 1

/fx_enable 1

/r_specular

r_filmtweaks 1

/cg_Drawfps

/com_maxfps xxx (με αυτην την cmd λοκαρεις τα fps σου όπου θέλεις.)

/r_Drawdecals x

/r_glow x

/cg_drawlagometere

~Συμπέκτης του Γιώργου

Υ.Γ. 1 : Κανένας δεν σε πετάει, το punkbuster έχει λίμιτ ως το 333 και το promod ως το 250

Υ.Γ. 2 : Ελπίζω να καταλάβατε τώρα γιατί χρειάζετε 125 ή 250 ;) δεν χρειάζεται 124, αλλά 125 locked! δεν πάνα βλέπει και με 5 fps... ;)

Υ.Γ. 3: απλά ένα λινκ για να δείτε τι γίνεται, εδώ υπάρχουν παίχτες που γνωρίζουν χιλιάδες cmd's και φτιάχνουν configs (Που όποις δεν πέζει με τέτοιο δεν βλέπει την τύφλα του) http://cfgfactory.co...ins.php?type=34 και ναι, όπως βλέπετε είναι ακριβώς έτσι, δείτε και βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=v0L1xS11eBY

Υ.Γ. 4: Ο Γιώργος έχει κάτι παραπάνω από γαμάτο gaming εξοπλίσμο, Roccat (εγώ έχω Razer). Επίσης πολλοί βάζουνε την resolution στα 800χ600 για καλύτερο reg. Αυτό έχει αποδειχτεί για το cod2, αλλα ουδεν γνωρίζω για το cod4, αλλά εφόσων έχει φτιαχτεί σχεδόν από την ίδια engine πολλοί παίχτες την βάζουν στα 800χ600. Δεν ισχύει αυτο που λες ότι θέλουν να αποφύγουν το μικρότερο λαγκάρισμα, στο cs το βάζουν στα 60 fps γιατί δεν χρειάζεται παραπάνω το μάτι, locked fps έχει καλύτερο ρεγκ, σε κάθε fps παιχνίδι ή τουλάχιστον δεν βλέπω γιατί οχι γιατί είναι απολύτως λογικο άμα δεν έχεις locked να έχει και κακό reg.

Επεξ/σία από Ymily
  • Like 1
Δημοσ.

Διάβασα λίγο στο ΝΕΤ για τα περιβόητα 125 fps του COD4. Λοιπόν το πρόβλημά σου είναι όντως η CPU Αφού με την 7770 καλύπτεσαι και με το παραπάνω (GTS250 είναι η minimum καλή που τα πιάνει αυτά).

Αλλά το COD4, είναι 2 core/threaded παιχνίδι. Οπότε δεν σου χρειάζεται ο 2500κ (άρα και άλλη ΜB και μάλλον και άλλη μνήμη). Ο e7500 (775 σαν τον δικό σου) τα έχει άνετα. Οπότε βρες κανα used επεξεργαστή με 30-40 ευρώ (φαντάζομαι και ο e6600 με λίγο OC τα έχει) και είσαι πένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...