kom Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 καλημέρα στη παρέα, τί από τα δύο να προτιμήσω υγραέριο ή led ; τις λάμπες υγραερίου τύπου camping gas όλοι τις ξέρουμε αλλά από την άλλη υπάρχουν και τα φαναράκια led η χρήση που θα κάνω είναι για ψάρεμα από βάρκα ή ξηρά με του υγραερίου έχουμε λειτουργεία από 6 εώς 12 ώρες συνεχόμενες με κόστος 5-6 ευρώ περίπου για το γκαζάκι + ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί αλλαγή ο αμίαντος ή ο γλόμπος του φωτιστικού με το φωτιστικό led έχουμε λειτουργεία 20 ώρες συνεχόμενα και φτάνουν και τις 3 εβδομάδες που είδα στα πιο πολλά και λειτουργούν με μπαταρίες AA - C - D τις οποίες πληρώνεις μια φορά αν πας σε επαναφορτιζόμενες και δεν ξαναέχεις κόστος λειτουργίας τέλος επειδή ξέρω πώς φωτίζει του υγραερίου,αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν ο φωτισμός των led είναι επαρκής για νύχτα έχει χρησιμοποιήσει κανείς led να μου πει την γνώμη του ;
archsatan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Led με led έχει διαφορά. Aν πάρεις κανά cree θα σε κυνηγάει το λιμενικό. Βάλε λίνκ απ αυτά που έχεις βρεί, να δούμε τα λούμενς/αμπς.
kom Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 από cree έχω βρεί αυτήν http://www.survival.gr/product_info.php?products_id=1126 και εδώ http://www.hypersensory.com/content/campchef-xre4-cree-dual-mode-led-lantern απότι διαβάζω βγάζει 150 Lumens έχεις να προτείνεις κάτι άλλο ;
archsatan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Koίτα δεν έχω δει η υγραερίου πως φωτίζουν αλλά προσωπικά θα περνα με λεντάκι που μπορείς πολύ εύκολα να βάλεις ένα πανελάκι πάνω και να φορτίζει το πρωί-μεσημέρι. Όσο για την φωτεινή ροή νομίζω θα σε καλύψει, μην ενοχλείς και τους γύρω σου. Βέβαια υπάρχει και η λύση να πας σε κανα μαγαζί να την δοκιμάσεις και μετά να την παραγγείλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα