Προς το περιεχόμενο

Web camera Turbo-X FHD100 Orange

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1766325.JPG

Πολύ καλή για τιμή της 39 ευρώ (πλαίσιο), αναγνωρίστηκε από τα vista 6x ultimate (8 Gbytes ram), 30 fps 640 x 480, 15 fps 1920 x 1080 ρυθμίζεις το ζουμάρισα και με το χέρι αν θες & κουμπάκι για φωτογραφία χαμηλός φωτισμός ρύθμιση αυτόματα και δεν είχε πρόβλημα με το skype, msn.

Eδω τελειώνουν τα καλά νέα δεν είχε Video Capture/edting program δεν την βλέπουν Windows Live Movie Maker, Windows Movie Maker 2.6 κουράστηκα να κατεβάζω προγράμματα από tucows και πότε ο ήχος είναι κάλος στο ένα και δεν έχει video η έχει καλό video και δεν έχει ήχο!?

Ξέρετε κάνα πρόγραμμα να την δουλέψω? Μου φαίνεται χαζομάρα που το MSN την βλέπει και στέλνω video χωρίς πρόβλημα (εκεί δεν υπάρχει ασυμβατότητα έχουν ανάγκη από kόσμο ακόμα) και τα παραπάνω δεν μπορούν…..

Επεξ/σία από Gtks44
Δημοσ.

Tους driver’s και το πρόγραμμα το έχει φτιάξει η realtake επικοινώνησα μαζί τους δεν ήξεραν να μου πουν ποιος την κατασκεύασε!! Στην ερώτηση γιατί δεν έβαλαν ένα κουμπάκι record να μπορούμε να σώσουμε στο δίσκο δεν ήξεραν να μου πουν αν θα αναβαθμιστεί ο driver που είναι σε BETA δεν ήξεραν να μου πουν.

Το manual δεν είχε πληροφορίες ποιος την κατασκευάζει, support, website, τηλέφωνα τίποτα δεν την συνιστώ σε κανέναν

Δημοσ.

μακρυα απο οτιδηποτε εχει την επωνυμια πανω turbo-x,δυστυχως εχω καει ουκ ολιγες φορες.μεχρι και καλωδιο DVI turbo-x μου εχει βγαλει προβλημα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μωρέ δεν την πάω πίσω δοκίμασα και την LifeCam Studio Pro χάλια ήταν επειδή έχω πολύ χαμηλό φωτισμό το προγραματάκη της Real take είναι κλάσης ανώτερο και ρυθμίζει πολύ καλύτερα την εικόνα μόνο το save της έλλειπε για να είναι τέλια στο MSN και στο Skype Όσοι με βλέπουν λένε απίστευτο πως δείχνει τόσο καλά.    

Η κοροϊδία είναι από την Microsoft στο MSN παίζει και στέλνει Video messages χωρίς πρόβλημα και στα άλλα προγράμματα και καλά ασυμβατότητα!? Η πολιτική της αυτή είναι για να μας αναγκάσει να πάρουμε προϊόντα που θέλει αυτή.

Έλεγα μήπως ξέρει κανίς εδώ για σώσιμο τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...