kalantas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Υπαρχει κανενα μεταπτυχιακο ευρωπη εκτως ελλαδας που να προλαβαινω τις προθεσμιες? δε με ενδιαφερει το τι απλα θελω να κανω ενα μεταπτυχιακο για να ζησω λιγο εξω περισσοτερο. Φυσικο εχω τελειωσει και μιλαω αγγλικα. Κατα προτιμηση να μην ειναι ιδιεταιρα ακριβο. Ευχαριστω
rg550 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Υπαρχει κανενα μεταπτυχιακο ευρωπη εκτως ελλαδας που να προλαβαινω τις προθεσμιες? δε με ενδιαφερει το τι απλα θελω να κανω ενα μεταπτυχιακο για να ζησω λιγο εξω περισσοτερο. Φυσικο εχω τελειωσει και μιλαω αγγλικα. Κατα προτιμηση να μην ειναι ιδιεταιρα ακριβο. Ευχαριστω συγγνώμη, αλλα ξεκινάς με πολύ, μα πολύ λάθος σκεπτικό φίλε μου.. αν θες να ζήσεις Ευρώπη απλά βρες μια χώρα και πήγαινε, βρες ενα σπίτι και ψάξε για δουλειά.. αφου δεν γουστάρεις να συνεχίσεις τις σπουδές σου σε κάτι πιο συγκεκριμένο δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς καθόλου και να δαπανήσεις και ενα κάρο λεφτά... 4
alan2 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Εχεις ξανασπουδάσει στο εξωτερικό ? σε ποιά χώρα?
UncleBens Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Καλύτερα ψάξε δουλειά σε καμια βιομηχανία στο εξωτερικό για να κανεις ειδίκευση σε κάτι ουσιαστικά θα εκπαιδευτείς θα μετράει αυτό στο βιογραφικό σου θα πληρώνεσαι θα ασχολείσαι με το αντικείμενο σου και γενικά είναι η χρυσή τομή για αυτό που θες να κανεις... είσαι φυσικός φυσικός η τώρα τα καινούργια φιντάνια από το ΕΜΠ ?
marmagia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Αυτο ονομάζεται εκπαιδευτικός τουρισμός, καλύτερα ζητά απο τους γονείς σου (που μάλλον σε χρηματοδοτούν σε αυτο το εγχείρημα) η αν έχεις εσυ τα χρήματα απο δικη σου προσωπική εργασια να πας διακοπές 5 μηνες παρα να κανείς κάτι τέτοιο. Θα είσαι χειριστος σε οτιδήποτε κανείς απο τη στιγμή που δε το επέλεξες και απλα το αποδέχτηκες σαν ένα έμμεσο τροπο διακοπών και θα σπάσουν τα νεύρα σου γιατι τελικα μάλλον θα βρεθείς να έχεις και μάθημα απο πάνω. Sent from my iPhone using Insomnia 1
kalantas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Ρε μαγκες δε ζητησα κριτικη, ειμαι φυσικος φυσικος και δεν εχω ζησει στην ευρωπη, περασα στηνμπολη μου και ζω τοσα χρονια εδω χωρις να εχω αλλαξει παραστασεις, και δε νομιζω οτι αν πηγαινα εξω για να κολοβαρεσω επισημως θα ηταν και τοσο καλα... Σε φαση θα επιανα μια κουβεντα "-τι κανεις εδω?" " -καθομαι" Δε θα ηταν και τοσο περιφανη απαντηση.. Καλυτερα να ελεγα σπουδαζω.. Γενκα ο λογος που θελω να φυγω εινα για να ζησω κανα χρονο εξω και βλεπουμε, οραιαιο θα ηταν και να δουλευα καπου αντι να σπουδασω αλλα δε νομιζω οτι ενας φυσικος ειναι και τοσο πειριζητητος και θελω να το κανω απο σεπτεμβρη γιατι δε τη παλευω καθολου. Αν καποιος εχει να προτεινει καποια 8 ωρη δουλια στην ευρωπη ευχαριστως αλλα επειδη απο οσο κοιταξα δε το βλεπω ευκολο ειπα να σπουδασω καπου για λιγο μια και ειμαι 26 και δε νομιζω οτι ειναι και τοσο κοινωνικα αποδεκτο να καθομαι σε αυτη την ηλικια και να κωλοβαραω.. Ειδικα στην ευρωπη.. αν καποιος εχει να προτεινει κατι επι του θεματος ευχαριστως Εκτως αυτου αλλο το να παω διακοπες μονος μου 5 μηνες και αλλο να ειμαι σε ενα περιβαλλον που αναγκαστικα 9 μηνες θα συναναστρεφομαι τα δια ατομα.. Πιο πολλες ευκαιριες για γνωριμες
rg550 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Οπότε θες να κάνεις μεταπτυχιακό για να έχεις άλλοθι να κωλοβαράς επισήμως... αυτό θα το πείς και στη συνέντευξη του μεταπτυχιακού που θα σε καλέσουν; γιατί θα πρέπει να τους εξηγήσεις γιατί διάλεξες το πρόγραμμά τους. Επίσης σου έχω σοκαρισρικά νέα, εαν αρχίσεις ένα μεταπτυχιακό - σε οποιαδήποτε σοβαρή Ευρωπαική χώρα- δεν θα έχεις τόοσο χρόνο για κωλοβάρεμα, ιδίως οταν μπει ο καθηγητής στην αίθουσα και με το καλημέρα θα εχεις για την επόμενη να παραδώσεις εργασία.... πίστεψε με.. Κανένας δε σου κάνει κριτική, προφανώς δεν κατάλαβες τι σου απάντησαν οι συμφορουμίτες απο πάνω... εφόσον δεν έχεις σοβαρές βλέψεις για μεταπτυχιακό ΜΗ το κάνεις καθώς θα είναι χάσιμο χρόνου και χρήματος.. είναι μια μη συμφέρουσα επένδυση απο τη στιγμή που δε σε ενδιαφέρει ή δε καίγεσαι να εξειδικευτεις κάπου στον τομέα σου. Προτιμότερο να ψαξεις μια δουλεια, έστω λάντζα για αρχή! Αν πάντως επιμένεις στο μεταπτυχιακό, τράβα Ολλανδία μεριά, καθώς τα μεταπτυχιακά στο UK είναι πανάκριβα για να τα κάνει κάποιος απο χόμπυ.. (εκτός και αν σου τρέχουν απο τα μπατζάκια, τότε πάσο!) Να σε ρωτήσω κάποια πράγματακια; 1. έχεις πάει ποτέ ταξίδι κάπου εκτός Ελλάδας; 2. γνωρίζεις πως είναι τα εκπαιδευτικά συστήματα των άλλων χωρών ή νομίζεις οτι είναι σαν και το δικό μας; 1
kalantas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Και εχω παει ταξιδι εκτως ελλαδας και ξερω οτι θα επρεπε να ασχοληθω. Που εχω σκοπο να το κανω και στην τελικη αν δε μου αρεσει η βαρεθω το αφηνω. Δε μπορω να καταλαβω γιατι κανουμε αυτη τη συζητιση και περναει ο χρονος, εγω ρωτησα ξεκαθαρα αν ξερετε πανεπιστημια που να προλαβαινω ακομα τα deadlines, και σας ευχαριστησα εκ των προτερων Την ολλανδια την κοιταω αλλα αν δε κανω λαθος εχουν κλεισει τα deadli es για σεπτεμβρη δυτστυχως.... Αν καποιος ξερει το αντιθετο παρακαλω ας το πει
evabb Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 αυτο το πραμα να θελει καποιος να κανει κατι και να πεφτουν οι αλλοι πανω του κανουν ηθικο κυριγμα η να του προτεινουν κατι εντελως αλλο, ειναι σπαστικο οσο δεν παιρνει αλλο. δεν σας πεφτει λογος αν θελει να κανει μεταπτυχιακο για οποιονδηποτε λογο. δεν ζητησε συμβουλες. πληροφοριες ζητησε. οντοπικ. στο VUB στις βρυξελλες νομιζω εχει αγγλοφωνο μαστερ σχετικο με φυσικη. ισως και να προλαβενεις γτ μπαινεις κατευθειαν επειδη εισαι ηδη φυσικος. 2
marmagia Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Έχω κάποια στο Μυαλο μου αλλα θα τα ξοιταξω πρώτα πριν τα γράψω. Ένα απο αυτα είναι το Sussex που κατα 99% δε έχει κλείσει ακόμα για το 2012 Sent from my iPhone using Insomnia 1
gigisoni Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) οντοπικ. στο VUB στις βρυξελλες νομιζω εχει αγγλοφωνο μαστερ σχετικο με φυσικη. ισως και να προλαβενεις γτ μπαινεις κατευθειαν επειδη εισαι ηδη φυσικος. Και το ULB έχει κάτι αγγλόφωνα μάστερ, κοίτα εδώ αν σε βολεύει κάποιο http://www.ulb.ac.be/ma/en/ma-en.html έχω έναν φίλο κάνει διδακτορικό στα αγγλικά στο ULB και έχει τελειώσει φυσικό, περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω. Και δεν γνωρίζω αν μπορείς να κάνεις αίτηση, ή αν έχεις αργήσει ψάξτο στο σάιτ αν σε ενδιαφέρει Για VUB οι αιτήσεις έχουν κλείσει, για του χρόνου μόνο. Οι εγγραφές είναι ακόμα ανοιχτές, αλλά πρέπει να έχεις κάνει αίτηση http://www.vub.ac.be...accept-language Επίσης είναι και το συνεργαζόμενο με το καθολικό πανεπιστήμιο στο Leuven, δεν είναι μακρυά από τις Βρυξέλλες γύρω στα 20 χλιμ, νομίζω ότι δεν έχουν κλείσει οι αιτήσεις, δες το, έχει πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα http://onderwijsaanb.../opleidingen/e/ Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2012 από gigisoni
ggQQbb Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Πάνε ένα ταξιδάκι στην Ταιλάνδη να "ηρε-μήσεις" 1
chill Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Πάνε ένα ταξιδάκι στην Ταιλάνδη να "ηρε-μήσεις" Beware of the girls with spare parts though 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα