Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

Μετέφερα πρόσφατα το desktop pc μου κάπως ατσούμπαλα και όταν το πήγα στο σπίτι και το σύνδεσα δεν μου εμφάνιζε τίποτα στην οθόνη αλλά το pc ακουγόταν ότι δούλευε κανονικά.

Ανοίγω το κουτί λοιπόν, βγάζω την κάρτα γραφικών και βλέπω δυο σπασμένα δοντάκια στις άκρες της κάρτα γραφικών (το έχω βγάλει και foto) … υπάρχει περίπτωση να φτιάχνουν αυτά τα πράγματα ??

post-242896-0-01149900-1343848126_thumb.jpg

post-242896-0-29054800-1343848135_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχεις δίκιο φίλε mchls αλλά όταν έβαλα άλλη κάρτα γραφικών όλα δούλευαν ρολόι ,τι λες να φταίει ?

Πριν από μια εβδομάδα ήταν άθικτο το pc με την geforce 9600 και ήταν κομπλέ, δηλαδή δούλευε κανονικά, αλλά όταν το μετέφερα και μετά πήγα να το ανοίξω δεν μου εμφάνιζε τίποτα στην οθόνη...

Δημοσ.

Εβαλες αλλη καρτα γραφικων, και ειχες εικονα, ε;...Hmm...

Αδυνατω να σκεφτω τι μπορει να πηγε στραβα κατα την ατσαλη μεταφορα...Καρτα ειναι οχι σκληρος δισκος με μηχανικα μερη...

Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο της ''τραυματισμενης'' καρτας γραφικων; Ανοιχτο και οσο γινεται ευκρινεστερο πλανο, να δω ολη την επιφανεια της...

Δημοσ.

Τελικά βρήκα τι έπαθε, την πήγα σε έναν που ξέρει από αυτά και μου είπε ότι έχει σκάσει ένας πυκνωτής από την πίσω μεριά της κάρτας γραφικών στην γωνία εκεί που παίρνει ρεύμα, μάλλον δεν πάταγε καλά το καλώδιο του ρεύματος πίσω πίσω δίπλα απ τον πυκνωτή και γι αυτό έσκασε ή ήρθε η ώρα να χαλάσει ο πυκνωτής από μόνος του …

ανεβάζω εικόνες να δεις ,αν μπορείς πες μου την γνώμη σου!

post-242896-0-73300200-1344067924_thumb.jpg

post-242896-0-46949500-1344067941_thumb.jpg

post-242896-0-12365400-1344067962_thumb.jpg

post-242896-0-64683600-1344067983_thumb.jpg

Δημοσ.

Τελικά βρήκα τι έπαθε, την πήγα σε έναν που ξέρει από αυτά και μου είπε ότι έχει σκάσει ένας πυκνωτής από την πίσω μεριά της κάρτας γραφικών στην γωνία εκεί που παίρνει ρεύμα, μάλλον δεν πάταγε καλά το καλώδιο του ρεύματος πίσω πίσω δίπλα απ τον πυκνωτή και γι αυτό έσκασε ή ήρθε η ώρα να χαλάσει ο πυκνωτής από μόνος του …

ανεβάζω εικόνες να δεις ,αν μπορείς πες μου την γνώμη σου!

Κοιτα...

Χωρις να εχω καμια μεγαλη εμπειρια και γνωση, απο οσο βλεπω ο πυκνωτης που εχεις κυκλωσει με κοκκινο χρωμα, φαινεται κομπλε...Ουτε φουσκωμενος ειναι, ουτε διαρροη ηλεκτρολυτη παρατηρω, και φυσικα ουτε σκασμενος ειναι...

Δημοσ.

μηπως εχει προβλημα το καλωδιο τροφοδοσιας που μπαινει στο 6-pin βυσμα της καρτας? μπορει να μην κανει καλη επαφη κλπ.

υπαρχουν καλωδια/ανταπτορες που απο 2 x molex βγαζουν 1 x 6-pin

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ,τελικά άλλαξα το 6-pin που έδινε ρεύμα στην κάρτα γραφικών και τελικά δούλεψε μια χαρά ,ουτε σκασμένος πυκνωτής ούτε τίποτα ,ένα καλώδιο ήταν μόνο…

Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...