NickTheGreek Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα! Έχω 4 GB μνήμης (4x1) και θέλω να την αναβαθμίσω στα 8. Εννοείται πως δεν υπάρχει άλλο slot διαθέσιμο στην μητρική, γι αυτό θα θελα να μάθω να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιο μαγαζί που να αναλαμβάνει να "αγοράσει" πίσω τα 4x1 και να μου δώσει 2x4, ώστε ουσιαστικά να πληρώσω την διαφορά, δηλαδή τα 4 GB.
zarzonis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Τι ακριβώς έχεις DDR2 ή DDR3... Όπως και να έχει το μηχάνημα θα είναι αλλιώς με επιπλέον ram χωρίς συζήτηση επ αυτού...
ninos30 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Εγώ πάλι δεν νομίζω ότι θα έχει καμία διαφορά, εκτός κι αν χρησιμοποιεί εξειδικευμένα προγράμματα που θέλουν RAM (κυρίως αυτά που διαχειρίζονται μεγάλα αρχεία πχ για video/photo editing). Για games για παράδειγμα νάδα!
NickTheGreek Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 DDR3 είναι. Παιδιά δεν ρωτάω αν θα με οφελήσει ή όχι, αλλά αν ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα ώστε να μην χρειαστεί να αγοράσω 8GB, αλλά μόνο τα 4.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 δεν γνωρίζω κάποιο αλλά δύσκολα θα βρεις, καλύτερα να βάλεις αγγελία... επίσης μην πας σε 4x2gb, πήγαινε σε 2x4gb... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα