Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παντως ουτε το ποκετ ειχε φλας... Απλα ηταν πιο επενδυτικο!! Υπαρχει καποιος που πηρε και το Καρλ και το ποκετ? Ισως αφου το πηγαν 6 μηνες να γινεται ενεργοποιηηση και αλλου πακετου...

Εγω αν θυμαμαι καλα' date=' κατι εχασε, αλλα δεν θυμαμαι τι... Μαλλον την αρχικη "δοση"[/quote']

Δίκιο μάλλον ήταν τόσο καλή η προσφορά που το ξέχασα. :-P

Τελικά το παλικάρι δεν αναφέρει αναλυτικά τι προέκυψε με την ανανέωση πάνω στον αριθμό που αγόρασε από προηγούμενη προσφορά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πήρε και τις 2 συσκευές. Σε τελική ανάλυση πέτρα από ένα κατάστημα και κάνετα όλα επιτόπου. Πάντως δεν έχασε κάτι ακόμα, τουλάχιστον.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App

Δημοσ.

Δίκιο μάλλον ήταν τόσο καλή η προσφορά που το ξέχασα. :-P

Τελικά το παλικάρι δεν αναφέρει αναλυτικά τι προέκυψε με την ανανέωση πάνω στον αριθμό που αγόρασε από προηγούμενη προσφορά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πήρε και τις 2 συσκευές. Σε τελική ανάλυση πέτρα από ένα κατάστημα και κάνετα όλα επιτόπου. Πάντως δεν έχασε κάτι ακόμα, τουλάχιστον.

Πάντως εγώ που είχα πάρει το carl, δεν με άφησαν να πάρω στο ίδιο νούμερο και την 2η συσκευή!

Έπρεπε να κάνω 2ο νούμερο και το ψάχνανε 1 βδομάδα με τα κεντρικά αυτό το ζήτημα....

Δημοσ.

οσο παει βγαινουν και καλυτερες προσφορες με αυτο το συστημα της wind!

εγω θα περιμενω το επομενο, ισως ειναι κανα galaxy y χαχα

Δημοσ.

εγω θα περιμενω το επομενο' date=' ισως ειναι κανα galaxy y χαχα[/quote']

Από το στόμα σου και στου πίου το αυτί.

Δημοσ.

εγώ πήρα και carl & galaxy pocket αλλά ακόμα δεν μου μπήκε ο χρόνος από το pocket. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και περιμένω νέα...

Δημοσ.

εγώ πήρα και carl & galaxy pocket αλλά ακόμα δεν μου μπήκε ο χρόνος από το pocket. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και περιμένω νέα...

Μια από τα ίδια... με Q. Χθες ήρθε το pocket επιτέλους, πολύ καλύτερο του Carl, κι ίσως λόγω επεξεργαστή και μνήμης καλύτερο και του Fire (αν και χάνει καθαρά σε φωτογραφική και βίντεο, ενώ το Motorola σίγουρα δείχνει πιο "γκλαμουράτο").

Δημοσ.

Μια από τα ίδια... με Q. Χθες ήρθε το pocket επιτέλους, πολύ καλύτερο του Carl, κι ίσως λόγω επεξεργαστή και μνήμης καλύτερο και του Fire (αν και χάνει καθαρά σε φωτογραφική και βίντεο, ενώ το Motorola σίγουρα δείχνει πιο "γκλαμουράτο").

μονο και μονο του full keyboard νομιζω απευθενεται σε διαφορετικο κοινο.. εγω πχ δεν τα μπορω καθολου τα chatphones αυτα με τα πληκτρολογια.. αλλα για entry level ανδροιδ συσκευη ειναι μια χαρα.. ειδικα αν καποιον τον βολευει το keyboard. Οι μονες αλλες διαφορες που βλεπω να εχει ειναι οτι εχει proximity sensor και κατα 220mAh μεγαλη μπαταρια.
Δημοσ.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4612&idPhone2=4045

Πολύ μεγάλος χρόνος αναμονής όμως για το Pocket, στα συν και το μικρό SAR στο κορμί, μιας κι όλοι (ανεξάρτητα αν μιλάμε) το κουβαλάμε πάνω μας.

Από χθες παίζω μαζί του, έβαλα τον Τιτάνα στην άκρη και το ζορίζω... Αν είχε κι ένα φλας θα ήταν μια χαρά πολυεργαλείο...

Δε φοβάμαι τώρα στη δουλειά όπως με τον Τιτάνα, μην πέσει, μη σπάσει... δουλεύει και την cosmote 2in1 μια χαρά...

Δημοσ.

http://www.gsmarena....2&idPhone2=4045

Πολύ μεγάλος χρόνος αναμονής όμως για το Pocket, στα συν και το μικρό SAR στο κορμί, μιας κι όλοι (ανεξάρτητα αν μιλάμε) το κουβαλάμε πάνω μας.

Από χθες παίζω μαζί του, έβαλα τον Τιτάνα στην άκρη και το ζορίζω... Αν είχε κι ένα φλας θα ήταν μια χαρά πολυεργαλείο...

Δε φοβάμαι τώρα στη δουλειά όπως με τον Τιτάνα, μην πέσει, μη σπάσει... δουλεύει και την cosmote 2in1 μια χαρά...

στο phonearena που κοιταξα εχει πιο αναλυτικα info και για το fire και για το pocket

με το fire να εχει talk time (3g) δυο ωρες παραπανω και stand by time (3g) 260 παραπανω ωρες

γενικοτερα και τα δυο θα τα πηγαινουν πολυ καλα στον τομεα μπαταρια, οποτε either way

ειναι πολυ καλες επιλογες :) (λογικο παντως θα ηταν το fire να τα πηγαινει καλυτερα με μικροτερο

επεξεργαστη και περισσοτερα mAh)

Edit: παιδια το pocket υποστηριζει Μultitouch? διοτι στο fire διευκρινιζει πως ναι ενω στο pocket oxι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...