manosfp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Σήμερα με πήραν για την παραλαβή. Οποίος θέλει το τηλ ας ενημερώσει. Sent from my iPhone using Insomnia
newtech Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Οποιος προλαβε πρόλαβε. Αραγε εχουν τεμάχια στα χέρια τους ή πουλάνε αέρα; Μα εχει 1 εβδομαδα. Ουσιαστικα τζαμπα τα δινουν. Εγω.. Πηρα ZTE CARL + 1 πηρε φιλος μου 2 Samsung Pocket + 2 φιλοι μου και 1 motorola αλλος φιλος Οποτε καθε αλλο παρα ΑΕΡΑ πουλανε.
rohas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μόλις έλαβα σημερα τηλεφωνο απο Wind για την προσφορα (ειχα κανει Παρασκευή την αίτηση) οποτε περιμένετε λίγο όσοι κανατε την αιτηση και σας ήρθε email επιβεβαιωσης.Η διαδικασια -οπως αναφερθηκε και πιο πανω- ειναι 1) Στελνουν το κινητο μεσω ACS 2) Πληρωνεις το courier στο σπιτι ή στο μαγαζι ACS (εαν δεν εισαι σπιτι οταν ερθει το courier) τα 69 γιουρια 3) Η ACS ενημερωνει τη Wind οτι πληρωθηκε οποτε και ξεκιναει η πιστωση του χρονου (υποθετω μετα απο καποιες μερες,ας μας διαφωτισει καποιος με προηγουμενη προσφορα ποτε ξεκινησαν να πιστωνουν τον χρονο ομιλιας)
nevermore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εμένα με πήραν χθες τηλ αλλά ήμουν παραλία και δεν το άκουσα! Με ξαναπήραν σήμερα ευτυχώς και παραλαμβάνω τρίτη
l3ft3r1s Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 ...Η ACS ενημερωνει τη Wind οτι πληρωθηκε οποτε και ξεκιναει η πιστωση του χρονου (υποθετω μετα απο καποιες μερες,ας μας διαφωτισει καποιος με προηγουμενη προσφορα ποτε ξεκινησαν να πιστωνουν τον χρονο ομιλιας) Σε εμένα η πρώτη πίστωση 2 εργάσιμες μετά την παραλαβή, και οι επόμενες πιστώσεις κάθε 1η του μήνα - ανεξάρτητα του πότε έγινε η πρώτη πίστωση.
achilles_g_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Είχα κάνει την αίτηση 4 Αυγούστου κι έχω πάρει email επιβεβαίωσης. Δεν με έχουν πάρει ακόμη τηλέφωνο..Που πρέπει να απευθυνθώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα