Προς το περιεχόμενο

Logitech Illuminated Keyboard 29,90 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος, Logitech Illuminated Keyboard 29,90 € σε προσφορά από το Πλαίσιο (μην αρχίσετε να κράζετε... το έχει κανονικά με online παραγγελία - όχι μόνο σε καταστήματα)

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Logitech-Illuminated-920-001258.htm

Στον τσιγκούνη από €75+

http://www.skroutz.gr/s/65076/Logitech-Illuminated.html

9727.1.0.jpg.jpeg

• Like 10
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπεκυψα και παρηγγειλα ένα. Αχχ τι με κανεται. Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να μην το τιμήσεις. Τις ευχαριστίες μου στον topic starter.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App

Δημοσ.

Ας με πεισει καποιος να μην το παρω B)

Εμένα πάντως δεν βρέθηκε κανένας να με πείσει... Ίσως βέβαια να φταίει και το γεγονός ότι είμαι μόνος στο σπίτι... :-D

http://www.amazon.co...howViewpoints=1

To most helpful review με 1 αστεράκι για το spacebar? :mellow:

Εγώ μάλλον δεν θα το τιμήσω....

Έχεις αλήθεια πατήσει πολλές φορές το Space Bar στα τελευταία 15mm της άκρης του; Υπερβολικός ο σχολιαστής νομίζω...

Αλήθεια... το update στο τέλος το διάβασες ή απλά ψάχνεις λόγο για να μην το πάρεις;;;; :-D

I then called Logitech direct who were very good and immediately sent me another replacement. Space bar is fine. They advised that there had been a faulty batch sent out?!

άντε τώρα να δούμε τι λόγο θα βρεις... :-D

Δημοσ.

Εμένα πάντως δεν βρέθηκε κανένας να με πείσει... Ίσως βέβαια να φταίει και το γεγονός ότι είμαι μόνος στο σπίτι... :-D

Έχεις αλήθεια πατήσει πολλές φορές το Space Bar στα τελευταία 15mm της άκρης του; Υπερβολικός ο σχολιαστής νομίζω...

Αλήθεια... το update στο τέλος το διάβασες ή απλά ψάχνεις λόγο για να μην το πάρεις;;;; :-D

I then called Logitech direct who were very good and immediately sent me another replacement. Space bar is fine. They advised that there had been a faulty batch sent out?!

άντε τώρα να δούμε τι λόγο θα βρεις... :-D

Ψάχνω λόγο να μην το πάρω! :-D Άσε που μου περιορίζει και τον ζωτικό χώρο στο γραφείο επειδή έχει κολλημένο το(πώς το λένε δεν θυμάμαι) που βάζεις τον καρπό πάνω! Ήταν και παλιός μου προβληματισμός αυτός!!! B)

Να πω την αλήθεια δεν διάβασα όλο το ριβιού.

Δημοσ.

Συνεχιζω και προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να μην το παρω και διαβαζω αρκετα σχολια απο αμαζον που λενε οτι σπανε τα πληκτρα μετα απο λιγους μηνες οπως επισης και το προβλημα με το spacebar...

Παραλληλα ειμαι και στο σταδιο ολοκληρωση της παραγγελιας !!! χαχαχαχα σε λιγο το λινκ θα λεει product not available !!!

Δημοσ.

To πληκτρολόγιο έχει απίστευτη αίσθηση. Το χρησιμοποιούσα για ένα μήνα περίπου σε PC γραφείου.

Η προσφορά είναι απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ. Μπράβο στον karasardelis που την ανακάλυψε και την μοιράστηκε μαζί μας.

Δημοσ.

Συνεχιζω και προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να μην το παρω και διαβαζω αρκετα σχολια απο αμαζον που λενε οτι σπανε τα πληκτρα μετα απο λιγους μηνες οπως επισης και το προβλημα με το spacebar...

Παραλληλα ειμαι και στο σταδιο ολοκληρωση της παραγγελιας !!! χαχαχαχα σε λιγο το λινκ θα λεει product not available !!!

Βρε δεν πάνε να γίνονται και μόνα τους θρύψαλα; Τρία χρόνια εγγύηση δίνει το Πλαίσιο... το μόνο πράγμα που εμπιστεύομαι στο Πλαίσιο είναι η εγγύησή τους... :-D

• Like 1
Δημοσ.

Πέρασε σε κατάσταση "Αναμένεται σύντομα"... από εδώ και πέρα όποιος παραγγείλει δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα το λάβει... Βοήθειά σας... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...