Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Ειπα οτι δεν ειναι προσφορα; Σου χαριζουν ειπες και ειπα οτι δεν στο χαριζουν...Ειδικα αν δεν κανει σε καποιον για τους χ λογους και τα 30 πολλα ειναι. Οποιος ψηνοταν να το παρει στα 49 του Πλαισιου μια χαρα ειναι στα 30. Τελικά μου φαίνεται ότι a caballo regalado, no le mires el diente...
solamnic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μην βάζετε τέτοιες προσφορές... Μας φεύγουν τα χρήματα (να δούμε αν θα το λάβουμε τελικά γιατί μου έβγαλε το αναμένεται σύντομα )
c0prse_grinder Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μην βάζετε τέτοιες προσφορές... Μας φεύγουν τα χρήματα (να δούμε αν θα το λάβουμε τελικά γιατί μου έβγαλε το αναμένεται σύντομα ) Eχει λαβει κανεις email επιβεβαιωσης? (εννοω απαυτους που καναν την παραγγελια απ'τη στιγμη που το προιον μπηκε σε status "αναμενεται συντομα" και μετα) Επισης διαβαζω πολυ καλες κριτικες για το keyboard (newegg, amazon) Kαι εφοσον δεν εχω κανενα απολυτως θεμα με το γεγονος να ειναι full english το keyboard, μου φαινεται ιδανικη η τιμουλα του! (επισυναπτω και καμηλα!) edit: Ελαβα και εγω, ΟΚ
karasardelis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Αν φας την τιμη των 79 που βλεπεις στο σκρουτζ ναι νομιζεις οτι σου χαριζουν γαιδαρο... Ελα ομως που παιζει σε ολη την Ευρωπη απο 50 ευρω και για εμας με δωρεαν μεταφορικα στα 53 ευρω (http://www.logitech..../keyboards/4740) Στα 53 που λες (41 GBP τιμή ειδικής προσφοράς 69.99 GBP αρχική τιμή) το δίνει η Logitech από το Special Offer Store που έχει, μέσα από την κατηγορία Closeout (http://www.logitech.com/en-gb/special-offers/closeout) εκεί που σκοτώνει ότι έχει σε μεγάλο στοκ δηλαδή ή πριν τα αποσύρει. Το πλαίσιο λοιπόν, το δίνει σχεδόν 45% χαμηλότερα από την πλέον σκοτωμένη τιμή του ίδιου του κατασκευαστή και ακόμα έχουμε λόγο να γκρινιάζουμε; 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Αν διαβαζες προσεκτικα και ηξερες λιγα Ισπανικα, θα καταλαβαινες οτι δεν γκρινιαζω απλα αντεδρασα στο "μας χαριζουν αλογο (γαιδαρο) και τον κοιταμε στα δοντια". Εμενα δεν μου μοιαζει η τιμη για δωρο, σε οσους μοιαζει θα χαρω πραγματικα να το παρουν. Κοιταξτε μονο μην αρχισετε σε λιγες ωρες καποιοι να γκρινιαζετε αν αρχισουν οι ακυρωσεις. (μακαρι να παρουν ολοι)
Angeldust Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 To πληκτρολόγιο πάντως τα σπάει, το έχω εδώ και 1 χρόνο περίπου και δεν το αλλάζω με κανένα άλλο.
c0prse_grinder Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 δεν νομιζω να γκρινιαξει πολυς κοσμος αν γινει κατι τετοιο.. νομιζω οτι πλεον η ακυρωση σ'ενα προιον προσφορας ειναι κατι που ολοι περιμενουμε στο πισω μερος του μυαλο μας.. τουλαχιστον ελπιζω να παραλαβουν τα παιδια που προλαβαν και το πηραν οσο ηταν ακομη διαθεσιμο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 ... νομιζω οτι πλεον η ακυρωση σ'ενα προιον προσφορας ειναι κατι που ολοι περιμενουμε στο πισω μερος του μυαλο μας.. Ελληνας καταναλωτης... Ευγε... - (με ή χωρις...)
c0prse_grinder Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Ελληνας καταναλωτης... Ευγε... - (με ή χωρις...) δηλαδη? ειπα κατι που δεν ισχυει? μετα απο τοσες φορες που χω δει να ακυρωνονται παραγγελιες δεν ειναι αναμενομενο να εχω στο πισω μερος του μυαλου μου και την ακυρωση?
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Οταν παραγγελνεις κατι που ειναι σε προσφορα και εισαι ηδη ετοιμος να φας ακυρο και να μην τρεχει κατι, ειναι σημαδι της ποιοτητας της αγορας και του καταναλωτη που την συντηρει. 2
alexx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Το παραγγειλα και γω. Για να δω αν θα το παραλαβω!!
c0prse_grinder Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Κοιταξτε μονο μην αρχισετε σε λιγες ωρες καποιοι να γκρινιαζετε αν αρχισουν οι ακυρωσεις. (μακαρι να παρουν ολοι) Οταν παραγγελνεις κατι που ειναι σε προσφορα και εισαι ηδη ετοιμος να φας ακυρο και να μην τρεχει κατι, ειναι σημαδι της ποιοτητας της αγορας και του καταναλωτη που την συντηρει. με την αγορα στην οποια αναφερεσαι εχω ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ σχεσεις και μονο σε τετοιες ακραιες περιπτωσεις καλης τιμης. μονο απο amazon και ebay αγοραζω πλεον το οτιδιποτε... δεν νομιζω οτι ειμαι χαρακτηριστικο δειγμα του πελατη που συντηρει καταστηματα οπως το Πλαισιο. απ'την αλλη ομως συνειδητοποιώ (πλεον μετα απο αρκετο καιρο) πως εσυ εισαι χαρακτηριστικοτατο δειγμα χρηστη που κρατα τις εντασεις στα threads, no offense. just pure observation (ΚΑΙ! δεν προκειται να γραψω κατι αλλο, ειναι καλο thread και κριμα να περασει απο δω ο κυριος Poulinos και να το αμπαρώσει) 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μιλησα γενικα για την συμπεριφορα αυτη. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια, δεν περιμενα να ακουσω κατι καλυτερο απο σενα. Ακομα και τοτε που ειχα φαει μια ωρα να σε βοηθαω να διορθωσεις τα στραβα του συστηματος που ηταν να παρεις απο εκεινο το διαμαντι της αγορας που ακουει στο ονομα Mr. Smith και το υπερασπιζοσουν οσο δεν παει, στο τελος τα ακουσα... (Ειμαι χαρακτηριστικοτατο δειγμα χρηστη που κραταει εντασεις στα θεματα!!! Αλλο φορουμ διαβαζεις ή εγω γραφω σε αλλο) Καληνυχτα. 1
c0prse_grinder Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Βάλατε αποστολή ή παραλαβή απο κατάστημα; αποστολη και πληρωμη με αντικαταβολη, κλασικα..αλλα αν εχεις Πλαισιο κοντα σου δεν θα ταν κακη ιδεα να ελεγες να πας να το παρεις απο κει. δεν ξερω αν εχουν μεγαλο αποθεμα και οσο πιο γρηγορα παραλαβεις, αν παραλαβεις, τοσο το καλυτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα