Προς το περιεχόμενο

Logitech Illuminated Keyboard 29,90 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος, Logitech Illuminated Keyboard 29,90 € σε προσφορά από το Πλαίσιο (μην αρχίσετε να κράζετε... το έχει κανονικά με online παραγγελία - όχι μόνο σε καταστήματα)

http://www.plaisio.g...-920-001258.htm

Στον τσιγκούνη από €75+

http://www.skroutz.g...lluminated.html

9727.1.0.jpg.jpeg

Μπραβο karaxιsaridi(χουμορ κανω ετσι)παιδι μου!!αυτες ειναι προσφορες!!!

ξαναματαΜΠΡΑΒΟ!

εχω τρια κορυφαια Logitech πρηχτρολογια και να φανταστεις σκεφτομαι να αγορασω κιαλλο:Ρ

πολλα λαηκσ

υ.γ

τα αστερια που ειναι,να σου βαλω 5;;;

• Like 1
Δημοσ.

Λέτε να έχουμε κάποιο πρόβλημα όσοι βάλαμε παραλαβή από κατάστημα? Διάβασα κάτι περίεργα στο 3ο μέρος του email επιβεβαίωσης (αν θυμάμαι καλά) ότι οι προσφορές internet πρέπει να αποστέλλονται μεταφορικώς με αντικαταβολή και όχι με παραλαβή από το κατάστημα.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App

Δημοσ.

Λέτε να έχουμε κάποιο πρόβλημα όσοι βάλαμε παραλαβή από κατάστημα? Διάβασα κάτι περίεργα στο 3ο μέρος του email επιβεβαίωσης (αν θυμάμαι καλά) ότι οι προσφορές internet πρέπει να αποστέλλονται μεταφορικώς με αντικαταβολή και όχι με παραλαβή από το κατάστημα.

μα δεν ειναι Web προσφορά η συγκεκριμενη τιμη του logitech..! τουλαχιστον ετσι νομιζω ..εχω την εντυπωση οτι θα το εγραφε απο κατω αν ηταν "Web προσφορά"

Εdit: Λες να ειναι αυτο που λεει απο πανω "LstIo.png" σημαδι οτι ειναι web προσφορα?

Edit2: Τελικα δεν ειναι, αν ειναι web προσφορα γραφει αυτο που γραφει και εδω :)

Δημοσ.
μα δεν ειναι Web προσφορά η συγκεκριμενη τιμη του logitech..! τουλαχιστον ετσι νομιζω ..εχω την εντυπωση οτι θα το εγραφε απο κατω αν ηταν "Web προσφορά"

Εdit: Λες να ειναι αυτο που λεει απο πανω "" σημαδι οτι ειναι web προσφορα?

Edit2: Τελικα δεν ειναι' date=' αν ειναι web προσφορα γραφει αυτο που γραφει και εδω :)

Κομπλέ. Σε ευχαριστώ για το ψάξιμο και βοήθεια. Δεν πολύ αγοράζω μέσω internet από πλαίσιο. Άντε με το καλό να παραλάβουμε!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ως κάτοχος εδώ και 1,5 χρόνο έχω να πώ πώς είναι φοβερό πληκτρολόγιο. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα φάτε άκυρο,καθώς η τιμή είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή (όταν είχα αποφασίσει να το πάρω το εν λόγο κατάστημα το είχε 87 και μέχρι πρίν από 2-3 μήνες 75), αλλά και διαθεσιμότητα από ελάχιστη έως καθόλου. Φίλος που είδε πρόσφατα το δικό μου και ήθελε να το πάρει,πέρασε από 3 Πλαίσιο και τελικά του βρήκαν 1 διαθέσιμο στον Πειραιά!!!

Δημοσ.

Κρατιέμαι ακόμα και δεν το έχω παραγγείλει :D

Ευτυχώς βγήκε αυτό το αναμένεται σύντομα και με καθησύχασε λίγο :P

Δημοσ.

η τιμη ειναι τοσο καλη, που καθομαι και σκεφτομαι, οτι ενω εχω λαπτοπ, θελω να το παρω για να υπαρχει για το μελλον.... :P

sick... :-)

• Like 2
Δημοσ.

Μου έστειλαν email και μήνυμα ότι παρουσιάστηκε σφάλμα στην παραγγελία και θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Και εγώ που χαιρόμουν καθώς είχα παραγγείλει πριν βγάλει αναμένεται σύντομα. Άντε να δούμε τι θα γίνει.

Δημοσ.

Κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα

διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά που επιλέξατε.

Είχα παραγγείλει απο τους πρώτους!

ΜΟΥΦΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!

ΠΛΑΙΣΙΟ Forever!

Δημοσ.

Μέχρι και το προϊόν κατέβασαν από την ιστοσελίδα. Καλά κρασιά. "Το προϊόν δεν βρέθηκε"

Δημοσ.

Λέει και

"Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών προκειμένου

να το λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο."

Όταν λένε θα το λυσουνε τι εννούνε;

Υπάρχει περίπτωση να προτείνουνε τίποτα που να συμφέρει ή το λένε για να το λένε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...