solamnic Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Με πήραν τηλέφωνο το πληκτρολόγιο δεν υπάρχει ... -μήπως θέλετε κάποιο παρόμοιο με σχεδιασμό φουτουριστικό και φωτιζόμενο? - όπως? - το Turbo X το φωτιζόμενο, είναι πολύ καλό.. - $#$#$$$#%#$^#$%^#$%#$%#$%
c0prse_grinder Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Και γω τα ιδια ελαβα.. Καλα τα λεγα λοιπόν στις αρχικές σελίδες... Οσο και να θελουμε να μην ισχύει..μονο το amazon "υπάρχει"
Vasilis 07 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μα σας το είπα.Το Πλαίσιο ποτέ δεν είχε διαθεσιμότητα σε αυτό το πληκτρολόγιο. Μιλάμε καθαρά για προσφορά κράχτη. Όταν λένε θα το λυσουνε τι εννούνε; Υπάρχει περίπτωση να προτείνουνε τίποτα που να συμφέρει ή το λένε για να το λένε; Εννοούνε ότι θα σε πάρουν μια τυχαία ώρα, αγνοώντας αν είσαι απασχολημένος ή όχι και να σου προτείνουν κάτι αντίστοιχο στην τιμή που πωλείται. Τελευταία φορά που ασχολήθηκα με αυτούς ήταν πέρσι όταν είχε κάτι μνήμες RAM σε προσφορά (που τελικά δεν υπήρχαν). Με πήραν ψιλοαργά και ενώ ήμουν απασχολημένος ήθελαν να επιλέξω άλλες μνήμες δια τηλεφώνου!!!
johnbond Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Και γω τα ιδια ελαβα.. Καλα τα λεγα λοιπόν στις αρχικές σελίδες... Οσο και να θελουμε να μην ισχύει..μονο το amazon "υπάρχει" Εντάξει δεν είναι μόνο το Amazon..Έχει και μερικά ελληνικά αξιόπιστα που όταν βγάζουν προσφρά την εννούν..Πχ η Msystems . Οι προκλητικοί είναι πλέον γνωστοί.Πλαίσιο,Getitnow, Multirama,Public κτλ κτλ. -μήπως θέλετε κάποιο παρόμοιο με σχεδιασμό φουτουριστικό και φωτιζόμενο? - όπως? - το Turbo X το φωτιζόμενο, είναι πολύ καλό.. - $#$#$$$#%#$^#$%^#$%#$%#$% http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Turbo-X-DW200-Illuminated-Multimedia-Keyboard-CG-EL2035M.htm Εντελώς τυχαία έχει και αυτό 29.90. Κάποιος απο τους εκατοντάδες που παραγγείλανε θα το πάρει.Και 5% να είναι θα πουλήσουν τη μούφα τους! 1
c0prse_grinder Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 οντως απο msystems δεν ειχα ποτε παραπονο.. απλα η συχνοτητα των προσφορων στο amazon ειναι πολυ μεγαλυτερη.. κριμα παντως..πριν μερικα χρονια ολα αυτα (getitnow, e-shop κτλ) ηταν top..
spook Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Για άλλη μία φορά το πλαίσιο μας δείχνει τον κρυφό του εαυτό. Τηλεφώνησαν και μπλα μπλα μπλα. Τουτ τουτ τουτ. Επόμενη προσφορά παιδιά. Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App
karasardelis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Εγώ πάντως δεν έχω φάει ακόμα άκυρο... πιθανώς και να παραλάβω κανονικά. Στην σελίδα της παραγγελίας γράφει "Order has been checked". Για να δούμε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 κρίμα κι άξιζε το συγκεκριμένο, άνετα θα το αγόραζα αν δεν είχα mechanical...
solamnic Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Νομίζω τελικά ότι το όλο σκηνικό έγινε, με δόλωμα ελάχιστα κομμάτια Logitech, για να προωθήσουν το "παρόμοιο" (και σε ίδια τιμή) TurboX πληκτρολόγιο!!!!!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 κλασική εικονογραφημένη τακτική...
leros2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Σε μένα ακόμα τ'ιποτα.... το παρήγγειλα όταν ακόμα υπήρχε διαθεσιμότητα... Στην κατάσταση παραγγελίας γράφει : σε επεξεργασία ...
karasardelis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Σε μένα ακόμα τ'ιποτα.... το παρήγγειλα όταν ακόμα υπήρχε διαθεσιμότητα... Στην κατάσταση παραγγελίας γράφει : σε επεξεργασία ... Σύμφωνα με τα "terms" στην παρακάτω σελίδα: http://www.plaisio.gr/CorporateTerms.aspx?show=00.PlaisioTermsOfUse Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας θα λάβετε μια σειρά αυτοματοποιημένων e-mail, τα οποία θα αναφέρουν τη πρόοδο της παραγγελίας. Αυτά τα μηνύματα αφορούν τα εξής βήματα : Επεξεργασία παραγγελίας: Όταν η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από συνεργάτη της εταιρείας μας ο οποίος την ελέγχει ως προς την ορθότητα της. Κατάσταση picking: Η παραγγελία σας βρίσκεται στο στάδιο συγκέντρωσης προϊόντων στην αποθήκη μας. Τιμολόγηση : Τα προϊόντα της παραγγελίας συλλέχθηκαν και έχουν δρομολογηθεί για αποστολή στο χώρο σας. Μερικώς τιμολόγηση: Κάποιο/α από τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν συλλέχθηκε και έχει μείνει ως εκκρεμότητα. Θα σας παραδοθούν τα προϊόντα τα οποία αναφέρονται στο e-mail. Ακυρωμένη: Η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί από την αποθήκη: Το συγκεκριμένο αφορά παραγγελία για παράδοση σε κάποιο από τα καταστήματα μας από το τελικό πελάτη. Παρελήφθη από το κατάστημα: Το παρόν επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία έχει παραληφθεί από το κατάστημα της επιλογής σας και τα προϊόντα σας περιμένουν Αν δεν πάει σε picking δεν είναι σίγουρο ότι θα παραλάβεις... (εμένα πήγε)
Vasilis 07 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Νομίζω τελικά ότι το όλο σκηνικό έγινε, με δόλωμα ελάχιστα κομμάτια Logitech, για να προωθήσουν το "παρόμοιο" (και σε ίδια τιμή) TurboX πληκτρολόγιο!!!!!!!!! Αμφιβάλω αν είχαν έστω και 1 διαθέσιμο. Επίσης παλαιότερα το συγκεκριμένο το έδιναν από το stock house (εκθεσιακό δηλ.) στα 55 ευρώ. Άντε να πάμε στην επόμενη προσφορά κράχτη με αντιπρόταση προϊόν Turbo x. ΥΓ: Παρεπιπτόντως έχουν να μου στείλουν ενημερωτικό email κοντά 1 μήνα.Το σταμάτησαν ή με διέγραψαν ?
leros2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Σύμφωνα με τα "terms" στην παρακάτω σελίδα: http://www.plaisio.g...aisioTermsOfUse Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας θα λάβετε μια σειρά αυτοματοποιημένων e-mail, τα οποία θα αναφέρουν τη πρόοδο της παραγγελίας. Αυτά τα μηνύματα αφορούν τα εξής βήματα : Επεξεργασία παραγγελίας: Όταν η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από συνεργάτη της εταιρείας μας ο οποίος την ελέγχει ως προς την ορθότητα της. Κατάσταση picking: Η παραγγελία σας βρίσκεται στο στάδιο συγκέντρωσης προϊόντων στην αποθήκη μας. Τιμολόγηση : Τα προϊόντα της παραγγελίας συλλέχθηκαν και έχουν δρομολογηθεί για αποστολή στο χώρο σας. Μερικώς τιμολόγηση: Κάποιο/α από τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν συλλέχθηκε και έχει μείνει ως εκκρεμότητα. Θα σας παραδοθούν τα προϊόντα τα οποία αναφέρονται στο e-mail. Ακυρωμένη: Η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί από την αποθήκη: Το συγκεκριμένο αφορά παραγγελία για παράδοση σε κάποιο από τα καταστήματα μας από το τελικό πελάτη. Παρελήφθη από το κατάστημα: Το παρόν επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία έχει παραληφθεί από το κατάστημα της επιλογής σας και τα προϊόντα σας περιμένουν Αν δεν πάει σε picking δεν είναι σίγουρο ότι θα παραλάβεις... (εμένα πήγε) Δεν άντεξα και επικοινώνησα με το κατάστημα... Με ενημέρωσαν οτι αύριο να περάσω να παραλάβω ...
karasardelis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δεν άντεξα και επικοινώνησα με το κατάστημα... Με ενημέρωσαν οτι αύριο να περάσω να παραλάβω ... Αν παραλάβεις το δικό μου και δεν παραλάβω εγώ θα σε... κουρέψω!!!! :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα