STRS1992 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Τωρα πιο το.... προϊόν δεν είναι διαθέσιμο Αλλη φορα οι υπόλοιποι, αργήσαμε...
spook Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Με έχουν στην κατάσταση παραγγελίας επεξεργασία στοιχείων. Λέτε να δούμε άσπρη μέρα? Karasardelis εσύ έβαλες παραλαβή από κατάστημα ή αποστολή μέσω courier? Κατά τι ώρα έκανες παραγγελία? Θα επικοινωνήσω με το κατάστημα γιατί την κλήση από το τμήμα εξυπηρέτησης δεν το πρόλαβα. Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App Με έχουν στην κατάσταση παραγγελίας επεξεργασία στοιχείων. Λέτε να δούμε άσπρη μέρα? Karasardelis εσύ έβαλες παραλαβή από κατάστημα ή αποστολή μέσω courier? Κατά τι ώρα έκανες παραγγελία? Θα επικοινωνήσω με το κατάστημα γιατί την κλήση από το τμήμα εξυπηρέτησης δεν το πρόλαβα. Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App
karasardelis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Με έχουν στην κατάσταση παραγγελίας επεξεργασία στοιχείων. Λέτε να δούμε άσπρη μέρα? Karasardelis εσύ έβαλες παραλαβή από κατάστημα ή αποστολή μέσω courier? Κατά τι ώρα έκανες παραγγελία? Θα επικοινωνήσω με το κατάστημα γιατί την κλήση από το τμήμα εξυπηρέτησης δεν το πρόλαβα. Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App Εγώ την έβαλα λίγα λεπτά πριν ανοίξω το θέμα... παραλαβή από κατάστημα.... ακόμα σε picking είμαι βέβαια...
leros2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Έκανα παραγγελία περίπου 1 ώρα μετά την ανάρτηση του θέματος ... Στις παρατηρήσεις έγραψα : Παρακαλώ να παραλάβω το πληκτρολόγιο του Κarasardelis :mrgreen: 1
tigersgate6 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Έκανα παραγγελία περίπου 1 ώρα μετά την ανάρτηση του θέματος ... Στις παρατηρήσεις έγραψα : Παρακαλώ να παραλάβω το πληκτρολόγιο του Κarasardelis :mrgreen: τελικα δεν αντισταθηκα και εκανα την παραγγελια οσο και αν σας παρακαλεσα να με αποτρεψετε και τους αφησα σχολιο να παραλαβω το πληκτρολογιο του karasardelis που θα το παραλαμβανε ο leros2004 Πριν λιγο γυρισα απο δουλεια ...μου ειχαν στειλει mail οτι καποιο προβλημα υπαρχει στη διαθεσιμοτητα ... το στατους της παραγγελιας ομως ηταν start picking !!! Ετσι λοιπον επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν πως τελικα βρεθηκε ενα κομματι και Δευτερα παραλαμβανω ... Karasardelis μπραβο και παλι που το μοιραστηκες μαζι μας !!! 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 ΥΓ: Παρεπιπτόντως έχουν να μου στείλουν ενημερωτικό email κοντά 1 μήνα.Το σταμάτησαν ή με διέγραψαν ? Εγω παλι εχω διαγραφει τρεις φορες και δεν μου κανουν την χαρη να σταματησουν να μου στελνουν. Δουλευει καλα το συστημα τους απ οτι καταλαβα.
SwAToNeR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Εγω παλι εχω διαγραφει τρεις φορες και δεν μου κανουν την χαρη να σταματησουν να μου στελνουν. Δουλευει καλα το συστημα τους απ οτι καταλαβα. Στην δουλειά τους έχω πεί 7 φορές οτι το FAX είναι άλλο και ακόμα στέλνουν στο αρχικό νούμερο του κέντρου και όχι στο νούμερο του fax. Πάλι καλά έχουμε πια συναλλαγές μόνο κάθε 2 μήνες αλλά και για καλό και για κακό άλλαξα και κάτι στο κέντρο ώστε όποτε στέλνουν φαξ να μπορώ να το προωθώ εγώ στο φαξ και να μη μας σπάνε τα νεύρα. Είναι σπαστικό να χτυπάει όλο το κέντρο να σηκώνεις και να είναι φαξ ης τριπλούν. 1
karasardelis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 τελικα δεν αντισταθηκα και εκανα την παραγγελια οσο και αν σας παρακαλεσα να με αποτρεψετε και τους αφησα σχολιο να παραλαβω το πληκτρολογιο του karasardelis που θα το παραλαμβανε ο leros2004 Πριν λιγο γυρισα απο δουλεια ...μου ειχαν στειλει mail οτι καποιο προβλημα υπαρχει στη διαθεσιμοτητα ... το στατους της παραγγελιας ομως ηταν start picking !!! Ετσι λοιπον επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν πως τελικα βρεθηκε ενα κομματι και Δευτερα παραλαμβανω ... Karasardelis μπραβο και παλι που το μοιραστηκες μαζι μας !!! Αχαχαχαααα... Θα ήθελες εεεε;;; Αν δεν μου είχαν στείλει μήνυμα σήμερα να πάω να παραλάβω μπορεί και να σε πίστευα!!! Sent from my iPad using Insomnia 1
panosno1com Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 παντως ειναι μια χαρα πληκτρολογιο , ο φωτισμος ειναι αρκετος και επαρκης μπορω να πω (εχει 3 σταδια φωτισμου) και τα πληκτρα κανουν σα του λαπτοπ ...! μονο το spacebar εχει αρχισει να θυμιζει λιγο το «σπασιμο καρότων» που κανουν ως ηχο τα κλασσικα πληκτρολογια ! Το εχω κανα 2 χρονια περιπου ..!
c0prse_grinder Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 παντως ειναι μια χαρα πληκτρολογιο , ο φωτισμος ειναι αρκετος και επαρκης μπορω να πω (εχει 3 σταδια φωτισμου) και τα πληκτρα κανουν σα του λαπτοπ ...! μονο το spacebar εχει αρχισει να θυμιζει λιγο το «σπασιμο καρότων» που κανουν ως ηχο τα κλασσικα πληκτρολογια ! Το εχω κανα 2 χρονια περιπου ..! με τον πονο μας παιζεις?! αφου δεν μας το φερνουν! χαχα
solamnic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Γιατι σκας αφού είπαμε ότι υπάρχει το turbo x που έιναι σαφώς ανώτερο...
jordan4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μα φυσικά είναι ανώτερο.. Αφου για όποιο λόγο και να μας ενδιέφερε το logitech, όπως μου ειπαν στο τηλέφωνο, μπορεί να το καλύψει το turbo x..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Ωραιος τροπος για την προωθηση οσων turbo X πληκτρολογιων τους εμειναν στο ραφι παντως... Αντε να παιρνουν το δρομο του eshop κι αυτοι σιγα σιγα, να απαλλασεται η κοινωνια και η οικονομια του τοπου απο τετοιου τυπου επιχειρηματικα δαιμονια...
Vaggos02 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Εμένα γιατί δεν με έχουν πάρει ποτέ να μου προτείνουν κάτι άλλο απ αυτό που έχω παραγγείλει απ το Πλαίσιο; Παίζει να ναι επειδή έχω να ψωνίσω απ αυτούς εδώ κ 1.5 χρόνο...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Εμένα γιατί δεν με έχουν πάρει ποτέ να μου προτείνουν κάτι άλλο απ αυτό που έχω παραγγείλει απ το Πλαίσιο; Παίζει να ναι επειδή έχω να ψωνίσω απ αυτούς εδώ κ 1.5 χρόνο... Tελευταια φορα αγορασα πριν κανα 3ρι χρονια απο αυτους Η/Υ. Επιχειρησα να αγορασω καποια κομματια για ενα pc που πηρα φετος παλι απο αυτους. Για καθε τι που παραγγελνα μου κανανε τους επιστημονες και μου αντιπροτειναν αλλο με το προσχημα οτι δεν υπηρχε σε στοκ αυτο που ζηταγα εγω και οτι θα παρει πολυ καιρο να ερθει η επομενη παραγγελια ή για μερικα αλλα κομματια οτι δεν υπαρχει καν παραγγελια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα