Προς το περιεχόμενο

Logitech Illuminated Keyboard 29,90 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραιος τροπος για την προωθηση οσων turbo X πληκτρολογιων τους εμειναν στο ραφι παντως...

Αντε να παιρνουν το δρομο του eshop κι αυτοι σιγα σιγα, να απαλλασεται η κοινωνια και η οικονομια του τοπου απο τετοιου τυπου επιχειρηματικα δαιμονια...

Προφανώς η προσφορά αφορούσε κάποια τεμάχια τα οποία έφυγαν γρήγορα. Μην ξεχνάς πως μιλάμε για Πλαίσιο, οπότε μια προσφορά εκεί τραβάει περισσότερα βλέματα από ότι μία σε ένα μικρό μαγαζί. Αν δεν κάνεις γρήγορα, την χάνεις...

Εγώ πάντως αύριο πάω να το παραλάβω....

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς η προσφορά αφορούσε κάποια τεμάχια τα οποία έφυγαν γρήγορα. Μην ξεχνάς πως μιλάμε για Πλαίσιο, οπότε μια προσφορά εκεί τραβάει περισσότερα βλέματα από ότι μία σε ένα μικρό μαγαζί. Αν δεν κάνεις γρήγορα, την χάνεις...

Εγώ πάντως αύριο πάω να το παραλάβω....

ε αν δεν παραλαμβανε ουτε καν ο topis starter θα ηταν αιδιαστικο..

με γεια ευχομαι να το παραλαβεις απροβληματιστα ;-)

Δημοσ.

ε αν δεν παραλαμβανε ουτε καν ο topis starter θα ηταν αιδιαστικο..

με γεια ευχομαι να το παραλαβεις απροβληματιστα ;-)

Το να μην παραλάβει ούτε ο Topic Starter σε "προσφορές" του Πλαισίου, είναι ο κανόνας συνήθως... εδώ έχουμε την εξαίρεση που ο φίλος παραπάνω μία ώρα μετά και ακόμα παραλαμβάνει... απίστευτο!!!! :P

Δημοσ.

Τελικά παρέλαβε κανένας;;;

Εγώ έκανα παραγγελία λίγο μετά το άνοιγμα του τοπικ.

Προχθές που επικοινώνησα μου είπαν ότι είμαι από τους τυχερούς

και θα παραλάβω Δευτέρα

Σήμερα μου είπαν ότι δεν θα παραλάβω …

ΕΛΕΟΣ με αυτό το ΠΛΑΙΣΙΟ

Δημοσ.

Τελικά παρέλαβε κανένας;;;

Εγώ έκανα παραγγελία λίγο μετά το άνοιγμα του τοπικ.

Προχθές που επικοινώνησα μου είπαν ότι είμαι από τους τυχερούς

και θα παραλάβω Δευτέρα

Σήμερα μου είπαν ότι δεν θα παραλάβω …

ΕΛΕΟΣ με αυτό το ΠΛΑΙΣΙΟ

Εμένα μου στείλανε ήδη mail να πάω να παραλάβω το Σάββατο, αλλά δεν μπόρεσα και μάλλον δεν θα μπορέσω ούτε σήμερα.

Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα σήμερα ... απο εκεί γράφω τώρα ...

εντυπωσεις??? μας προβληματιζεις με τις τελιτσες !!! δε πιστευω να μην σου δουλευει το spacebar ??? :devil:

Δημοσ.

Όλα καλά !! μια χαρά δουλεύει !!

οκ αγορι καλοριζικο !!! και εμενα μου ηρθε μνμ οτι παραδοθηκε Ελτα ταχυμεταφορες οταν παραλαβω με το καλο θα ενημερωσω !!!

Δημοσ.

Τελικά δεν παρέλαβαν και λίγοι... αν δεν το σκεφτόσασταν τόσο πολύ μπορεί να το προλαβαίνατε ακόμα περισσότεροι... Βέβαια η ώριμη σκέψη πριν την αγορά, είναι το φάρμακο ενάντια στην κρίση - κάθεσαι και το σκέφτεσαι με τις ώρες μέχρι που ανεβαίνει η τιμή και μετά σταματάς απλά να το σκέφτεσαι γιατι προφανώς δεν το χρειάζεσαι (ποτέ δεν το χρειαζόσουν) και δεν είναι πλέον σε προσφορά... :-D

Δημοσ.

Το παρέλαβα σήμερα... κα-τα-πλη-κτι-κό πληκτρολόγιο!!! Φανταστική ποιότητα κατασκευής, αντάξια της (αρχικής) τιμής του. Υπέροχη αίσθηση στα πλήκτρα, φοβερός φωτισμός και το space φυσικά δουλεύει περίφημα από άκρη σε άκρη... απλά τέλειο !!!

Δημοσ.

Κρίμα που την είδα μόλις τώρα την προσφορά, το ζαχαρώνω μήνες ολόκληρους το keyboard αυτό και δεν είχα 75€ για πέταμα... Με βλέπω να μένω με το μισητό Microsoft με τα σβησμένα πλήκτρα για καιρό ακόμα...

Δημοσ.

Χαίρομαι που παραλάβατε και όλα μια χαρά! B) Καλοπληκτρολόγητο να είναι! :-D

Πάντως αρχίζω να ανησυχώ με την πάρτη μου! Πριν 2-3 χρόνια, το ζαχάρωνα επί μήνες αυτό το πληκτρολόγιο! Και δεν ζηλεύω καν που δεν αποφάσισα να παραγγείλω! Είμαι καλά γιατρε μου; :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...