Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο είναι το ιδανικό μέρος άραγε για μια πενθήμερη εκδρομή από μαθητές της τρίτης λυκείου ; Η καταλληλότερη περίοδος πιστεύω είναι πρίν τα χριστούγεννα που μπορούμε να αφιερώσουμε 5 ημέρες σε μία εκδρομή διότι αργότερα.....

Πέρυσι είχα την τιμή να είμαι διοργανωτής της εκδρομής (πάλι πριν τα χριστουγενννα).Πήγαμε με 85 ευρώ για 3 ημέρες στο Καρπενήσι (χιονοδρομικά και έτσι).Είμαστε από την Κατερίνη(δίπλα στην Θεσσαλονίκη).Περάσαμε πολύ καλά, κάναμε πολλές τρέλες και όλα αυτά διότι επιλέξαμε το μέρος για να ακόλουθα :

• Αρκετά Οικονομική
  • Ελάχιστα Αξιοθέατα
  • Χιονοδρομικό

Φέτος, εν έτη 2012 χωρίς να προτρέχω θέλω να βρώ κάτι καλό, κάτι που θα μας μείνει κάτι που θα αξίζει.Σκέφτηκα τα ακόλουθα : κρουαζιέρα (σε μεγάλο πλοίο με πισίνα και όλα τα συναφή, αλλά ο διευθυντής ψιλοέπαθε ένα εγκεφαλικό μόλις του το είπα, αλλά και εκτός αυτού θα ξεφύγουμε στην τιμή)

ή εκδρομή στην κρήτη (αρνητικά του συγκερκιμένου προορισμού είναι το πολύωρο ταξίδι και δυστυχώς οι τιμές.

Ζητώ λοιπόν από εσάς, τους συμφορουμήτες μου που περάσατε την δύσκολη και παράλληλα μοναδική χρονιά της Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ, να με βοηθήσετε λίγο για την επιλογή του τόπου όπου θα διεξαχθεί η εκδρομή.

Τι ζητάμε/προτιμάμε :

• Το κόστος να μην υπερβαίνει τα 110 ευρώ (ξέρω ότι δεν μπορείτε να γνωρίζεται τιμές αλλά μην μου πείτε καμία ΑΡΑΧΩΒΑ,ΜΥΚΟΝΟ :P
  • Δεν θέλουμε αξιοθέτα και Μουσεία (τα χορτάσαμε από το δημοτικό)
  • Να μην είναι πολύ μακριά από την θεσσαλονίκη (περιμετρικά μέχρι κέρκυρα)
  • Εάν η εκδρομή πραγματοποιηθεί πρίν τα Χριστούγεννα, το μέρος να είναι ορεινό.

Εσείς που πήγατε ; Σας άρεσε ;

Υ.Γ. Τα παραγραφοποίησα για να είναι πιο ευανάγνωστα, ελπίζω να ήμουν κουραστικός. :-D

Δημοσ.

Με 110 ευρώ θα πάνε εξωτερικό και δεν θα γυρίσουν ποτέ όμως!

Ρόδο πάνε άπειρα σχολεία και είναι καλή φάση. τα 110 είναι όμως μάλλον υπερβολικά λίγα νομίζω. 20 ευρώ την ημέρα με μεταφορά και διαμονή? Και γιατί να μην κλείσετε και φαί μαζί απο κανά πρακτορείο όλα αυτα?

Δημοσ.

Kαι γω Ρόδο πήγα, ωραία ήταν. Εξωτερικό αν είστε party animals :P θα ξενερώσετε από κει και πέρα αν πάτε χειμώνα (δεν έχω ξανακούσει να πηγαίνουν τέτοια εποχή, συνήθως Μαρτιο-Απρίλιο) ένα καλό χιονοδρομικό ο Αγ.Αθανάσιος (Καιμακτσαλαν).

Δημοσ.

παιδια, δεν θελουμε εξωτερικο πηγαμε εωσ τωρα 2 φορες ΙΤΑΛΙΑ, 120 ευρω για το ξενοδοχειο και τα μεταφορικα λεω το τι θα φαμε ο καθενας δεν το κοιταμε.Στις προηγουμενες εκδρομες ειχαμε στην τιμη και μια βραδια σε ταβερνα με μουσικη.στην τιμη θα τα βρουμε, ο τοπος ειναι το θεμα.Για να πας απο θεσσαλονικη ροδο λιγο μακρια δεν ειναι ;

Δημοσ.
2 ώρες με το αεροπλάνο νομίζω ήταν.

Κατσε περιμενε,τι αεροπλανο ηταν αυτο?ελλαδα(αθηνα)-κυπρος ειναι μιαμιση ωρα και κατι,δεν μπορει το θεσ.-ροδος να ειναι δυωρο νομιζω.

Επισης,σκεψου το για γιαννενα - μετσοβο.πριν τα χριστουγεννα παντα.

Δημοσ.

Απ'τη στιγμή που αυτές οι εκδρομές γίνονται αποκλειστικά για να πάτε σε διάφορα club, είναι απαραίτητο να πάτε εκτός Αθήνας΄ :P

Δημοσ.

Νομίζω η καλύτερη ιδέα είναι να πάτε σε ένα νησί όπου θα είναι και άλλα σχολεία. Αυτή είναι η όλη φάση να γνωρίσετε και νέο κόσμο, να δείτε κανα νεο πιπινάκι κτλ. Γι'αυτό γνώμη μου είναι Ρόδος. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως...έχει ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ σε προειδοποιώ!

Δημοσ.

Εγω στη ηλικια σου πηγαμε 2 εκδρομες, Αλεξανδουπολη τον χειμωνα (3ημερη, ανταλαγη για να μην κανουμε καταληψη....) και Ροδο 5μερη. Η Ροδος ηταν πολυ ταλαιπωρια, το καραβι θανατος, τα Club τραγικα και στο ξενοδοχειο εγινε ενας ψιλοχαμος και τρεχμε σαν τους χαζους, Αλεξανδουπολη περασαμε πολυ καλυτερα γιατι δεν ειχε ταλαιπωρια.

Θα σου προτεινα χειμωνα, τιποτα Γιαννενα-Μετσοβο-Ζαγοροχωρια, τωρα με την Εγνατια πας πολυ ευκολα και μπορεις να βρεις οικονομικα ξενοδοχεια. Εναλλακτικα Καβαλα που και εκει εχει ξενοδοχεια και ειναι και το χιονοδρομικο κοντα (πισοδερι).

Απο εξωτερικο το Μπανσκο ειναι κοντα ενω για ποιο extreme Βελιγραδι, εχει ενα 10ωρο λεωφορειο αλλα ειναι ποιο φθηνη πολη, πολυ ομορφη με πολλα αξιοθεατα και εντονο night life. Για χειμερινος προορισμος ειναι ταμαμ ενω σαν κατερινιωτης ξερεις τι κοσμος κυκλοφορει εκει.... ;)

Δημοσ.

αν δεν τρωνε λεφτα οι διευθυντες 1-2 ατομα 15μελους τοτε σιγουρα θα πανε παντου πιο οικονομικα...

• Like 2
Δημοσ.

παιδια, δεν θελουμε εξωτερικο πηγαμε εωσ τωρα 2 φορες ΙΤΑΛΙΑ, 120 ευρω για το ξενοδοχειο και τα μεταφορικα λεω το τι θα φαμε ο καθενας δεν το κοιταμε.Στις προηγουμενες εκδρομες ειχαμε στην τιμη και μια βραδια σε ταβερνα με μουσικη.στην τιμη θα τα βρουμε, ο τοπος ειναι το θεμα.Για να πας απο θεσσαλονικη ροδο λιγο μακρια δεν ειναι ;

:confused: :confused:

καλά συγγνώμη σε τι σχολείο πηγαίνετε ; στο harvard ??

2 ταξίδια Ιταλία, τριήμερη πέρσι, πενθήμερη τώρα !!!!

εμάς κάτι κωλοημερήσιες σε μουσεία μας πηγαίνανε και σε κανένα Ναύπλιο,

και μια πενθήμερη Κέρκυρα που ουσιαστικά ήταν 4 ήμερη γιατί η μία μέρα ήταν ταξίδι με πούλμαν και πλοίο !!

τι κρίση κι αρχ..... ;

Δημοσ.

:confused: :confused:

καλά συγγνώμη σε τι σχολείο πηγαίνετε ; στο harvard ??

2 ταξίδια Ιταλία, τριήμερη πέρσι, πενθήμερη τώρα !!!!

εμάς κάτι κωλοημερήσιες σε μουσεία μας πηγαίνανε και σε κανένα Ναύπλιο,

και μια πενθήμερη Κέρκυρα που ουσιαστικά ήταν 4 ήμερη γιατί η μία μέρα ήταν ταξίδι με πούλμαν και πλοίο !!

τι κρίση κι αρχ..... ;

Κοίτα στο σχολειο ολοι ειμαστε υπερ των εκδρομων, προτιμουμε να μην βγουμε δυο σαββατα και να παμε μια εκδρομη αυτα θα μεινουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...