flik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Κι εγώ σκέφτηκα να βάλω σκόρδο αντί για κρεμμύδι. Δε νομίζω να είχε μεγάλη διαφορά, και θα πηγαίνει σίγουρα και πολύ. Απλά απέκλεισα τη παραλλαγή με το αυγό. Πάντως σίγουρα βγήκε καλύτερη απο ότι περίμενα. Και δεν έβαλα και παχιά κρέμα γάλακτος, ήταν light και αραιή.
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 ο βρασμος της κρεμας δεν ειναι σημαδι οτι χαλαει. και παμε στο νημα της μαγειρικης αντε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα