gavros10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Ενα παιχνιδι του καλοκαιριου ειναι η monopoly μιας και υπαρχει αρκετος ελευθερος χρονος για να παιξεις. Παιζω monopoly απο τοτε που με θυμαμαι και σε καθε παιχνιδι μαθαινω κατι που δεν μπορω να το χρησιμοποιησω στο επομενο γιατι απλα αλλαζουν οι παικτες και τιποτα δεν ειναι ιδιο. Μετα απο τοσα χρονια δεν εχω βρει μια ιδανικη συνταγη για να κερδιζω και με τσουζει λιγο. Εκανα αυτο το τοπικ για να μιλησουμε για την καλυτερη στρατηγικη που μπορουμε να ακολουθησουμε σε ενα παιχνιδι για να αυξησουμε τις πιθανοτητες νικης μας. Οχι αποκλειστικα να κερδισουμε αλλα να ειμαστε κοντα και να μην χρεοκοπησουμε πρωτοι. Ας ξεκινησω εγω Καταρχην στους πρωτους γυρους αγοραζω οτι βρω μεχρι να μην εχω αλλα λεφτα να παρω κατι αλλο. Στην συνεχεια προσπαθω μεσω της αφετηριας και των ενοικιων να μαζευω χρηματα και οτι κατσει μετα. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω παντα μια ομαδα καρτων και την μοιραζομαι με καποιον αλλο παικτη. Εκει ειναι το μεγαλο κολλημα. Επειδη στις διαπραγματευσεις ειμαι αρκετα καλος "κολλαω" οταν παιζω με φιλους γιατι καποιος απο αυτους καταλαβαινει το σχεδιο μου και το λεει φωναχτα. Ολη νυχτα, κοροιδευει το σχεδιο μου. Και εγω ποτε δεν μιλαω γιατι θα τσακωθουμε ασχημα. Αυτο γινεται παντα. Ο ορος στις ανταλλαγες που βαζω ειναι να ανταλλαξουμε καποιες καρτες και ο αλλος να μην πληρωνει ενοικιο οταν πεφτει πανω τους ή το αντιθετο ή να πληρωνουμε το μισο. Με λιγα λογια να ειναι οι αλλοι οι αδικημενοι ενω εμεις μεταξυ μας εχουμε μια καλυτερη οικονομικη σχεση. Ακομα προσπαθω να παρω οικοπεδα της ιδιας πλευρας. Αυτο ειναι δυσκολο αλλα προσπαθω. δεν πετυχαινει παντα αλλα οταν πετυχαινει ειναι επικερδες Εσεις τι κανετε και τι θα πρεπει να κανουμε ωστε να εχουμε πιθανοτητες να κερδισουμε; Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2012 από gavros10
bluesattack Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Αστους να αγοραζουν και οταν τους τελειωσουν τα λεφτα δανεισε τους με μεγαλα επιτοκια .Σε λιγο δεν θα μπορουν να σε ξεπληρωσουν και θα τους παρεις τα ακινητα.Αν μαθουν το κολπο και στο κανουν σε εσενα χαλασε τους το παιχνιδι και κανε σταση πληρωμων. 3
Porg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Σταθμούς κτλ τα αγοράζεις σε κάθε περίπτωση, τα φτηνά οικόπεδα στην αρχή του ταμπλό τα αποφεύγω εκτός αν είναι το τελευταίο αυτού του χρώματος.Κατά κύριο λόγο αγοράζω τα μεσαία και ακριβά Ίσως φταίνε και οι συμπαίκτες που είχα, το θεωρώ κουραστικό παιχνίδι. Στην αρχή έχει φάση αλλά όταν μοιραστούν τα οικόπεδα και ξεμένουν οι πρώτοι απο ρευστό το βαριέμαι
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Η γνώμη μου (και λόγω εμπειρίας με πολλά παιχνίδια με τον υπολογιστή, όπου γλιτώνεις άπειρο χρόνο γιατί δε χρειάζεται να μετράς χρήματα) είναι ότι πρέπει να επενδύεις σε ένα συγκεκριμένο χρώμα οικοπέδων και μόλις το κατακτήσεις να χτίζεις εκεί όσο περισσότερο μπορείς, θυσιάζοντας μάλιστα πράγματα. Ποιο χρώμα; Υπάρχει απάντηση! the orange squares give you a far better return for your money than any other place on the board (except the railroads, if you can get all four). Read more: 5 Ways to Beat Old-School Games Using Math | Cracked.com http://www.cracked.com/article_19747_5-ways-to-beat-old-school-games-using-math.html#ixzz22Vl1nIEo
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Η γνώμη μου (και λόγω εμπειρίας με πολλά παιχνίδια με τον υπολογιστή, όπου γλιτώνεις άπειρο χρόνο γιατί δε χρειάζεται να μετράς χρήματα) είναι ότι πρέπει να επενδύεις σε ένα συγκεκριμένο χρώμα οικοπέδων και μόλις το κατακτήσεις να χτίζεις εκεί όσο περισσότερο μπορείς, θυσιάζοντας μάλιστα πράγματα. Ποιο χρώμα; Υπάρχει απάντηση! Read more: 5 Ways to Beat Old-School Games Using Math | Cracked.comhttp://www.cracked.c...l#ixzz22Vl1nIEo Ποιο λογισμικο / παιχνιδι monopoly χρησιμοποιεις αν επιτρεπεται?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Ποιο λογισμικο / παιχνιδι monopoly χρησιμοποιεις αν επιτρεπεται? Επιτρέπεται, αλλά πραγματικά δε θυμάμαι. Πέρασαν πάνω από 10 χρόνια από τότε που είχα το κόλλημα και έπαιζα. Ίσως και 15 χρόνια. Πάντως ήταν κάτι πολύ απλό και γρήγορο. Δεν είχε γραφικά να σου τρώνε ένα-ένα τα δευτερόλεπτα. Τακ-τακ έβγαζες ολόκληρες παρτίδες. Παίζει να ήταν ακόμη και για DOS. Ποιο λογισμικο / παιχνιδι monopoly χρησιμοποιεις αν επιτρεπεται? Πρέπει να ήταν αυτό! http://www.ghanja.be/en/downloads/board-games/monopoly/details.html Monopoly Deluxe!
andreapaog328 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 κλέψιμο απ τα λεφτά της τράπεζας. δουλέυει 100% 2
UncleBens Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Αστους να αγοραζουν και οταν τους τελειωσουν τα λεφτα δανεισε τους με μεγαλα επιτοκια .Σε λιγο δεν θα μπορουν να σε ξεπληρωσουν και θα τους παρεις τα ακινητα.Αν μαθουν το κολπο και στο κανουν σε εσενα χαλασε τους το παιχνιδι και κανε σταση πληρωμων. Αυτό δεν νομίζω να επιτρέπεται στην monopoli μικρός πάντως το είχα εφαρμόσει όταν έπαιζα με κάτι ξαδέρφες μου που δεν έπαιζαν και αυτές πολύ και το χάψανε και τις νικούσα κάθε φορα χαχαχαχα μνημονιακή πολιτική στο full
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Αυτό δεν νομίζω να επιτρέπεται στην monopoli Εννοείται βρε πως δεν επιτρέπεται! Άμα γινόταν να δανείζεσαι, δε θα τελείωνε ποτέ το παιχνίδι.
slipknot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Υπάρχουν όμως και house rules, έτσι το επιτραπέζιο μπορεί να τροποποιηθεί όσο γουστάρει ο καθένας.
green gordon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Στο pogo εχει καλη μονοπολυ που παιζεις και αντιπαλος με αλλους αν θες. Εχει βεβαια λιγες διαφημισεις παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα