Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι παιδαγωγική επάρκεια δίνουν τα μεταπτυχιακά σε όλες τις επιστήμες της αγωγής,

αλλά αυτό στην δική μου περίπτωση δεν έχει νόημα.

Μάλλον για κατατακτήριες με βλέπω πάλι, αλλά είναι πολύ δύσκολο,

παίρνουν μόνο 3-4 άτομα στην ψυχολογία και στο ΠΑΜΑΚ μπαίνεις με βαθμό πτυχίου.

Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ όλους, με βοηθήσατε πάρα πολύ!

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναφέρεσαι στο τμημα ειδικής αγωγής του ΠΑΜΑΚ ε?

Κοιτα δεν είναι μονο η ψυχολογία. Υπάρχουν και οι κοινωνιολόγοι.

Γενικά πάντως τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ στην ειδική αγωγή. Υπερκορεσμένο σαν επάγγελμα ειδικά από τη στιγμή που ο οποιοσδήποτε άσχετος καθηγητής, παίρνει μια απόσπαση και μπαίνει στην ειδική αγωγή, τρώγοντας τη θέση ανθρώπων που έχουν εξειδικευτεί πανω στο αντικείμενο. Βέβαια τωρα που κόπηκε το επιδομα ειδ. αγωγης, ελπίζω οτι δε θα πάνε τοσοι πολλοί (βέβαια θα τους πάει αναγκαστικά το υπουργείο, για να μην προσλάβει πολλούς αναπληρωτές.

Εν πάση περιπτώση ελπιζω να σε βοήθησα και καλή συνέχεια σε ότι αποφασίσεις να κάνεις

Δημοσ.

Κι όμως προσλαμβανονται έστω κι ελάχιστοι απόδειξη οι πίνακες που ανέφερε παραπανω οπου θα δεις ότι οικονομολόγοι έχουν προϋπηρεσία στην ειδική αγωγή. Μην απογοητευεσαι.

Δημοσ.

pavlinara, δεν είναι ότι απογοητεύομαι, αλλά δεν θέλω να έχω ελπίδες εκεί που ίσως δεν υπάρχουν,

αυτός είναι και όλος μου ο προβληματισμός,

στους πίνακες που παραθέτεις, είναι αυτοί που περιμένουν να διοριστούν ή αυτοί που ήδη δουλεύουν;

Και αν δουλεύουν ήδη, τι ακριβώς διδάσκουν, εφόσον τα οικονομικά δεν διδάσκονται στα ειδ.σχολεία;

Και αν αφήσω κατά μέρος τους διορισμούς, στον ιδιωτικό τομέα τι γίνεται; Δεν υπάρχει ζήτηση;

Δημοσ.

εάν δεν κάνω λάθος μπορείς και μέσω πανελληνιων να μπεις ΠΑΜΑΚ (αλλα βεβαια πέρα από τα μόρια πρέπει να έχεις και πτυχίο που έχεις)

και μάλιστα οι βάσεις είναι χαμηλές εάν θυμάμαι καλά και δεν τα έχω μπερδέψει...

Δεν καταλαβαίνω γιατί προτιμάς κατατακτήριες που και δυσκολότερες είναι και πολύ λίγες θέσεις παρέχουν.

Δημοσ.

Δεν το αποκλείω αλλά μου φαίνεται βουνό γιατί δεν θυμάμαι τίποτα, τα έχω ξεχάσει όλα :unsure:

και είναι σαν να ξαναρχίζω από την αρχή, ενώ η ύλη για τις κατατακτήριες έχει τρομερό ενδιαφέρον για μένα

και γι΄αυτό τρέχει σαν νεράκι, αν καταλαβαίνεις τι λέω,

στο προ-προηγούμενο σου μύνημα τα περιγράφεις τόσο εύκολα που το σκέφτηκα για λίγο...

Δημοσ.

στον πινακα αυτο μπαινουν οσοι εχουν κανει τουλαχιστον το σεμιναριο ειδικης αγωγης.τερμα δεξια ειναι οι προυπηρεσιες.εκει θα δεις ποιοι εχουν δουλεψει.

εκτος απο τα τεχνικα λυκεια ειδικης αγωγης υπαρχουν και τα γενικα οπου διδασκονται οικονομικα κανονικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...