Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μου ήρθε στο μυαλό να ψάξω για συσκευή,βελόνα,marker οτιδήποτε που θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μόνιμο σημάδι δηλαδή τατουάζ

αλλα να είναι όσο το δυνατόν πιο φορητό.. δηλαδή μικρό ελαφρύ κτλ

με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google δεν βρήκα κάτι τέτοιο πέρα από μεγάλα kit κτλ που έχουν οι ταουατζίδες ..

υπάρχει καταρχήν κάτι τέτοιο? ξέρετε τίποτα?

Δημοσ.

Βασικά δεν είμαι και τόσο σχετικός.. αυτό που μου έδειξες τώρα τι ακριβώς κάνει? :P ζεσταίνει την μελάνη και την τροφοδοτεί σε κάποιου είδους στυλό η βελόνα? γιατί δεν μου φαίνεται να το κρατάς στο χέρι αυτό και να κανεις tattoo :P

Δημοσ.

για σημαδι κοιτα για κανα καβγα , καμια τουμπα με το ποδηλατο , κανα ξυραφακι κλπ :P

Ontopic , μου ειχαν πει για ενα τατουατζιδικο που πουλαγε κατι τετχοιο φορητο...απλα μου το ειχαν αναφερει ως περιεργο , θα ρωτησω αμα ειναι και θα το ποσταρω. καπου στο κεντρο ηταν.

Δημοσ.

Τελικά βρήκα τι είναι αυτά που μου έδειξε ο pournaras στο ebay.. είναι μηχανές που συνδέονται με ένα στυλο ας το πούμε που έχει την βελόνα και βάζουν/βγάζουν την βελόνα μέσα από το στόμιο του στυλο χιλιάδες φορες .. αυτό είναι και επαγγελματικό και μεγάλο δεν χρειάζομαι κάτι τέτοιο...

βρήκα αυτό αλλα δεν ξέρω αν είναι αυτό που θέλω ούτε που να το βρω σε λιανική..http://www.alibaba.com/product-gs/246471723/Tattoo_Machine.html

Δημοσ.

Είναι προσωπικό θέμα και δεν θα ήθελα να το αναφέρω :)

πάντως αν το παραπάνω μηχάνημα που δείχνω κάνει μόνιμα σημάδια τότε ας μου πει κάποιος γιατί είναι τέλειο για αυτό που το προορίζω μιας και είναι σε μέγεθος στυλο χωρίς παρελκόμενα πέρα από έναν φορτιστή..

και αν ξέρει αν μπορώ να το παραγγείλω λιανική από ελλάδα η από internet κάπου τότε ακόμη καλύτερα :D

Δημοσ.

πλάκα πλάκα πώς τα βγάζουν ίδια με το πρωτότυπο οι τατουατζήδες? και πώς μαθαίνουν, είχα ακούσει οτι βαράγαν σε γουρούνια, αλλά δεν ξέρω ;αν ισχύει...

Δημοσ.

κοίτα είναι βασικά θέμα ταλέντου από εκεί και πέρα λίγο πολύ όλοι έχουν ένα αρνητικό το κολλάνε πάνω στο σημείο που θα γίνει το tattoo και βάφουν πάνω του... η μαστοριά είναι ποσο βαθιά θα τρυπήσεις και για πόση ώρα -δεύτερα- κτλ... είναι δύσκολο ειδικά το έγχρωμο.

Τελικά παιδιά το παραπάνω στυλό κανένας δεν ξέρει αν κάνει μόνιμα σημάδια??? ούτε που θα μπορούσα να το βρω σε λιανική?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...