KostasAek21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 παιδια καλησπερα εχω εναν hp pavilion και μ εχει καει ο φορτιστης ο οποιοσ ηταν 90watt κ πηρα εναν φορτιστη απο εναν φιλο μ ο οποιος εχει τον ιδιο υπολογιστη αλλα με φορτιστη 120watt προκειται να μου καψει τιποτα??γνωριζει κανεις?? ευχαριστω....!!
NiKoS WSN Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Τσέκαρε κάτω από το υπολογιστή μήπως έχει κανα χαρτί που να λέει πληροφορίες για την μπαταρία...
KostasAek21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 τσεκαρα δεν εχει τιποτα για 120watt η για volt η για αμπερ οσον αναφορα τον φορτιστη....:/
NiKoS WSN Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 τσεκαρα δεν εχει τιποτα για 120watt η για volt η για αμπερ οσον αναφορα τον φορτιστη....:/ Δεν ξέρω τι μπορεί θα γίνει. Περίμενε μήπως σου απαντήσει κάποιος ειδικός ή πάρε τηλέφωνο αυτούς που σου πούλησαν το laptop
liakjim Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Αν η τάση εξοδου του καινουργιου τροφοδοτικου είναι ίδια ή σχεδόν ίδια με το παλιό , δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα . Γράψε λίγο τα στοιχεία τους . Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα