johnbond Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μιας και όλοι μου οι δίσκοι έχουν γεμίσει σκέφτομαι την αγορά ενός blueray writer ... Έχω πολλά αρχεία όπως τραγούδια,προσωπικά videos,παιχνίδια και ταινίες που θέλω να τα αποθηκεύσω κάπου για να αδειάσουν οι δίσκοι μου. Θα μπορούσα να πάρω ένα δίσκο 1tb και να καθαρίσω αλλά με προβληματίζει η πιθανότητα να πάθει κάτι και να χάσω τα αρχεία μου.. Γι'αυτό σκέφτομαι τη λύση του writer.. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο; Επίσης μπορείτε να μου πείτε πόσο εύχρηστη είναι η συγκεκριμένη τεχνολογία;πχ πόση ώρα θέλει να γραφτεί ένα δισκάκι με 25gb;
rounsmith Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Γνώμη μου πριν σου πουν κάτι τα άλλα παιδιά. Να πάρεις εξωτερικό Blu-ray writer για λόγους ευχρηστίας και όταν θες να δείς bluray ή να διαβάσεις να μπορείς και στο λάπτοπ σου αν έχεις η σε κάποιο φίλο σου κ.λ.π. Και δεν έχουνε τραγικές διαφορές απο τα εσωτερικά.
solamnic Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Φίλε από την εμπειρία μου.. Αγόρασε έναν μεγάλο σκληρό για να έχεις άμεση πρόσβαση στα αρχεία σου... Ότι γραφεί σε δισκάκι απλά ξεχνιέται..... Φίλε από την εμπειρία μου.. Αγόρασε έναν μεγάλο σκληρό για να έχεις άμεση πρόσβαση στα αρχεία σου...( και για backup αν θες -πολύ εύκολα με το synctoy) Ότι γραφεί σε δισκάκι απλά ξεχνιέται.....
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Τώρα εδώ που τα λέμε ο solamnic δεν έχει και άδικο...
kostas_dr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μπορεί κάτι να πάθουν και τα δισκάκια, όσο και να τα προσέχεις. Εμένα μου έχει συμβεί με DVD. Αν είναι να σου τύχει, θα σου τύχει. Η μόνη λύση, είναι το back up των αρχείων σου.
johnbond Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Και σε χρήματα απ'ότι βλέπω δε συμφέρει.Θέλει πολλά δισκάκια για να κάνεις απόσβεση. Μάλλον θα πάρω κάποιο δίσκο.
rounsmith Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Αρχίζουνε και πέφτουνε οι δίσκοι , στρέψου σε κάποιον WD black που είναι top σε επιδόσεις και 5 χρόνια εγγύηση(θα μου πεις αν χαλάσει δεν γίνονται να πάρεις backup αρχεία ακόμα αν είναι σε εγγύηση και τον πας πίσω στην εταιρεία).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα