Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε ένας δεν έχει πάρει από εκεί παιδιά? Δεν έχετε ακούσει τίποτα γι'αυτό το μαγαζί?

Το πρόβλημα είναι ότι το συγκεκριμένο ρολόι δεν το βρίσκω πουθενά αλλού!

Δημοσ.

Από τη στιγμή που υπάρχει και φυσικό κατάστημα μειώνονται οι πιθανότητες να σου φέρει μαιμουτζίδικο. Αν βέβαια μπορείς να πας και από το κατάστημα να το δεις ακόμα καλύτερα.

Στο oroloi.gr έψαξες και δεν βρήκες αυτό που θες?? Έχει αρκετά μεγάλη γκάμα.

Δημοσ.

ίσως έχεις ένα επιπλέον λόγο. όχι ότι είναι λύση να πας στο Ναύπλιο....αλλά καλύτερο από το να ήταν μια "αποθήκη".

Δημοσ.

Τους έστειλα mail αν μπορούν να το στείλουν αντί καταβολή με ελενχο απο μένα κατα την παράδοση. Ακόμη να απαντήσουν....

Το βρήκα και στην πόλη μου στην περίπου διπλάσια τιμή....τώρα θα δω τι θα κάνω... Ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.

Παιδιά μετά από 2 μέρες πήγα τελικά στο κατάστημα στην πόλη μου..δηλαδή 9 Αυγούστου. Επειδή φοβόμουν γι'αυτό.

Στο συγκεκριμένο αν και πολύ επώνυμο μαγαζί ( είχα πάρει και πριν τρία χρόνια ένα άλλο ρολόι άριστο αυθεντικό. )

Το ρολόι έλεγε καινούργιο και ήταν μεταχειρισμένο. Πως το κατάλαβα? Δεν είχε στο λουράκι το πιστοποιητικό αυθεντικότητας,μετά δεν είχε από κάτω από το ρολόι μια ειδική ζελατίνα με μια κόκκινη γραμμή,και όταν τους έδωσα προκαταβολή το έβαλαν σε έναν φάκελο! Αν είναι δυνατόν!!!!

Το ίδιο βράδυ μου απαντάει το κατάστημα ο Kostarelos,ότι μπορώ να το ανοίξω το δέμα,να δω το ρολόι κτλπ.

Το επόμενο πρωί τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω,αν όντως αυτά που είπε στο email ισχύουν και ότι αν έχει όλα τα πιστοποιητικά αυθεντικότητας. Μου απάντησε ναι υπάρχουν. Τους λέω στείλτε το! Και αν δω κάτι στραβό απλά δεν το παίρνω. Λένε εντάξει.

Μετά πάω στο κατάστημα της πόλης μου. Τους λέω φέρτε μου πίσω την αντικαταβολή που έδωσα. Μου λένε γιατί? Δεν σου άρεσε?

Για να μην τους θίξω το μαγαζί και επειδή ήμουν ευχαριστημένος παλαιότερα τους είπα ότι ήθελα το αρχικό χρώμα και ότι το βρήκα 80€ ποιο φτηνά. Και όντως ο κοσταρέλος το είχε 80€ ποιο φτηνά με όλα τα πιστοποιητικά! Και το χρώμα που ήθελα.Και χωρίς έξοδα αποστολής. Στην αρχή μια κοπέλα έλεγε δεν γίνεται,αλλά μετά τα πήρα,κατάλαβαν, και ο παππούς ο ιδιοκτήτης,είπε καλά. Και δέχτηκε. Και μου λέει,για να δικαιολογηθεί.....εμείς έχουμε τέλειο Service,αν πάθει κάτι το ρολόι,εκεί μπορεί να μην ξέρουν,και άλλες τόσες αρλούμπες! Δεν κοιτάει τα χάλια του είπα από μέσα μου που πουλάει μεταχειρισμένο για καινούργιο χωρίς πιστοποιητικά!

Την επόμενη μέρα πάω στην Acs να παραλάβω...Λέμε άψογο! Όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας,το ρολόι άψογο.και 80€ ποιο φτηνά!

Και μου είπαν ότι πάθει το αναλαμβάνουμε εμείς...είμαστε πολλοί έμπειροι στο χώρο και ότι το κατάστημα τους είναι από το 1957.

Τέλος πάντων,είναι άψογο το μαγαζί και σου μιλάνε με το σι και με το σας! Πολλοί ευγενικοί άνθρωποι,ταχύτατοι,εξυπηρετικοί,τι να σας λέω...σπάνια αυτά αλλού.Άλλοι φορά μόνο από εκεί θα ψωνίζω τέτοια πράγματα..

Έχει και στo Skoutz όλο θετικά σχόλια, αλλά μόνο λίγοι έχουν γράψει. Ούτε εγώ έγραψα.

Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα πάντως! Μόνο τέτοια μαγαζιά πρέπει να είναι ανοιχτά!

Δημοσ.

τέλος καλό όλα καλά λοιπόν :)

και ξέρεις αν γίνει τίποτε...ένα ταξιδάκι στο Ναύπλιο και είσαι ΟΚ :)

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ ψωνίζω πάρα πολλά χρόνια από εκεί,όταν κατεβαίνω στο Ναύπλιο.

Και πραγματικά είναι όλοι τους ευγενικοί, με πάρα πολύ καλές τιμές ,εξαιρετικό service και ότι θα σου πούνε αυτό και είναι.

Το κατάστημα λειτουργεί πάρα πολλά χρόνια και έχει μεγάλη φήμη,που σίγουρα δεν θα την ρίσκαραν για κανένα λόγο, πόσο μάλλον να πουλήσουν κάτι μη αυθεντικό.

Καλά έκανες και τους προτιμησες, εγώ τους συνιστώ ανεπιφύλακτα για όλα τα είδη που έχουν.

Δημοσ.
Στις 2/12/2020 στις 7:32 ΜΜ, Smaragda_p είπε

Εγώ ψωνίζω πάρα πολλά χρόνια από εκεί,όταν κατεβαίνω στο Ναύπλιο.

Και πραγματικά είναι όλοι τους ευγενικοί, με πάρα πολύ καλές τιμές ,εξαιρετικό service και ότι θα σου πούνε αυτό και είναι.

Το κατάστημα λειτουργεί πάρα πολλά χρόνια και έχει μεγάλη φήμη,που σίγουρα δεν θα την ρίσκαραν για κανένα λόγο, πόσο μάλλον να πουλήσουν κάτι μη αυθεντικό.

Καλά έκανες και τους προτιμησες, εγώ τους συνιστώ ανεπιφύλακτα για όλα τα είδη που έχουν.

8 χρόνια αργότερα...

• 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...