Downloadpercent Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 ήθελα να το κάνω ένα μπανάκι αλλά δεν ερχόταν το σκατό, φοβούνται το νερό? μια απορία, τα σκυλιά αντιλαμβάνονται τι γίνεται γύρο τους; δηλαδή την πρόθεση κάποιου;
bluesattack Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Πηγαινε το λαου λαου http://www.youtube.com/watch?v=HkztVH0yf0I
lary7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Ανετα καταλαβαινουν αλλα με την σωστη εκπαιδευση μπορεις να κανεις τον σκυλο ποιο υπακουο. Σε εναν γνωστο, ο σκυλαρος (καμια 35 κιλα) οταν του ελεγαν "πανε για μπανιο" εσκυβε το κεφαλι και απογοητευμενος "σερνονταν" προς το μπανιο και εμπαινε μονος του στην μπανιερα περιμενοντας το αφεντικο να τον λουσει.... 2
evabb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Ανετα καταλαβαινουν αλλα με την σωστη εκπαιδευση μπορεις να κανεις τον σκυλο ποιο υπακουο. Σε εναν γνωστο, ο σκυλαρος (καμια 35 κιλα) οταν του ελεγαν "πανε για μπανιο" εσκυβε το κεφαλι και απογοητευμενος "σερνονταν" προς το μπανιο και εμπαινε μονος του στην μπανιερα περιμενοντας το αφεντικο να τον λουσει.... ωωωω το γλυκοοοοο μου
CROM271 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δεστο με κοντη αλυσιδα καπου και παρε το λαστιχο.
lary7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 ωωωω το γλυκοοοοο μου Βεβαια για να φτασει σε αυτο το επιπεδο ο ανθρωπος ασχολειται 2+ ωρες την ημερα με τα σκυλια του. Πραγματικος φιλοζωος.
leecherman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Άμα αρχίσει και του αρέσει να δεις...δεν θα τον προλαβαίνεις μετά. Στη δικιά μας έχουμε μια λεκανίτσα με νερό και πάει και κάνει λάτρα μόνη της.'Όταν δε ακούσει είτε απ' το νεροχύτη είτε απ' το νιπτήρα νερό να τρέχει,παρατάει ό,τι κάνει και στήνεται να τη κεράσουμε μπουγέλο.lol Αν ήταν μεγαλύτερη θα στρωνόταν πρώτη και καλύτερη στη μπανιέρα,ευτυχώς είναι μικρούλα (ακόμα...). 1
evabb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δεστο με κοντη αλυσιδα καπου και παρε το λαστιχο. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γουρουνι! πρεπει να το παρεις με το καλο το σκυλακι απο μικρο, με χαδακια, χλιαρο νερο να το βρεχεις λιγο λιγο να το κανεις αγκαλιτσα να μην φοβαται, να του μιλας τρυφερα.
leecherman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Να επιμείνετε για το μπάνιο του σκύλου,θηλαστικό (θερμόαιμο) είναι κι αυτό και τώρα το καλοκαίρι τη χρειάζεται τη δροσούλα του νερού. Πετσέτα κοντά του (μην αρχίσει και τινάζεται γιατί θα τα κάνει αφανέρωτα όλα),και αν πρόκειται για συχνό δρόσισμα,καλό θα είναι να αποφεύγεται η χρήση σαμπουάν (για ζώα,οπωσδήποτε),του χαλάνε τους υποδόριους ιστούς (ή κάπως έτσι-δεν είμαι κτηνίατρος). Άσε που η μυρουδιά του είναι ανασταλτικός παράγοντας στο συγχρωτισμό του με τον άνθρωπο (ή είναι ισότιμο μέλος της οικογένειας ή παίζουμε) και το νεράκι θα απαλύνει τις αναστολές...
paofc1908 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Γεια σε όλους..Ο όσο κι αν το έψαξα στο δυαδ\ίκτι και σε αυτο το φόρουμ δεν πήρα τις απαντήσεις μου .. Πετάω στις 16 του μηνός με την εν λόγω εταιρία απο Πάφο προς Θεσσαλονίκη..Έκανα κάποιες μ@@@ίες .. Λοιπον στο εισητήριο έγραψα το όνομα μου με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με λατινικούς υπάρχει πρόβλημα σε αυτό?? Επήσης στην ταυτότητα μου είμαι γραμμένος Ελευθέριος και στο εισητήριο έγραψα Λευτέρης σε αυτό υπάρχει πρόβλημα?? Κατάλαβα απο το ψάξιμο και απο το τυπωμένο εισητηριο οτι δικαιούμε να έχω μια χειροαποσκευή 55x40x20 maximum 10 κιλά .. όταν έκλεισα το εισητήριο πλήρωσα 20 ευρώ για μια αποσκευή 15 κιλών ..αυτή η αποσκευή πόσων διαστάσεων πρέπει να είναι ?? Επήσης στο εισητήριο που τύοωσα μετα απο το check-in δέν είναι πουθενά αναγραμμένο το όνομα μόνο οι πληροφοριές της πτήσεις και ένας αριθμός που λεέι ''SEQ AP 27'' είναι λογικό?? συγγνωμη για τις πολλες απορίες αλλα δεν καταλαμβαίνω και πολυ αγγλικα για να μπώ στο site τους ή να τους παρω τλεφωνο
gigisoni Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 http://www.insomnia....3__hl__+ryanair Υπάρχει σχετικό thread αυτή η αποσκευή πόσων διαστάσεων πρέπει να είναι ?? Δεν έχει σημασία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα