stroumfita1995 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 καλησπέρα, θέλω αυτό το καλοκαίρι να μαυρίσω. έχω δει κάτι gel της καροτεν που είναι για μαύρισμα. αυτά και ένα ακόμα ξέρετε αν είναι αποτελεσματικά; υπάρχει κάτι που έχετε δοκιμάσει; και επίσης πόσο ασφαλή είναι αυτά τα προϊόντα; το πρώτο μου post. yupi!
..MementoMori.. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Ασφαλη δεν ειναι καθως δεν εχουν καμια προστασια απο τον ηλιο. Ειναι καθαρα για μαυρισμα.
stroumfita1995 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 να το βρήκα. αυτό ήθελα. ναι οκ αλλά δε παρέχουν μια υποτυπώδη προστασία;
..MementoMori.. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Το δευτερο που εβαλες εχει ακριβως αυτο που λες. Μια υποτυπωδη προστασια λογω του spf10 Αν ομως εχει σκοπο να κατσεις πανω απο 15-30 λεπτα στον ηλιο, καλυτερα να φορεσεις ενα σοβαρο αντιηλιακο. Θα μαυρισεις ετσι και αλλιως αμα πηγαινεις συχνα για μπανιο, χωρις να βαζεις σε τοσο κινδυνο την υγεια σου.
koslibpro Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 καλησπέρα' date='θέλω αυτό το καλοκαίρι να μαυρίσω. έχω δει κάτι gel της καροτεν που είναι για μαύρισμα. αυτά και ένα ακόμα ξέρετε αν είναι αποτελεσματικά; υπάρχει κάτι που έχετε δοκιμάσει; και επίσης πόσο ασφαλή είναι αυτά τα προϊόντα; το πρώτο μου post. yupi! Κι εγω προτινω να βαλεις ενα σοβαρο αντιηλιακο και πηγαινε αρκετες φορες για μπανιο.απλα ειναι τα πραγματα. Υγ:τα ποστς στο μπλα-μπλα δεν μετρανε:Ρ
insomniaK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 δεν τα έχουν εκπαιδεύσει ακόμα, πρώτα τους μαθαίνουν τα χρώματα. 4
trina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 αν δεν έχεις κάνει ακόμα κανένα μπάνιο, μην το βάλεις κατευθείαν γιατί θα καείς άσχημα... δεν έχω δοκιμάσει αυτά τα gel, όμως μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις και βαζελίνη (μην το κοροιδεύεις) και να κάνει δουλειά, γιατί λένε οτι τραβάει ήλιο..όμως θα είναι επικίνδυνο για το δέρμα...
Swimmer21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Εγω βαζω baby oil.. αλλα οχι απο την αρχη γτ θα καεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα