cthulhucarbide Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Το φαλτσοκούτι που πήρες δεν κόβει 45 μοίρες; Άρα δεν θα αφήνει κενά στις γωνίες όπως πριν εκτός αν εννοείς τίποτα πολύ μικρά
zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι κόβει 45μοίρες αλλά οι τοίχοι λίγο παίζουν, οπότε είναι αναμενόμενο να μην κουμπώνουν ακριβώς, βάλε κ κάποια λάθος μετρήματα δικά μου, ε ελπίζω να τα διορθώσω με άσπρη σιλικόνη, εκτός κ εάν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο. π.χ. κάποιος μου έλεγε για στόκο. Σίγουρα πάντως θέλω κάτι που να μπορώ να το "εφαρμόσω" με τα δάκτυλα, ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα στις ατέλειες, με κάποιο από τα δύο γίνεται αυτό;
Haldol Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι στόκο. Δεν είναι ελαστικός. Λίγο να κουνηθεί το κανάλι θα ραγίσει-σπάσει-ξεκολλήσει. Σιλικόνη μόνο.
zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Καλύτερα λευκή σιλικόνη δηλαδή ε; 1. Από αυτές υπάρχει κάτι ιδιαίτερο; Να προσέξω κάποια χαρακτηριστικά; 2. Και είναι ρε γαμώτο κ σε μεγάλες συσκευασίες αυτές, στράφι θα πάει η υπόλοιπη! 3. Με τα χέρια εάν την βάλω νομίζω με σαπουνόνερο εάν τα βρέξω πριν, δεν θα κολλάει στα χέρια μου, σωστός;
DhZou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Για το κόψιμο των καναλιών μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κόφτη (αυτό που είναι σαν πένσα αλλά μόνο κόβει)
LiquidOS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 ...ελπίζω να τα διορθώσω με άσπρη σιλικόνη, εκτός κ εάν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο. π.χ. κάποιος μου έλεγε για στόκο. Σίγουρα πάντως θέλω κάτι που να μπορώ να το "εφαρμόσω" με τα δάκτυλα, ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα στις ατέλειες, με κάποιο από τα δύο γίνεται αυτό; Η σιλικόνη δεν βάφεται, ακρυλικό στόκο σε φυσίγγιο να πάρεις. Και βάφεται και μιά χαρά ελαστικότητα έχει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα