Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που μπορώ να βρω ένα ανταλακτηκό σαν αυτό στη φωτογραφία και πως θα το ζητήσω; Είναι από μια φωτογραφική μηχανή και καθώς την άνοιγα για να την καθαρίσω επειδή μου είχε πέσε σε χώμα κόπηκε καταλάθος η "ταινία" που συνδέει αυτή την πλακέτα με τη μητρηκή...

Sent from my iPhone using Insomnia

post-227980-0-12749200-1344182470_thumb.png

Δημοσ.

το βασικο ειναι τι φωτογραφικη μηχανη ειναι μηπως βρεις στο ebay.γιατι απο την αντιπροσωπεια να στο δωσουν χλωμο το κοβω.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω οτι αποκλείεται να μου το δωσουν απο την αντιπροσωπια οποτε θα το παρω απο κάπου όπως το ebay και θα το βαλω μονος μου... Η μηχανή είναι η Sony Cyber-shot DSC-HX7V. Όμως το θέμα είναι πώς θα το βρω, τι θα γράψω στην αναζήτηση??

Δημοσ.

Τίποτα απο τα δυο, είναι όλα τα κουμπιά!! Οπότε όπως καταλαβαίνεις χωρίς αυτό είνΙ τελείως άχρηστη... Πως το βρηκες?

Δημοσ.

δες το Link και θα το βρεις πως ακριβως λεγεται το spare part αυτο.μετα ψαξε και θα τοβρεις απο διαφορους πωλητες λογικα.

Δημοσ.

εαν μονο η καλλοδιοταινια εχει κοπει,τοτε πηγαινε σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων ειδων και βρες μια ειδια

Από τη μια μεριά είναι ενωμένη οπότε δεν γίνεται...

καλη αγορα.ελπιζω να εχεις αγορασει απο το ebay ξανα.

Έχω αγοράσει από το ebay άλλη μια φορά κάτι φακούς που μπαίνουν στην κάμερα του iPhone 4S

Δημοσ.

επειδη η καμερα ειναι καλη καλυτερα να δωσει 20 ευρω να το παρει καινουριο παρα να δωσει λεφτα στον ηλεκτρολογο να του το κολλησει που θα θελει και κολλησεις ψειρες και δεν ξερω αν μπορουν να γινουν και με απλο κολλητηρι η θελει κανα κολλητηρι θερμου αερα.

Δημοσ.
αχα ομως ακομα μπορεις να το δωσεις σε εναν ηλεκτρονικο να στο κολησει

Αυτό δεν γίνεται διότι η ταινία έχει κοπεί από βαθιά οπότε δεν έχει μετα περιθόριο να φτάσει μέχρι την ένωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...