Simos805 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Που μπορώ να βρω ένα ανταλακτηκό σαν αυτό στη φωτογραφία και πως θα το ζητήσω; Είναι από μια φωτογραφική μηχανή και καθώς την άνοιγα για να την καθαρίσω επειδή μου είχε πέσε σε χώμα κόπηκε καταλάθος η "ταινία" που συνδέει αυτή την πλακέτα με τη μητρηκή... Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 το βασικο ειναι τι φωτογραφικη μηχανη ειναι μηπως βρεις στο ebay.γιατι απο την αντιπροσωπεια να στο δωσουν χλωμο το κοβω.
Simos805 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Ναι το ξέρω οτι αποκλείεται να μου το δωσουν απο την αντιπροσωπια οποτε θα το παρω απο κάπου όπως το ebay και θα το βαλω μονος μου... Η μηχανή είναι η Sony Cyber-shot DSC-HX7V. Όμως το θέμα είναι πώς θα το βρω, τι θα γράψω στην αναζήτηση?? Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 το βρηκα http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-SONY-DSC-HX7V-REAR-CONTROL-BOARD-REPAIR-PARTS-/280887203105?pt=Digital_Camera_Accessories&hash=item41662e9521
Simos805 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Τίποτα απο τα δυο, είναι όλα τα κουμπιά!! Οπότε όπως καταλαβαίνεις χωρίς αυτό είνΙ τελείως άχρηστη... Πως το βρηκες? Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 δες το Link και θα το βρεις πως ακριβως λεγεται το spare part αυτο.μετα ψαξε και θα τοβρεις απο διαφορους πωλητες λογικα.
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 καλη αγορα.ελπιζω να εχεις αγορασει απο το ebay ξανα.
billkolias Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 εαν μονο η καλλοδιοταινια εχει κοπει,τοτε πηγαινε σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων ειδων και βρες μια ειδια
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 πολλες φορες απο την μια η καλωδιοταινια ειναι ενωμενη οποτε ειναι πολυ δυσκολο να κανει κατι εκει.
Simos805 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 εαν μονο η καλλοδιοταινια εχει κοπει,τοτε πηγαινε σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων ειδων και βρες μια ειδια Από τη μια μεριά είναι ενωμένη οπότε δεν γίνεται... καλη αγορα.ελπιζω να εχεις αγορασει απο το ebay ξανα. Έχω αγοράσει από το ebay άλλη μια φορά κάτι φακούς που μπαίνουν στην κάμερα του iPhone 4S
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 οποτε καλη αγορα να τελειωνεις.και προσοχη στο καθαρισμα.
billkolias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 αχα ομως ακομα μπορεις να το δωσεις σε εναν ηλεκτρονικο να στο κολησει
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 επειδη η καμερα ειναι καλη καλυτερα να δωσει 20 ευρω να το παρει καινουριο παρα να δωσει λεφτα στον ηλεκτρολογο να του το κολλησει που θα θελει και κολλησεις ψειρες και δεν ξερω αν μπορουν να γινουν και με απλο κολλητηρι η θελει κανα κολλητηρι θερμου αερα.
Simos805 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 αχα ομως ακομα μπορεις να το δωσεις σε εναν ηλεκτρονικο να στο κολησει Αυτό δεν γίνεται διότι η ταινία έχει κοπεί από βαθιά οπότε δεν έχει μετα περιθόριο να φτάσει μέχρι την ένωση Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα